Şimdi Ara

En iyi PVE sınıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tera'ya yeni başladım. Öğretmenim ve ancak günün belli saatlerinde oyuna girebiliyorum. Bu saatler de ise hep yalnız oluyorum. Bu yüzden ben sadece PVE oynamayı düşünüyorum.
    PVE için mobları rahatlıkla kesebileceğim, pot sorunu yaşayamayacağım bir sınıf önerebilir misiniz?

Eklemek gerekirse archer açtım geriye kaçma skiliyle rahat mob kesebiliyordum ta ki 15 level olup bir ormanda kümelenmiş mob görevleri yaparken zorlanmama kadar.

Şimdiden teşekkürler

• Archer, mystic. Bunlarla oynayabilirsin.

Yanlış hatırlamıyorsam mystic sağ tuşa basınca yere can topu atıyodu.
  • o bahsettiğiniz yerde her class zorlanabilir bir de yeni başladığınızı göz önüne alırsak. Şu an oyunda level kasmak cidden kolaylaşmış 16 level de sanırım bir görev veriyor avatar weapon diye moblardan onun için bir item düşürüyorsunuz 20 level olduğunuzda size 20 level dungeonundan çıkan sarı item ayarı bir item veriyor. Kısaca 20 ye kadar idare edin kırmızı ve sarı görevleri takip ederek. Daha sonra bu avatar weapon olayını yapıp onu +9 a enchant ladıktan sonra o tip bir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. BAM'lar hariç tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 27 Mart 2014; 11:18:53 >
  • Pve istiyosan lancer defansı iyi kullanirsan tek basina dungeon yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Archer'in oyun icinde gelecegini nasil goruyorsunuz? Demem o ki bir sure sonra mesela 60 level sanirim, 60 levelden sonra pve'de etkili ozellikleri Lancer'a gore nasil olacak? Lancer defansi kuvvetli bir karakter peki ya Archer bu baglamda ileride hangi ozelligiyle on plana cikacaktir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SrknTsln

Archer'in oyun icinde gelecegini nasil goruyorsunuz? Demem o ki bir sure sonra mesela 60 level sanirim, 60 levelden sonra pve'de etkili ozellikleri Lancer'a gore nasil olacak? Lancer defansi kuvvetli bir karakter peki ya Archer bu baglamda ileride hangi ozelligiyle on plana cikacaktir?

archer DPS (damage per second) sınıfıdır. yani lancer veya warrior classı boss un agro sunu tutar. priest veya mystic heal, buff/debuff skilleri ile yardımcı olur. Slayer,sorcerer ve archer da boss a esas damageyi veren class lardır. Bana göre en kolay sınıftır kendileri (pve için) Arkadan yapıştır gitsin skilleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachiman Hikigaya

quote:

Orijinalden alıntı: SrknTsln

Archer'in oyun icinde gelecegini nasil goruyorsunuz? Demem o ki bir sure sonra mesela 60 level sanirim, 60 levelden sonra pve'de etkili ozellikleri Lancer'a gore nasil olacak? Lancer defansi kuvvetli bir karakter peki ya Archer bu baglamda ileride hangi ozelligiyle on plana cikacaktir?

archer DPS (damage per second) sınıfıdır. yani lancer veya warrior classı boss un agro sunu tutar. priest veya mystic heal, buff/debuff skilleri ile yardımcı olur. Slayer,sorcerer ve archer da boss a esas damageyi veren class lardır. Bana göre en kolay sınıftır kendileri (pve için) Arkadan yapıştır gitsin skilleri

Teşekkür ederim o zaman şu an için mantıklı olan archer'a devam etmek :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.