Şimdi Ara

En iyi PES oyunu sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kararsız kaldım hangisini oynamalıyım pes 13 güZel tabi ama en svdiğiniZ hangisi siZin :). Lütfen Fıfa oyunu tavsiye etmeyiniz

• PES 6 kesinlikle,ayrıca Pesbox Anatolia yamasıyla 13 de gayet iyi
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuNa836

Arkadaşlar kararsız kaldım hangisini oynamalıyım pes 13 güZel tabi ama en svdiğiniZ hangisi siZin :). Lütfen Fıfa oyunu tavsiye etmeyiniz

Senin türkçe hocan kim ? Bence pes 2012 en iyisiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Junace

quote:

Orijinalden alıntı: TuNa836

Arkadaşlar kararsız kaldım hangisini oynamalıyım pes 13 güZel tabi ama en svdiğiniZ hangisi siZin :). Lütfen Fıfa oyunu tavsiye etmeyiniz

Senin türkçe hocan kim ? Bence pes 2012 en iyisiydi
    Bana göre hepsi güzel hala arada Pes 2 ve Pes 6'nın güncel kadroları ile oynamaktayım

Eğer hiç oynamadıysan Pes 6-Pes 9-Pes 10-Pes 13 bunları kesinlikle oyna her serinin insana verdiği zevk bambaşka

• quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Bana göre hepsi güzel hala arada Pes 2 ve Pes 6'nın güncel kadroları ile oynamaktayım

Eğer hiç oynamadıysan Pes 6-Pes 9-Pes 10-Pes 13 bunları kesinlikle oyna her serinin insana verdiği zevk bambaşka

9 ve 10u hiç oynamamıştım çok teşekkürler . Baska ?

• TuNa836 kullanıcısına yanıt
    pes 2013 konaminin geldiği en iyi noktadır. 2014 ise tam bir hayal kırıklığı ve fifalaşmadır. fifa grafikleri. fifa oyun motoruna benzeme. ben çıktığı gün aldım kurdum ve aynı gün geri sildim dvd evde öyle yatıyo o günden bu yana gerisini varın siz düşünün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saolun :)

• Pes 6 ve Pes 13 en iyisi. Pes 6 da 2013 yamalari var yeni kadro ile oynamak için ama ben eski kadroyu daha cok seviyorum. 2014 de en kötüsü bence. Resmen arayuzu pes 6 ya benzetmeye calismislar. Oyuncularda kötü. Zaten zor yetistirmisler oyunu.

• PES 14 sadece en iyisi PES değil yapılmış en iyi futbol oyunudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

PES 14 sadece en iyisi PES değil yapılmış en iyi futbol oyunudur.
    bence pes 2009 c.ronaldo ile topu sağa çekip kaleye şut atmak büyük bir zevktisonunda da gol oluyodu tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 26 Mayıs 2014; 16:54:25 >
  • pes 6 efsanedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aman Tanrım Didim

pes 6 efsanedir.
    Pes 2006'da Barcelona ile oynama zevkini şimdi ki oyunlarda almıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch V

Pes 2006'da Barcelona ile oynama zevkini şimdi ki oyunlarda almıyorsun.

Alıntıları Göster
    Pes 6 ve 13.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Pes 6 ve 13.

Alıntıları Göster
    Pes'den önce winning Eleven oynardım ps1'de pixel pixel adamlarla ve onda ki zevkler hiç birinde yoktu Pes3, Pes4, Pes5, Pes6 yeni teknoloji oyunlardan ise tabiki 13 harikaydı. Ama benim düşüncem PES5 dir. Bir madrid sempazitanı olarak barçanın sarı formalı ronaldinhosu ile oynamak büyük zevktı

• quote:

Orijinalden alıntı: puslu.kıtalar.atlası

Pes'den önce winning Eleven oynardım ps1'de pixel pixel adamlarla ve onda ki zevkler hiç birinde yoktu Pes3, Pes4, Pes5, Pes6 yeni teknoloji oyunlardan ise tabiki 13 harikaydı. Ama benim düşüncem PES5 dir. Bir madrid sempazitanı olarak barçanın sarı formalı ronaldinhosu ile oynamak büyük zevktı

Alıntıları Göster
    5 ile 6 arasında kararsızım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matheus483

5 ile 6 arasında kararsızım.

Alıntıları Göster
    Bence en iyisi PES 6'dır. 2006 yılında demosunu bulmuştum ve 4 takımla 2 sene boyunca oynadım. 2009 yılında tam sürüm ile oynama başladım ve 1 yılda 2 master leage sezonu, bütün ligler ve kupaları oynamıştım. 2010 yılında internet'i öğrendiğimde orjinal server kapanmıştı ama pes6j sayesinde ücretsiz online oynamıştım. Şu an evo-league.com üzerinden ücretsiz, istediğim yama ile yada yamasız bi şekilde arkadaşlarımla 1 vs 1 , 2 vs 2 maçlar, ligler yapabiliyorum.

Ücretsiz online pes6 oynamak isteyenler beni facebook'tan veya skype ya da msn'den bulabilirler.
    http://i.imgur.com/G54VtMa.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahg37

Bence en iyisi PES 6'dır. 2006 yılında demosunu bulmuştum ve 4 takımla 2 sene boyunca oynadım. 2009 yılında tam sürüm ile oynama başladım ve 1 yılda 2 master leage sezonu, bütün ligler ve kupaları oynamıştım. 2010 yılında internet'i öğrendiğimde orjinal server kapanmıştı ama pes6j sayesinde ücretsiz online oynamıştım. Şu an evo-league.com üzerinden ücretsiz, istediğim yama ile yada yamasız bi şekilde arkadaşlarımla 1 vs 1 , 2 vs 2 maçlar, ligler yapabiliyorum.

Ücretsiz online pes6 oynamak isteyenler beni facebook'tan veya skype ya da msn'den bulabilirler.
    http://i.imgur.com/G54VtMa.jpg

Alıntıları Göster
    13 gayet iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MA_Nrgiveup

13 gayet iyiydi.

13 bence de iyi ama pes 6 kadar bana zevk vermiyor. Bir de online pes 6 olduğu için de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahg37

quote:

Orijinalden alıntı: MA_Nrgiveup

13 gayet iyiydi.

13 bence de iyi ama pes 6 kadar bana zevk vermiyor. Bir de online pes 6 olduğu için de olabilir.

Hala vakit buldukça devam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.