Arkadaşlar foruma yeni üye oldum .Başlıktaki gibi sizce en iyi sims3 eklenti paketi hangisi?Hiç eklenti paketim yok ve Late Night yada Generations almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım.İki eklenti paketinden birini al derseniz hangisini alayım ?
Cevap verin ama.
quote:
Orijinalden alıntı: Dark_Night34
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum .Başlıktaki gibi sizce en iyi sims3 eklenti paketi hangisi?Hiç eklenti paketim yok ve Late Night yada Generations almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım.İki eklenti paketinden birini al derseniz hangisini alayım ?
Ben hepsini teker teker açıklıyım sana;
Late Night daha çok gece hayatı, şöhret vb. hayatı içeriyor. Generations ise aile yaşamıyla ilgili bir ek paket. Eğer gece hayatı hoşuna gidiyorsa Late Night'ı al derim ha ama ben ailemi büyütücem torun sahibi falan olucam dersen Generationsu al yani tamamen senin oyun biçimine bağlı.
Cevabın için çok teşekkürler.Ama benim kararsız kaldığım konuda bu gece hayatı mı yoksa aile yaşamını ilerletmek mi bilemiyorum.Ayrıca eklenti paketinin fiyatına bakıncada iyi bir karar vermek gerekiyor
Late Night aldım
quote:
Orijinalden alıntı: Dark_Night34
Late Night aldım
Güle güle oyna, gece klüpleri seni bekler
Bu eklenti paketlerinde sıraya göre yüklemek zorunlu mu yoksa istediğimi yükleyebilirmiyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: jumongyesoya
Bu eklenti paketlerinde sıraya göre yüklemek zorunlu mu yoksa istediğimi yükleyebilirmiyim ?
İstediğini yükleyip oynayabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Aquess
quote:
Orijinalden alıntı: jumongyesoya
İstediğini yükleyip oynayabilirsin.
bilgilendirdiğin için sağol kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme