Şimdi Ara

EN İYİ SLR-LİKE HANGİSİ SİZCE? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama video çekimi 640*480. fena değil diyebilirim...
  • sp serisinin adı geçmez diğer makinalar varken.foto kalitesi açısından sp serisi zayıf kalıyor.
  • ben bu zamana kadar h2 h9 fz18 kullandım içlerinden en kullanışlısı fz18di kullanımı en zevkli olan h9du fotoğraf kalitesi en iyi olan h2... hepsinin bir artısı bir eksisi oluyor... sen yine de fz28 al onla da bir tecrübe edin derim
  • s6500fd aldık bakalım hadi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: persona

s6500fd aldık bakalım hadi hayırlısı

pişman olmazsın
  • quote:

hadi güle güle kullan hocam.Allah kazasız belasız kullanmanı nasib etsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esdicien

quote:

hadi güle güle kullan hocam.Allah kazasız belasız kullanmanı nasib etsin.

quote:

Orjinalden alıntı: FelixCrail

quote:

pişman olmazsın

saolun bakalım elime geçsinde fotolarımı paylaşmaya başlarım sizinle

• son derece kaliteli bi model almışssınız aslında bende düşünüyorum S6500fd kaçliraya nerden aldınız? heralde 2. el
  • quote:

Orjinalden alıntı: askan22

son derece kaliteli bi model almışssınız aslında bende düşünüyorum S6500fd kaçliraya nerden aldınız? heralde 2. el

arkadaş benden aldı cihazı... 2. el... kendisine şimdiden hayırlı olsun
  • haa tahnmin etmiştim bende sizin ilanınıza bakmıştım,düşünüyordum arkadaş erken davranmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: askan22

haa tahnmin etmiştim bende sizin ilanınıza bakmıştım,düşünüyordum arkadaş erken davranmış

sağlık olsun...bulursunuz umarım siz de...bi ilan daha vardı sanırım forumda kimin sattığını hatırlayamadım ama...
  • hayırlı olsun fotolarını bekliyoruz...
  • ben de slr-like tarzı bişey almak istiyorum, karar veremedim
  • Olympus SP-560 UZ diyebilirim net olarak. Diğer markaların eşdeğer modellerini inceledim(foto çektim-1 hafta süre ile), hatta birini 2 hafta süre için de kullandım. Kesin ve net olarak Olympus' un bu modelini öneririm. Bu modele en çok yaklaşan ise Fuji oldu. Panasonic gece çekimleri felaketti. Nikon P80 ise tam bir hayalkırıklığı.
  • olympusu ilk kez beğenen birisini duyuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

olympusu ilk kez beğenen birisini duyuyorum...

Kullanımı daha zor. Öyle çok ayarlarla uğraşmıyayım diyenler için Panasonic, Fuji veya Nikon' u önerebilirim. Ama biraz gerçek DSLR makine ile ilgili deneyimleri olanlara kesinlikle öneriyorum.

Ayrıca beğenen başkaları da var.

http://www.dpreview.com/reviews/olympussp560uz/page19.asp

http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2007/12/21/Olympus-SP-560UZ/p1

http://www.steves-digicams.com/2007_reviews/olympus_sp560_pg5.html

Bottom line - the Olympus SP-560 UZ is a very well balanced super-zoom model. Overall, the camera offers some very appealing features, great image quality both indoors and out, and plenty of resolution to create up to poster size prints. The only negatives I found with the camera were its shooting performance results in single exposure mode are a bit behind the rest of the market, and while it offers blazing fast performance in High Speed mode, you are forced to use such a small image size setting. With a street price of US$449 or less, I feel it offers an Ok value for such a capable consumer model with 8-megapixels and an awesome 18x Wide optical zoom lens.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aafco -- 17 Eylül 2008; 10:27:55 >

• bu sitelerin yapmış olduğu incelemelerin hepsi %100 doğru olsa idi s6500 kötü bir makina.bu sitelere o kadar çok güvenme.adamlar taraflı yorum yapıyorlar.
  • dpreview 7 vermiş bence hiç de iyi demiyor yazdığın likteki siteler... elbette bazı kağıt üzerinde çok iyi olan özellikleri var ama uygulamada bence hiç iyi dğeil...
  • 2 ay araştırdım.
    En iyi seçimi Canon S5'de yaptım.
    Neden mi ?

Optik zoom ve Resim kalitesi çok iyi.
    Kullanılan malzeme çok kaliteli ve eksiksiz.
    Özellikle pil ile çalışması ile sıkıntı yaşamıyorum.
    Çektiğim fotoğrafları Canon S5 konusunda bulabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

dpreview 7 vermiş bence hiç de iyi demiyor yazdığın likteki siteler... elbette bazı kağıt üzerinde çok iyi olan özellikleri var ama uygulamada bence hiç iyi dğeil...

Dpreview ve trustedview recommended ödülü vermiş. Tercümesi=tavsiye edilir.

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aafco -- 17 Eylül 2008; 11:56:23 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.