Şimdi Ara

En iyi PES 2013 yaması hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, bildiğiniz gibi PES 15 çıktı ve oynuyoruz falan ama PES 13 de arkadaş ortamlarının ve bilgisayarın vazgeçilmezi. Var mı bildiğiniz en güncel transferlerin ve oyuncu güçlerinin olduğu güzel bir yama? Pesbox 6.0, qpes 12 ve pesedit 6.0(güncellenmiş) şeyler denedim ama çok şeyi değiştirmişler sarmadı.

• Kalradyalı kullanıcısına yanıt
    PES için mod denildiğinde akla Extreme gelir.www.turkcespiker.com buradan indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain__

PES için mod denildiğinde akla Extreme gelir.www.turkcespiker.com buradan indirebilirsiniz.

Eyvallah hocam ben de dün onu buldum indiriyodum torrent linki bulmuştum ama seedleyen yok 8 gb 1 haftada biter artık partlı zor geldi.
  • extremedir en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalradyalı

quote:

Eyvallah hocam ben de dün onu buldum indiriyodum torrent linki bulmuştum ama seedleyen yok 8 gb 1 haftada biter artık partlı zor geldi.

Zippyshare linkleri varsa bir günde rahatlıkla iner. Eğer linkler kırılmadıysa ve ya upload edildiyse. Kolay gelsin şimdiden

• quote:

quote:

quote:

Zippyshare linkleri varsa bir günde rahatlıkla iner. Eğer linkler kırılmadıysa ve ya upload edildiyse. Kolay gelsin şimdiden

42 part koyduk iniyor bakalım, attım kuyruğa birazdan yatarım bu takılsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

42 part koyduk iniyor bakalım, attım kuyruğa birazdan yatarım bu takılsın

Kurulumda sorun yaşarsan söylersin hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce en iyi Fm oyunu hangisi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar şanssızlık olur yav, sabaha kadar kaç kere net gitmiş indirmeler durmuş falan anca 20. parta geldi şimdi

Neyse tekrar dizeyim de şunları, akşama kadar insin bari eyvallah hocam, bir sorun olursa yazarım ben sana.
  • Bazı yamalar var. Araştırırsan istediğine göre seçebilirsin aslında...ama kullandığım için söylüyorum, extreme13 gayet iyi...tavsiye olnur.
  • extreme kurdum arkadaşlar hiçbir mod aktif etmedim çok da denemedim henüz ama transferler olsun, güçler olsun güzel
  • Merhaba arkadaşlar Ps3 kullanıcısıyım . Orjinal takılıyorum bu tür yamalar online oynamama engel teşkil eder mi? Teşekkür ederim şimdiden...
  • PES 13 için TSC Extreme en iyisi.

PES 12 için Pesbox Anatolia 12 modunuda tavsiye ederim.Link bulamazsan pm atarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.