Şimdi Ara

en iyi muzik telefonu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana önerim kesinlikle W550i dir.Kamerası biraz kötü ama piyasadaki en iyi,en kaliteli ve en net sesi veren telefondur.
  • 6233 daha yüksek daha kaliteli ve daha net
    quote:

Orjinalden alıntı: seriousmehmet

Sana önerim kesinlikle W550i dir.Kamerası biraz kötü ama piyasadaki en iyi,en kaliteli ve en net sesi veren telefondur.
  • MOTOROLA E2 TEK HAPORLOR OLDUĞU SÖYLENİYOR SANIRIM.DOĞRUMU BİLMİYORUM AMA SES KONUSUNDA ÇOK İYİ MOTOROLA. E398 KULLANICISIYIM O BAKIMDAN .
  • quote:

Orjinalden alıntı: u555

MOTOROLA E2 TEK HAPORLOR OLDUĞU SÖYLENİYOR SANIRIM.DOĞRUMU BİLMİYORUM AMA SES KONUSUNDA ÇOK İYİ MOTOROLA. E398 KULLANICISIYIM O BAKIMDAN .

haparlör tel içerisinde tek parça halinde arka kısımda duruyor. ancak kaliteden yada ses seviyesinde azalma gibi bir durum yok, 3D stereo hoparlör
  • motorola modellerinin genelinin ses kalitesi düşüktür.sadece E398,V3i ve E2 iyi.
    quote:

Orjinalden alıntı: u555

MOTOROLA E2 TEK HAPORLOR OLDUĞU SÖYLENİYOR SANIRIM.DOĞRUMU BİLMİYORUM AMA SES KONUSUNDA ÇOK İYİ MOTOROLA. E398 KULLANICISIYIM O BAKIMDAN .
  • quote:

Orjinalden alıntı: seriousmehmet

Sana önerim kesinlikle W550i dir.Kamerası biraz kötü ama piyasadaki en iyi,en kaliteli ve en net sesi veren telefondur.

w550 nin ses kalitesi ve yatay kullanımda oyun oynarken büyük kolaylık getiren ekran üstündeki tuşlar muazzam. ama et kalınlığı onu bırak iki elle zor açılan/açılamayan kapağı yok mu ? açtıktan sonrada bişeye benzese, kapak içindeki tuşlar rezalet, hem malzeme kalitesi olarak hem görünüm olarak, hemde kullanım olarak.
  • bugun disari cikip bakicam tellere.son kararimi ona gore vericem.w850i/rokr e2/6233
    ama dun gece baya bi arastirma yaptim.gene w850i ye yogunlastim.cunki alacagim teli uzun sure kullanmak istiyorum

w550 iyi hic beyenmiyorum.bi kac arkadasta war.
    n91 bana gore cok kaba
    3250 de kulaklik sesi olarak kotu onu kullandim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lionking_ua

bugun disari cikip bakicam tellere.son kararimi ona gore vericem.w850i/rokr e2/6233
    ama dun gece baya bi arastirma yaptim.gene w850i ye yogunlastim.cunki alacagim teli uzun sure kullanmak istiyorum

w550 iyi hic beyenmiyorum.bi kac arkadasta war.
    n91 bana gore cok kaba
    3250 de kulaklik sesi olarak kotu onu kullandim.

Evet 3250'nin kutu dahilinde gelen kulaklıkları kötü.6233'ün de aynen öyle.fakat daha kaliteli kulaklıklar takıp kullanıldığında inanılmaz ses veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 31 Aralık 2006; 10:29:49 >
  • N91 bence..Sadece müzik telefonu olmakla kalmayıp diğer özellikleriyle de ön plana çıkıyor..En büyük artısı wi-fi
  • wifi pek onemli diilde artik yayginlasiyor.bi yerde bisi okumustum wifi hafiza kart lari die.ole bisi warmi.warsa nasi olr.ne kdrdir.
  • WI-FI kartlar Windows Mobile işletim sistemi kullanan cep bilgisayarları için tasarlanmıştır.
  • W900İ DERİM susarım
  • w900i de cok kalin.onu da dusundum ama w850i daha zarif gozukuo.

wifi zaten onemli diil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lionking_ua

w900i de cok kalin.onu da dusundum ama w850i daha zarif gozukuo.

wifi zaten onemli diil.

wi-fi önemli değilse sonyericsson W850 iyi gider sana..ama iki ay sonra başını taşlara vurma neden iki ay sonra almadım diye
  • kesin kararimi verdim.w850 i aliyorum.icime en cok sinen tel o.

benim icin onemli olan muzik ti.o konuda tereddutluydum.aldim elime teli inceledim muzik dinledim biras gayet guzel.bi de daha kaliteli kulaklik alirim mis gibi olr.onerileriniz nedir kulaklik icin

ayrica w850i de 1 gb kart veriyorlarmis
    kamerasi da qusel mukemmel diil ama acil durumlarda is gorur.
    3g bile war telefonun.
    kismetse yarin aliyorum.en ucuz nerede vardir.ben vatan dan almayi dusunuorum
  • quote:

kesin kararimi verdim.w850 i aliyorum.icime en cok sinen tel o.

benim icin onemli olan muzik ti.o konuda tereddutluydum.aldim elime teli inceledim muzik dinledim biras gayet guzel.bi de daha kaliteli kulaklik alirim mis gibi olr.onerileriniz nedir kulaklik icin

ayrica w850i de 1 gb kart veriyorlarmis
    kamerasi da qusel mukemmel diil ama acil durumlarda is gorur.
    3g bile war telefonun.
    kismetse yarin aliyorum.en ucuz nerede vardir.ben vatan dan almayi dusunuorum

Vatan Bilgisayar'da telefon fiyatları iyidir. Sony Ericsson W850i de güzel bir seçim. Ancak telefonun fiyatı 1-2 ay içinde ani ve büyük bir düşüşe uğrayabilir. Aynı durum K790i ve W810i vb gibi telefonlarda da yaşanmıştı.
  • dogru daha once k700i almistim 2005 agustosta eylulde bi anda 100 ytl fln dusmustu cok uzulmustum vede kendimi kaziklanmis hissettim.
  • Hocam madem 1000 ytl verebiliyorsun N91 al üstelik wi/fi ile ücretsiz internet ortamına girersin. Ama dersen ki sadece müzik tabiki motorola rokr 2 ama bekle istersen rokr 6 geliyor çünkü ;)
  • kulaklık olarak bulabiliyorsan Sennheiser mx-200 almanı öneririm. 25ytl gibi komik bir fiyata rağmen su ana kadar kullandığım en iyi kulakiçi diyebilirim
  • git hepsini bi telefoncuda dene ama kesin birini alıcaksan
    ve yanında güzelde bir kulaklık da götür karşılaştır
    ama symbin olması hasebiyle
    ve döner mekanizmasıyla dikkat çekici dizayn açısından
    ve ses açısından kesinlikle 3250 derim ben...!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.