Şimdi Ara

En iyi oto cilasi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
31.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bende bu makineden almayı planlıyorum.

1. Devir ayarı aynı mı olsun yoksa çoğu video da olduğu gibi önce yavaş sonra hızlı devir mi olmalı ( Eğer devir değişkenlik gösterecek ise dijital ekran üzerindeki devir sayısı hangileri seçilmeli?)
    2. Bu ürünün setinden çıkan pedler pasta ve cila uygularken boyayı çizer mi ?
    2. Sünger pedlerden sonra (pasta ve cila ) uygulandıktan sonra tekrar keçe ile cila atılmalı mı mı ?
    3. Pasta haricinde her sıvı cila uygulamasında kil yapılmalı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçi

Hocam bende bu makineden almayı planlıyorum.

1. Devir ayarı aynı mı olsun yoksa çoğu video da olduğu gibi önce yavaş sonra hızlı devir mi olmalı ( Eğer devir değişkenlik gösterecek ise dijital ekran üzerindeki devir sayısı hangileri seçilmeli?)
    2. Bu ürünün setinden çıkan pedler pasta ve cila uygularken boyayı çizer mi ?
    2. Sünger pedlerden sonra (pasta ve cila ) uygulandıktan sonra tekrar keçe ile cila atılmalı mı mı ?
    3. Pasta haricinde her sıvı cila uygulamasında kil yapılmalı mı ?

Makine önce düşük devirde sonra yüksek devirde kısa süre aynı bölgede tutulmalı. Makine ile gelen sünger cila pedi iş görür. Pasta işlemi dışında sorun olmaz. Pasta için oluklu özel ped veya keçe kullanılmalı.

Kilin amacı boyayı temizlemek her cilada olursa güzel olur. Elinizi boyaya atınca pürüzlü yüzey varsa kil iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Alaskalı Suikastçi

Demir tozu temizliğini önce yaparsanız bu parçaların kile yapışıp boyayı çizmesini engellersiniz. Yaşadığınız bölgeyle alakalı olmakla birlikte aracınızın boyasına işlemiş demir tozları mutlaka vardır.

• Ürünlerim geldi, uygulamayı henüz yapamadım ama aklıma takılan bir soru var, aracı kilden önce ve kilden sonra yıkarken normal oto şampuanı(meguiars sarırenkli) ile mi yıkayacağım yoksa bazı forumlarda okudum bulaşık deterjanı pril ile mi yıkayacağım? Aracı sıfır alırken boya koruma yaptırmıştım 1,5 sene önce ve o günden beri sürekli waxlı şampuan ve peşinden hızlı cila kullandım, bunların kalıntısını boyanın üstünden tamamen atıp Yen'i uygulamaya kalıntısız başlamam için ne ile yıkamam lazım?

• Su macun gibi bisey var adi neydi animsayamadim onunla temizlemek lazim. Sonrasinda turtle wax en iyi urunlerdir daha pahali urunler falan daha kotudur. Bu islerde argesi kuvvetli ve kalitelo urunler turle waxta var

• @atakom52

Aynen hocam prille yıkarsanız iyi olur, Wax yüzeye daha iyi tutunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganers

Sonax in hızlı cilasi sarı renk olmuş dolayısıyla her renk araca uyum gostermwyebilir. Ben meguiars ultimate Wax kullanıyorum çok memnunum ama amerikaya gittiğimde alıyorum orda 18$ ama Bauhaus ta dün gördüm 168tl deli fark var.

Sonax'ın kırmızı sprey şişedeki hızlı cilası evet sarı. Bunun sakıncası nedir? Şöyle ki üzerinde şu renk araçlara uygulamayın denmiyor. Kırmızı veya siyah renkli araçlara uygun mudur sizce? Bende yeni aldım da.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: meganers

Sonax in hızlı cilasi sarı renk olmuş dolayısıyla her renk araca uyum gostermwyebilir. Ben meguiars ultimate Wax kullanıyorum çok memnunum ama amerikaya gittiğimde alıyorum orda 18$ ama Bauhaus ta dün gördüm 168tl deli fark var.

Sonax'ın kırmızı sprey şişedeki hızlı cilası evet sarı. Bunun sakıncası nedir? Şöyle ki üzerinde şu renk araçlara uygulamayın denmiyor. Kırmızı veya siyah renkli araçlara uygun mudur sizce? Bende yeni aldım da.

Sorun olur mu bilmiyorum ama sarı renk olması kafamı kurcalıyor koyu renkte leke bırakabilir

• Sonaxın cilalı şampuanından sipariş ettim umarım yeterince parlatır da ekstra cilaya ihtiyaç duymam.

• Çbs belco cila ile yapın.
    Hem yerli hem ucuz.
    Yarım kilo da üstübü tmmdr.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.