Şimdi Ara

En iyi oto cilasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70
Cevap
3
Favori
31.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, düzenli olarak aracima cila yapiyorum, pasta yapmaktan biraz cekindigim icin pasta isini malesef cok nadir yapiyorum, elimde sonaxin hizli cilasi var fakat performansini hic begenmiyorum soyle ki bimdeki mavi olan cok amacli yuzey parlatici cilayi sonaxa tercih ediyorum mukemmel purussuzluk sagliyor, fakat pedle yapilan uzun suren cilalarin korumasi daha iyi oluyor, bana marka bazli oneride bulunabilirseniz cok sevinirim turtle wax nasildir herkes ovuyor, tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Oto Cilası: Aracını Kusursuz Bir Parıltıyla Koruması

Arabanızın boyasının, aracın genel görünümünü ve değerini korumadaki kritik rolünü yadsıyamazsınız. Birinci sınıf bir oto cilası, aracınızı dış etkenlerden korurken aynı zamanda göz alıcı bir parlaklık kazandırır.

En İyi Oto Cilasının Özellikleri:

• UV Koruması: Güneşin zararlı UV ışınlarını bloke ederek boyanın solmasını ve hasar görmesini önler.
    • Çizik Koruması: Hafif çizikleri doldurarak boyanın pürüzsüz ve kusursuz görünmesini sağlar.
    • Su İticilik: Yağmur damlalarını ve diğer sıvıları yüzeyden uzaklaştırır, temizliği kolaylaştırır ve paslanmayı önler.
    • Dayanıklılık: Aylarca süren koruma sağlayarak aracın sürekli parlak ve yeni görünmesini sağlar.
    • Kolay Uygulama: Kullanımı kolay olmalı ve profesyonel bir uygulama gerektirmemelidir.

En İyi Oto Cila Tavsiyeleri:

Piyasada çok sayıda oto cilası markası ve türü mevcut olduğundan, en iyi seçimi yapmak zor olabilir. İşte en iyi araba cilalarından bazıları:

• En İyi Genel Oto Cilası: Meguiar's Ultimate Liquid Wax
    • En İyi Hızlı Cila: Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating
    • En İyi Araba Wax Markası: Mothers California Gold Carnauba Wax
    • En İyi Araç Cilası: Chemical Guys Butter Wet Wax

Uygulama İpuçları:

• Arabanızı yıkamadan ve kurulamadan önce uygulamayın.
    • Gölgeli bir alanda çalışın ve yüzeyin serin olduğundan emin olun.
    • Sünger veya mikrofiber bez kullanarak ince bir tabaka halinde uygulayın.
    • Üreticinin talimatlarına göre bekletin ve ardından temiz, kuru bir mikrofiber bezle cilalayın.

Düzenli olarak oto cila uygulamak, aracınızın görünümünü korumanıza ve değerini artırmanıza yardımcı olacaktır. En iyi oto cilasını seçmek ve doğru şekilde uygulamak, aracınızı kusursuz bir parıltıyla korumanıza olanak tanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Collinite 915 kullanabilirsiniz. Ayrıca bir aracı parlatan cila değildir. Profesyonel bir şekilde yapılan çizik giderme işlemi aracınızı parlak gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtypeee -- 17 Nisan 2017; 23:41:38 >
  • Arkadaş da söylemiş iyi bir polisaj yapılmadan istediğiniz parlaklığı alamayabilirsiniz. Ben polisajla uğraşamam elle halletmek istiyorum diyorsanız önce kapatıcı ürünlerle kılcal çizikleri doldurabilirsiniz. Bunun için Autoglym SRP ya da Auto Finesse Tripple kullanılabilir. Üzerine soft 99 authentic premium wax uygulayabilirsiniz. Çizikler tam yok olmasa da bu uygulama ile boya epey canlanır. Yalnız bu uygulamaları yapmadan önce mutlaka kil ve demir tozu temizliğini yapmayı unutmayın.
  • Sonaxtan şaşmayın 67 senedir bu işle uğraşan sağlam firma

• Yukarı da bir arkadaş da önermiş "SOFT 99" Japon malı cila, el ile uygulamada en iyisi, fiyatı da 100 TL civarı.
  • Soft 99 cila değil koruyucu wax tir. Elle uygulanır. Wax öncesi boyanın çizikten arındırılması gerekir yoksa parlamaz. Makina varsa ince pasta ile çizikler giderilir cila atıldıktan sonra wax atılır.

Makina yoksa autoglym srp atılarak çizikler doldurulur. Bu ürün çizikleri yok etmez ve bir süre sonra çizikler geri gelir. Birkaç ayda srp atarım derseniz güzel ürün.

Amatör kullanım için hd speed tavsiye ederim. Hafif asindirici, cila ve koruyucu wax içerir. Tek işlemde hafif çizikler giderilir patlatilir ve koruma altına alınır. 200 liraya einhell makina alıp güzel sonuçları yorulmadan alırsınız.

• Arkadaslar hepinize cok tesekkur ediyorum, guzel bilgiler edindim denedikce markalara -kendimce- yorum yapacagim. Hepinize saygilar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Oto Bakım Ürünleri ?
    5 yıl önce açıldı
    İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni konu açmayım :) peki çizik gidermek için ne yapmak gerekli arkadaşlar
  • Meguiars nxt 2.0 çok iyidir biraz pahalıdır

İlk önce sürüyorsun pedi çıkıyor içinden iyice yedirdikten sonra 5-10 dakka sonra kuruyunca üstünden mikrofiber bez ile geçiyorsun mis gibi oluyor

Sonaxın hızlı cilası kadar boktan bir ürün görmedim,yapış yapış yapıyor yediremiyorsun leke kalıyor vs vs

Tavsiyem

En iyi oto cilasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

Arkadaş da söylemiş iyi bir polisaj yapılmadan istediğiniz parlaklığı alamayabilirsiniz. Ben polisajla uğraşamam elle halletmek istiyorum diyorsanız önce kapatıcı ürünlerle kılcal çizikleri doldurabilirsiniz. Bunun için Autoglym SRP ya da Auto Finesse Tripple kullanılabilir. Üzerine soft 99 authentic premium wax uygulayabilirsiniz. Çizikler tam yok olmasa da bu uygulama ile boya epey canlanır. Yalnız bu uygulamaları yapmadan önce mutlaka kil ve demir tozu temizliğini yapmayı unutmayın.

demir tozu temizliği için hangi ürünü tavsiye edersiniz?
  • Sonax in hızlı cilasi sarı renk olmuş dolayısıyla her renk araca uyum gostermwyebilir. Ben meguiars ultimate Wax kullanıyorum çok memnunum ama amerikaya gittiğimde alıyorum orda 18$ ama Bauhaus ta dün gördüm 168tl deli fark var.

• Cok az gaz yagi damlatilmis guzel bir mikrofiber bezle arac silinir. Ortaya cikan sonuc bircok hizli sprey cila uygulamasindan daha iyidir.

• En iyi oto cilası diye bir şey yok bence her zaman en iyinin en iyisi vardır. Birisi 500 dolarlık cila önerse almazsınız herhalde. Sizin ayırdığınız bütçe nedir?
  • @atakom52

Piyasada birçok ürün var hepsi üç aşağı beş yukarı aynı işi görüyor. Valet Pro Dragons Breath, 3D BDX, Auto Finesse Iron Out kullanabilirsiniz.
  • The Schuey kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, verdiğiniz bilgiler kısa, net ve öz bilgiler

• Peki bu tarz islemler arac yikandikca çöpe mi gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Soft 99 cila değil koruyucu wax tir. Elle uygulanır. Wax öncesi boyanın çizikten arındırılması gerekir yoksa parlamaz. Makina varsa ince pasta ile çizikler giderilir cila atıldıktan sonra wax atılır.

Makina yoksa autoglym srp atılarak çizikler doldurulur. Bu ürün çizikleri yok etmez ve bir süre sonra çizikler geri gelir. Birkaç ayda srp atarım derseniz güzel ürün.

Amatör kullanım için hd speed tavsiye ederim. Hafif asindirici, cila ve koruyucu wax içerir. Tek işlemde hafif çizikler giderilir patlatilir ve koruma altına alınır. 200 liraya einhell makina alıp güzel sonuçları yorulmadan alırsınız.

Merhaba, size danışmak istediğim bir konu var. Üstelik bu konu üzerinden ilerleyerek benim gibi olan kişilere yardımcı olmuş olalım.
    "HD Speed Nano Pasta Cila" aldım. Bu ürünü elle uygulayabileceğim söylendi çünkü :) ardından da wax olarak "HD Poxy Hybrid Montan Wax" aldım. 2 tane de "Mothers" marka ped aldım. Sizce aynı markanın bu iki ürününü kullanarak istediğim parlaklığı elde edebilir miyim? Elle uygulanabilecek olan ürünler arasında sizin tavsiye edeceğiniz farklı bir marka var mıdır?

Ek olarak pasta işleminden önce kil uygulaması için önerebileceğiniz ürün var mı ?

Kil uygulamasından sonra İPA ile temizlik yapmak şart mıdır?

Teşekkürler...

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Beyaz renk araçta koruyucu amaçlı Soft 99 un Fussosunu kullanıyorum , gerçekten fırçayla yıkama ile bile geçmiyor en az 3-5 ay performans gösteriyor, benim kullanış amacım kuş pisliği vb., parlaklık da sağlıyor ama koruyucu özelliği gerçekten etkileyici.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz ürün sanırım şu .

Benimde takibimde olan bir ürün. HD POXİ ile istediğim sonucu alamaz isem kullanacağım. Size sormak istediğim konu bu ürünü kullanmadan önce ya da kullandıktan sonra başka bir uygulama daha yapıyor musunuz aracınıza ?

• quote:

Orijinalden alıntı: meganers

Sonax in hızlı cilasi sarı renk olmuş dolayısıyla her renk araca uyum gostermwyebilir. Ben meguiars ultimate Wax kullanıyorum çok memnunum ama amerikaya gittiğimde alıyorum orda 18$ ama Bauhaus ta dün gördüm 168tl deli fark var.

Sadece sarı renk değil, her rengi var.
    www.n11.com
    Sonax Renkli Cila - n11.com
    http://www.n11.com/arama?q=sonax+renkli+cila

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.