Şimdi Ara

En iyi prezervatif hangisidir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
25.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YARDIM EDIN LUTFEN CIDDI BIR KONU.YIRTILMA OLMAMALI VE HISSIYATTA AZALMA OLMAMALI.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Prezervatif Hangisidir?

Prezervatifler, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonları (CYBE) ve istenmeyen gebelikleri önlemek için önemli bir korunma yöntemidir. Farklı malzemeler, kalınlıklar ve özellikler ile çok çeşitli prezervatifler mevcut olduğundan, sizin için en iyi olanı seçmek zor olabilir.

Malzemeler:

Prezervatifler genellikle lateks, poliüretan veya poliizopren gibi malzemelerden yapılır. Lateks prezervatifler en yaygın kullanılan ve en uygun fiyatlı olanlardır, ancak bazı kişilerde lateks alerjisi olabilir. Poliüretan prezervatifler daha dayanıklıdır ve latekse alerjisi olanlar için bir seçenektir. Poliizopren prezervatifler hem lateks hem de poliüretan prezervatiflerin özelliklerini birleştirir.

Kalınlık:

Prezervatiflerin kalınlıkları ultrasince, ince ve normal olarak değişir. Daha ince prezervatifler daha hassas bir his sağlarken, daha kalın prezervatifler daha dayanıklıdır. Kendiniz için en uygun kalınlığı kişisel tercihinize ve ihtiyaçlarınıza göre seçmelisiniz.

Özellikler:

Bazı prezervatifler, spermisit gibi ek özellikler içerir. Spermisit, prezervatifin etkinliğini daha da artırabilen bir sperm öldürücüdür. Diğer prezervatiflerde kaburga veya nokta gibi uyarıcı özellikler bulunabilir.

En İyi Prezervatif Seçimi:

Sizin için en iyi prezervatif, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. İşte dikkate almanız gereken bazı faktörler:

• Lateks alerjiniz varsa poliüretan veya poliizopren prezervatifleri seçin.
    • Daha hassas bir his istiyorsanız daha ince prezervatifleri tercih edin.
    • Daha dayanıklı bir prezervatif istiyorsanız daha kalın prezervatifleri seçin.
    • Spermisit veya uyarıcı özellikler gibi ek özellikler arıyorsanız, bu özellikleri içeren prezervatifleri seçin.

Önemli Unutma:

Her prezervatif türünün kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. Sizin için en iyi prezervatifi belirlemek için farklı türleri denemek ve en çok memnun kaldığınızı seçmek en iyisidir. Prezervatifleri her cinsel ilişkide düzgün bir şekilde kullanmak, CYBE'leri ve istenmeyen gebelikleri önlemenin en etkili yoludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • upp ciddi gece değişik işler var.

• Durex yok otesi
  • Git eczaneye pahalısını al geç işte
  • JıGsAw GaMe kullanıcısına yanıt
    hocam durex in inceleri patlar mi?

• DeepMind kullanıcısına yanıt
    Hiçbir kondom yüzde 100 yırtılmama garantisi vermez.Bu soruyu sorduğuna göre bu işlerde amatör olduğun belli.Bence internette kondomun nasıl kullanılacağı hakkında yazıları oku.Ama bilimsel yazıları , doktor yazılarını falan oku.
  • Bim poşeti?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Let's
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepMind

hocam durex in inceleri patlar mi?

Dislettirmessen patlamaz bende hic patlamadi yani tavsiye ederim digerlerine gore baya hisli bir pre tirtikli olanda baya zevkli ama karsi tarafa aci verebiliyor tecrubeli olmasi lazim karsi tarafin
  • JıGsAw GaMe kullanıcısına yanıt
    karsi taraf baya tecrubeli

• DeepMind kullanıcısına yanıt
    Ona bırak o zaman
  • kışlık çorap geçir yırtılmaz
  • Babanıza sorun hocam
  • şu konuda bir tane kullanan varsa forumu bırakıyorum

siz değil misiniz "kız bana merhaba dedi altıma mıçtım rezil oldum SS'li" diye konu açan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangfroid

şu konuda bir tane kullanan varsa forumu bırakıyorum

siz değil misiniz "kız bana merhaba dedi altıma mıçtım rezil oldum SS'li" diye konu açan

biziz
  • Koli bandıyla sarıyorum ben.
  • Prezerlatif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangfroid

şu konuda bir tane kullanan varsa forumu bırakıyorum

geçen karıya gittim o zaman kullandım
  • en iyisi a101deki paraşüt marka
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.