Şimdi Ara

en iyi muzik telefonu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HI-FI ses kalitesiyle rakipsiz olan N91 derim.
  • tabikide w850i
  • quote:

Orjinalden alıntı: lionking_ua

hepinize yorumlarınız için teşekkürler.kararım kesin diil ama büyük ihtimalle w850i alıcam.n91 ede bakmaya başladım biraz.bide w900i ye kafam takıldı ama çok büyüq ve kaba geldi gözüme.

ancak benim ihtiyacım olan en en en iyi müzik çalan telefonu.kamera,wi-fi,zart zurt gereksiz ayrıntılar.
    istediğim diğer özellikler;

şık tasarım
    bluetooth bu kdr

n91
  • HİÇ 3250 DİNLEDİNİZ Mİ...!
  • GSM Arena'dan alıntıdır...

I used my Koss Porta Pro. Nevertheless, sound remained lame. That made me remember the joy I experienced this summer listening to music with Sony Ericsson W800. Nokia 3250 scores worse. It does not play the way a high-class music phone should play.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 30 Aralık 2006; 14:04:38 >
  • hoca orda ne yazdığını da çevirseydin keşke...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

GSM Arena'dan alıntıdır...

I used my Koss Porta Pro. Nevertheless, sound remained lame. That made me remember the joy I experienced this summer listening to music with Sony Ericsson W800. Nokia 3250 scores worse. It does not play the way a high-class music phone should play.

hocam bi de türkçesini yazıver
    ingilizceyi çok iyi bilmeyenler olabilir(mesela ben)
  • quote:

GSM Arena'dan alıntıdır...

Çeviri:

Koss Porta Pro kulaklıklarımı kullandım. Yine de ses zayıf kaldı. Bu bana geçen yaz Sony Ericsson W800i ile müzik dinlerken aldığım zevki anımsattı. Nokia 3250 daha kötü bir skor alıyor. Bu, yüksek seviye bir müzik telefonunun çalma kalitesi olamaz.
  • ...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aqualipse -- 29 Aralık 2006; 14:26:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Çeviri:

Koss Porta Pro kulaklıklarımı kullandım. Yine de ses zayıf kaldı. Bu bana geçen yaz Sony Ericsson W800i ile müzik dinlerken aldığım zevki anımsattı. Nokia 3250 daha kötü bir skor alıyor. Bu, yüksek seviye bir müzik telefonunun çalma kalitesi olamaz.

sağol knight
  • evet dinledim...ses kalitesizdi
    quote:

Orjinalden alıntı: enes_aksoy

HİÇ 3250 DİNLEDİNİZ Mİ...!
  • Valla müzik telefonu dersen bence 6233. Kendi kulaklığı ile sesi iyi değil ama SonyEricsson Walkman kulaklığını ya da daha iyisi CX300, EP630 gibi bir kulaklığı taktığında inanılmaz bir ses veriyor.

Ve hoparlör konusunda da üstüne yok diyebilirim.

He bir de şu var madem bütçe bol 120 liraya 2GB bir hafıza kartı alırsın bir de IE4 kulaklık aldığın zaman keyfine diyecek kalmaz.

• +6233 sennheiser CX300 kulaklığı+1 gb microSD=gerçek müzik kalitesi.bende sennheiser CX300 var(nokıa ad-15 ses adaptörüyle taktım)ses şimdiye kadar dinlediğim tüm ipodlardan iyi.hem netlik hem yükseklik olarak
    quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Valla müzik telefonu dersen bence 6233. Kendi kulaklığı ile sesi iyi değil ama SonyEricsson Walkman kulaklığını ya da daha iyisi CX300, EP630 gibi bir kulaklığı taktığında inanılmaz bir ses veriyor.

Ve hoparlör konusunda da üstüne yok diyebilirim.

He bir de şu var madem bütçe bol 120 liraya 2GB bir hafıza kartı alırsın bir de IE4 kulaklık aldığın zaman keyfine diyecek kalmaz.

• 3250 kullanıyorum ses süper fakat aynı şeyi kamera için söyleyemem
  • valla 3250 yi bilmiyorum ama 6233 ün ses kalitesi gercekten muhtesem geldi bana.
    birde güzel bir kulaklıkla daha güzel bir ses olcagından eminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lionking_ua

ancak benim ihtiyacım olan en en en iyi müzik çalan telefonu.kamera,wi-fi,zart zurt gereksiz ayrıntılar.
    istediğim diğer özellikler;

şık tasarım
    bluetooth bu kdr

arkadaşlar lütfen biraz objektif olalım. arkadaş en iyi müzik telefonunu soruyor.

en iyi müzik telefonu cep telefonuna stereo kavramını sokan telefon motorola e398 dir. bugün ise bayrağı 3d stereo ses kalitesine sahip devam modeli konumundaki rokr e2 almıştır.

en iyi muzik telefonu

en iyi muzik telefonu

en iyi muzik telefonu

en iyi muzik telefonu

en iyi muzik telefonu

en iyi muzik telefonu

en iyi muzik telefonu

en iyi muzik telefonu

en iyi muzik telefonu

piyasadaki en iyi ekran
    piyasadaki en iyi dış hoparlör
    piyasadaki en iyi kulaklıktan gelen ses
    piyasadaki en hızlı telefon
    piyasadaki en yaygın ve ucuz kart türü (SD)
    ve daha bi çok en..

bakın daha bi hafta olmadı w810 aldım. ancak w810 u en iyi müzik telefonu olduğu için değil kaliteli müzik ve fotoyu küçük şık bir kasada en ucuza sunan tel olduğu için aldım. ama arkadaş bana kamera gerekmez dediyse olay bitmiştir. rokr e2 tartışmasız bu konuda lider telefondur.

http://www.shobbo.com/index.asp?pid=29414&title=Motorola\%20E2\%20Rokr\%20Cep\%20Telefonu

http://www.gsmarena.com/motorola_rokr_e2-video-1401.php

http://www.mobimag.com/inceleme_detay.asp?haber_id=522

http://www.mobile-review.com/review/motorola-e2-1-en.shtml

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1402&idPhone1=1401

• 3250den baskasını tanımam ses konusunda...
  • e2 ye kaydim galiba ama tipi biraz kotu gibi geldi bana. ama en iyisi o ise muzik konusunda o alirim herhalde
  • teknosalarda eline alıp inceleyebilirsin, yüzeyi dokulu ve çok sağlam, tutarken hoş bir his veriyor. yuvarlatılmış hatları sayesinde avuç içine tam oturuyor..

yanında 1 gb sd kart ve resimdeki kulaklık veriliyor. telefon üzerinde 3,5mm gerçek kulaklık girişi var; sonradan istediğin kulaklığı da takabilirsin.
     en iyi muzik telefonu

elbette muhteşem bi kameraya sahip değil ama sonuçlar gerçekten tatmin edici ..

en iyi muzik telefonu

en iyi muzik telefonu

en iyi muzik telefonu

en iyi muzik telefonu

http://www.mobile-review.com/review/motorola-e2-4-en.shtml

Buradan telefonun çektiği diğer fotoğraf ve vidyolara bakabilirsiniz...

• en iyi müzik zevkini alacağın telefonlar başta N91 modeli olmak üzere 6233,Sony Ericsson Walkman serisi,moto rokr E2 ve 3250.diğerlerini salla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.