bana 1.000 ytl limitle alınabilecek en iyi müzik telefonu yazarsanız sevinirim.benim aklımda w850 ile w810i var siz ne dersiniz.
W850i'nin ön plana çıkan özellikleri:
- 2 inç 240x320 piksel ekran - 3G - A2DP (Bluetooth stereo) desteği - Kutu içerinde gelen 1 GB'lık Memorystick PRO Duo - Walkman V2.0 menüsü
W810i'nin ön plana çıkan özellikleri:
- Autofocus ve macro modu özellikli kamera - Çift led flaş - 20 MB dahili bellek
Eğer W850i modelini almayı düşünüyorsanız en azından 1-2 ay beklemenizi tavsiye ediyorum. Telefonun fiyatı ani ve büyük düşüşlere uğrayabilir.
Genel olarak bakıldığında (kamera, fiyat/performans vs...) W 810i daha iyi bir telefon... Fakat Walkman olarak bakarsak; ses kalitesi, walkman menüsü ve dizayn olarak W 850 dahi iyi duruyor... bence W 850...
af senin için önemli değilse w850 tabi ki
eğer ben af siz yapamam diyrsan w810i ye yöneleceksin ancak telin joystick i olmaması en büyük dez avantajı bence
Müzik telefonu istyorsan sony ericsson,model diyorsan da w800 diyorum.
quote:
af senin için önemli değilse w850 tabi ki
eğer ben af siz yapamam diyrsan w810i ye yöneleceksin ancak telin joystick i olmaması en büyük dez avantajı bence
Ancak joystick makenizması ileri vadede problemlere açıktır... Navigasyon tuşu kullanan telefonlarda böyle problemler bulunmuyor.
N91 varken W850'ye söz düşmez konu müzik telefonu ve kaliteyse ...
genel anlamda: w850; walkman 2.0 arayüzüyle hem görsel hemde kapsam bakımından yenilikler. daha fazla ses ve vidyo formatına destek. önceki nesil w serilerine göre daha güçlü hoparlör. daha ufacık tefecik boyut..
mantık çerçevesinde: w810; tatmin edici foto ve müzik özelliklerini küçük ele oturan şık bir kasada sunuyor. düşen fiyatı albenisini arttırıyor. ki daha 2 gün önce bizim pedere bi tane aldım.
bence: rokr e2; en iyi müzik telefonu ondan başka büyük yok. ama foto tarafında eksikleri olması onu bugün hiç olmaması gereken bi duruma soktu. 500 lira civarına indiği vakit kesinlikle bi tane alıcam. o zaman detaylı bi inceleme yaparım. ama şimdilik bu alet hakkında her türlü bilgiye > buradan< ulaşabilirsin. bu arada 1.3 MP, 1280 x 1024 pixels foto kalitesi kötü değil. sadece w810 gibi af 2mp özelliklerle donatılmış rakipleri karşısında yetersiz.
N91=EN İYİ MÜZİK TELEFONUDUR DİYORUM VE GİDİYORUM SESSİZCE...
w810 bence fiyat performans açısından w850'dende n91'dende daha iyidir...
@ w850'nin ve n91'nin kamera yönünden w810'dan zayıf olduklarınıda unutmayalım...
w810i
Bir telefonda joystick olmamasını dezavantaj olarak gören ilk kişi sensin sanırım Bilakis çok daha avantajlı bir durum bu bence.
quote:
Orjinalden alıntı: TUNERBOY w810i ye yöneleceksin ancak telin joystick i olmaması en büyük dez avantajı bence
quote:
Orjinalden alıntı: face1tr
bence: rokr e2; en iyi müzik telefonu ondan başka büyük yok. ama foto tarafında eksikleri olması onu bugün hiç olmaması gereken bi duruma soktu. 500 lira civarına indiği vakit kesinlikle bi tane alıcam. o zaman detaylı bi inceleme yaparım. ama şimdilik bu alet hakkında her türlü bilgiye > buradan< ulaşabilirsin. bu arada 1.3 MP, 1280 x 1024 pixels foto kalitesi kötü değil. sadece w810 gibi af 2mp özelliklerle donatılmış rakipleri karşısında yetersiz.
bencede ve siyah rengi müthiş ama fiyatı biraz fazla..
bence şuanki walkman2 yazılımıyla track ıd si ile şuan ki en iyi müzik teli w850i dir w850 yi al bence
W850
Eğer uygun bişey istiosan 3250 alabilirsin.Şahsen ben onu kullanıorum ve walkman telefonu olan arkadaşlarla karşılaştırdığımda kamera hariç müzik özellikleri daha iyi ama paran varsa hiç düşünmeden N91 derim ......
w850 al bence w810 çok eskidi.
hepinize yorumlarınız için teşekkürler.kararım kesin diil ama büyük ihtimalle w850i alıcam.n91 ede bakmaya başladım biraz.bide w900i ye kafam takıldı ama çok büyüq ve kaba geldi gözüme.
ancak benim ihtiyacım olan en en en iyi müzik çalan telefonu.kamera,wi-fi,zart zurt gereksiz ayrıntılar. istediğim diğer özellikler;
şık tasarım bluetooth bu kdr
w850
quote:
Orjinalden alıntı: lionking_ua
ancak benim ihtiyacım olan en en en iyi müzik çalan telefonu.kamera,wi-fi,zart zurt gereksiz ayrıntılar. istediğim diğer özellikler;