Şimdi Ara

en iyi muzik telefonu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lionking_ua

wifi pek onemli diilde artik yayginlasiyor.bi yerde bisi okumustum wifi hafiza kart lari die.ole bisi warmi.warsa nasi olr.ne kdrdir.

SD-IO yuvasına sahip (bu yuva genellikle palmOs yada win mobile ile çalışan PDA türü cihazlarda bulunur) cihazlara sd-io wi-fi kart takıp, ilgili driver ını da kurduğun vakit bağlantı noktalarına( kablosuz modem, accsess point..vb) yakın olduğun yerlerde beleş internete girebilirsin.

aslında çok albenisi yok çünkü artık millet akıllandı, öyle her önüne gelen yerde beleş internet bulamıyorsun, daha doğrusu bulduğun çoğu bağlantı şifrelenmiş ve erişime yasak oluyor.

en iyi muzik telefonu
     en iyi muzik telefonu

• face1tr bilgilendirmen için saol.

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.dün gittim vatan a bir w850i aldım çok mutluyum.harika bir telefon.kamerası da idare eder ama müzik kalitesi süper
  • @ Lionking_ua

Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun, güzel bir seçim... Telefonla ilgili izlenimlerinizi burada paylaşırsanız seviniriz.
  • ilk izlenimlerimi yazıyorum.

telefonun siyah bir kutusu war.basit bir kutu.kutunun hemen altında telefon ve onun altında şarj aleti,usb kablo,kullanma klavuzu fln war.hafıza kartı telin içinde.

telefonu açtıım zaman karşıma kocaman 2 inc lik dev ve muhteşem bir ekran çıkıyor.ve iki şekilde teli açabileceğimizi söylüyor.birincisi telefon modu,2. si uçuş modu.telefonun kayar kapağı çok sağlam duruyor.açtığımız anda tuş takımının ışığı çıkıyor.kapattığımız zaman otomatik olarak tuş kilidine geçiyor.telefonun menüsü diğer se ler gibi 9 icon dan oluşuyor.

telefonun walkman moduna geçildiği anda kapağın ışığının rengi mavi den turuncuya dönüşüyor ve çok güzel ve kolay kullanışlı walkman menüsü çıkıyor.ses kalitesi oldukça iyi.hem kulaklıkta hemde hoparlör de.

kamerası muhteşem diil ama güzel.

şimdilik bu kdr.yakında fotolar fln ekleceğim.

saygılar

• hadi foto bekliyoruz
  • rokr e2 kullanan arkadaşını bul ondan sonra sesi süper yada berbat yaz... Şok olabilirsin... Ona göre karşılaştırıp yorum yazarsan mantıklı olur... Birgün seninde e2 olur sıkma canını...

Güle güle kullan sonye ni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 7 Mart 2007; 8:33:36 >
  • Tartışmasız rockr E2 en iyi müzik telefonu.Bu telefonun nasıl kulaklık sesi verdiğini malesef çoğu kişi bilmiyor.
  • En iyi bu diyebilmek için tüm müzik telefonlarını test etmek lazım. Aramızda öyle biri var mı bilmiyorum.
    N91 en iyi olmaya aday diyebilirim.

en iyi muzik telefonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

En iyi bu diyebilmek için tüm müzik telefonlarını test etmek lazım. Aramızda öyle biri var mı bilmiyorum.

en iyi muzik telefonu

Rokr E2 N91 ve W950'den sonra gelir ancak üçüncü olur
  • N91 'in sesini harbiden merak ediyorum,acaba bir telefoncuya gitsem dinleme imkanım olabilir mi?
  • quote:

En iyi bu diyebilmek için tüm müzik telefonlarını test etmek lazım. Aramızda öyle biri var mı bilmiyorum.

Yapılan testlerde N91 ve W950i ses kalitesi açısından aynı puanı almış.
  • telefona(rokr e2) versiyona attım çok yakında bu telin tüm detaylarını yazacağım n91 w950 hepsini ağzı açık kalacak... En iyi müzik telefonu mu, elbetteki.. sorun şu ROKRE2 de; SADECE EN İYİ MÜZİK DEĞİL BİR ÇOK EN İYİ VAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 18 Mart 2007; 15:38:41 >
  • Birçok en iyi olamaz diye düşünüyorum. O zaman onlar en iyi değil, yalnızca iyi olrular

En iyi 1 tane olmalıdır.
    N91

quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

telefona(rokr e2) versiyona attım çok yakında bu telin tüm detaylarını yazacağım n91 w950 hepsini ağzı açık kalacak... En iyi müzik telefonu mu, elbetteki.. sorun şu ROKRE2 de; SADECE EN İYİ MÜZİK DEĞİL BİR ÇOK EN İYİ VAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

telefona(rokr e2) versiyona attım çok yakında bu telin tüm detaylarını yazacağım n91 w950 hepsini ağzı açık kalacak... En iyi müzik telefonu mu, elbetteki.. sorun şu ROKRE2 de; SADECE EN İYİ MÜZİK DEĞİL BİR ÇOK EN İYİ VAR...

Hayır değil ....hiçbir yabancı site ve forum incelemesinde de en iyi olamadı

En iyi ses kalitesini N91 verir

Mobile-review açıp bakabilirsin
  • En iyi die bişey yok. Ama şu kadarını söliim elimdeki modlu e2 yürek hoplatır
  • Şu andakilerin içerisinde en iyisi N91 arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Şu andakilerin içerisinde en iyisi N91 arkadaşım

Hangilerini kullandın?
  • W950 ve N91'i

Ancak Rokr E2 hakkında fazlasıyla bilgim var en azından yapılan testler, sonuçları ve tüm bu telefonları kullanan okuyucu yorumları
  • Güzel bende N91, 3250, W800, W810, W850, W950, Rokr e2 kullandım veya dinleme fırsatım oldu. Şu kadarını söleyim. Her kullanıcının yorumu bazen doğru olamayabiliyor. Özellikle fanatiklik varsa !!! Ülkemizde en çok satılan telefon markaları nokia ve sony ericsson tabi bu durumda bazı insanları en iyisi bunlardır demeye itiyor. Bu uzun süreden sonra kullandığım ilk motorola hatta ilk bile sayılabilir ( daha önce c336 kullandım ). Ben e2 hrpsinden daha ii diyorum özellikle müzikte çünkü;

Bu telefonu geliştirmenin sonu yok. Daha önce kullandığım versiyonu ile şimdikinin arasında dağlar kadar fark var. Ses muazzam şekilde gelişmiş. Arkadaşımın 3250 de kullandığı philips marka kulaklıklar bu yeni versiyon ile patladı Keşke N91 de de böyle bi avantaj olsaydı ama nokia firmware leri 3. kullanıcalara açmıyor. N91 kötü demiyorum çünkü onda da kulaklıklar neredeyse kulaktan kaçacak gibi oluyor Ama hepsini kullanmış biri olarak E2

Herkese ii forumlar

Edit: Yazım yanlışı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaturk -- 18 Mart 2007; 21:43:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Güzel bende N91, 3250, W800, W810, W850, W950, Rokr e2 kullandım ve dinleme fırsatım oldu. Şu kadarını söleyim. Her kullanıcının yorumu bazen doğru olamayabiliyor. Özellikle fanatiklik varsa !!! Ülkemizde en çok satılan telefon markaları nokia ve sony ericsson tabi bu durumda bazı insanları en iyisi bunlardır demeye itiyor. Bu uzun süreden sonra kullandığım ilk motorola hatta ilk bile sayılabilir ( daha önce c336 kullandım ). Ben e2 hrpsinden daha ii diyorum özellikle müzikte çünkü;

Bu telefonu geliştirmenin sonu yok. Daha önce kullandığım versiyonu ile şimdikinin arasında dağlar kadar fark var. Ses muazzam şekilde gelişmiş. Arkadaşımın 3250 de kullandığı philips marka kulaklıklar bu yeni versiyon ile patladı Keşke N91 de de böyle bi avantaj olsaydı ama nokia firmware leri 3. kullanıcalara açsa. N91 kötü demiyorum çünkü onda da kulaklıklar neredeyse kulaktan kaçacak gibi oluyor Ama hepsini kullanmış biri olarak E2

Herkese ii forumlar

Bunu ilk defa (hepsini kullandığını ifade ediyorsun) senden duydum

Ne okuduğum yabancı incelemelerde ne de kullanıcı görüşlerinde rastlamadım

Ne zaman N91 ile Rokr E2 karşılaştırılsa N91'in daha yüksek ve ses derinliğini daha iyi verdiğinden bahsediliyordu

Fanatikliğimi sevmem bu nedenle kelimlerini dikkatli seçmeni tavsiye ederim + eğer Rokr E2 N91'den daha iyi olsa hakkını verirdim ancak değil ... ama bu kötü demek anlamına gelmiyor çünkü fiyatına göre en iyi kulaklık sesi veren telefon

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.