Şimdi Ara

EN İYİ MPV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hynric

Meraba arkadaşlar,
    Araba almayı düşünüyorum.5 kişilik bir aile olunca malum geniş bi aile arabası düşünüyorum.Aklımda ki modeller şunlar:
    Peugeot 5008
    Toyota Verso
    Opel Zafira
    Renault Grand Scenic
    Ford Grand Cmax
    Citroen Grand Picasso
    Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim sevinirim.Teşekkürler...

Aman hocam Rodius falan dusunmeyin,gecen gun Rexton da test ettik 40 km hizla viraji donerken devriliyordu araba zor yola soktum.Bence sizin ilaciniz C max veya Grand Scenic ikisi de cok guzel araclar.Kalite algisi olarak C max bir adim onde fakat yakit olarak Scenic daha az yakacaktir.Scenicle ayni motor qashqai kullaniyorum uzun yolculuklarda bir depoya 1400 un altina inmiyor arac 3.5 yildir bir fiil deniyorum yakiti.Hayirli olsun vereceginiz karar simdiden.

• Picasso en iyisi bence.

Ama tutulunca fiyatı yükseldi.
  • seat alhambra ya bir bakabilirsiniz.
  • Picasso bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meriva
  • Grand Scenic al geç hocam, olmadı Grand C max,
  • Daha önce Peugeotta çalıştım 2 sene 3008 kullandım ve çıkardığı sorunlarla başa çıkamaz oldum satıp c max aldım çok memnunum en iyi özelliği 3008 den çok daha az yakıyor daha kaliteli iç mekan sesleri yok bakım harici servise gitmiyorum tek eksiği benim aradığım tek özellik otomatik yok bu aracı değiştirirsem otomatik olmadığı için olur heralde

• hynric kullanıcısına yanıt
    Bu yarışı 5008 kazanır.. bu arada bütçe uyarsa nissan x-trail a göz atmadan almayın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonjonbaba -- 6 Ağustos 2014; 12:15:36 >
  • 5 kişilk bir aileden benim anladığım 2 yetişkin ve 3 çocuk, eğer durumunuz bu şekildeyse o "grand" modeller size fazla gelebilir. Grand modellere sadece 5 ve üzeri yetişkin söz konusuysa bakmanızı öneririm.
  • Dacia lodgy varken diğerleri çöp
  • Grand C-Max (Içi Karavan Gibi)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem icon serisi Scenic hemde titanium cmax'i alıcı gözüyle inceledim
    Scenic bana oldukça ferah geldi koltukları(yarı deri döşeme bej teflon kaplı) oturma pozisyonu vs iç mekan kaliteside cmaxdan daha iyi

otomatik ve dizel seçecekseniz zaten cmax'i elemeniz gerek
  • şu sınıfta ki araçların içinde iç mekan olarak en darı kesinlikle c- max"tır..şaft tüneli araç genişliğini ciddi manada baltalıyor..üstelik otomatik vites yok..7 kişilik c-max"larda 7 kişilik oturma pozisyonunda ilginç ama bagaj perdesini koyacak yer yok..artık tavana mı bağlarsınız bilmiyorum..bunlar küçük ama önemli detaylar..bir kerede c-max sayfasında okumuştum..otomatik park ederken eğer arkada tamponu yerden yüksek kamyon yada otobüs gibi bir araç varsa sensörler bu aracı algılamıyormuş..sonuç arkadan gelen bir ses ve yamulmuş bir tampon..garanti konusunda da ford servisleri çok sorun çıkartıyorlar..bildiğim kadarıyla bir tavan perdesi olayı var tam evlere şenlik..bir kere garantiye sokup sonrası için buldukları çüzüm camı açmayın..eğer camı açarsanız tavan perdesi bozuluyor ve garantiye sokmuyorlar..yani camı açacaksanız tavan perdesinide açın..bizzat servis görevlisinin söylediği şey bu..ücret olarakta 300 tl alıyorlar..şaka falanda değil..

5008 olsun picasso olsun scenic olsun güzel araçlar..scenic 7 kişilik verisyonu artık TR"YE gelmiyor bildiğim kadarıyla..geriye bir tek picasso ve 5008 kalıyor..yeni picasso gerçekten çok dolu bir araç..ama 5008"den en dolusunun 10 bin lira kadar daha yüksek fiyatı var..eğer vites geçişlerini çok sorun yapmassanız(forumda çok abartıldığını düşünüyorum) bu iki aracı tavsiye ederim..

• Ben de uzunca bir süredir bu tarz araç arayışı içerisindeyim. C-Max'ı ben mpv sınıfına sokmuyorum, daracık bir araç. İç hacim olarak en başarılı S max; ancak ikinci eli çok az bulunuyor ve 2 litre motor olduğu için tüketim ve vergi dezavantajı var. Her şeyi göz önüne alınca en optimum araç 5008 bence ama onun da ikinci el fiyatlarını baya şişirdiler maalesef. Grand Scenic henüz canlı gözle görüp incelemedim, araç hakkında yorum yapamayacağım ama en makul fiyatlar Grand Scenicte gibi.
  • picasso benim terihim olur ama grand picasso
  • Benim tericihim C-MAX ya da Picasso olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.