Şimdi Ara

EN İYİ SLR-LİKE HANGİSİ SİZCE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BİR YILDIR SONY H5 KULLANIYORDUM.MAKİNAYI GEÇENLERDE BİR ARKADAŞIMA SATTIM. AMERİKADAN SONY H 50 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA PANASONİC LUMİZ FZ 50, FZ 28, NİKON P80,CANON S5 FUJİFİLM İN SLR LİKE MODELLERİ ARASINDA KARARSIZIM.

BENİM İÇİN ÖNCELİĞİ OLANLAR
    EN ÖNEMLİSİ GERÇEK RENKLERE YAKIN RENKLER(H5 DE GERÇEK RENKLERE ÇOK YAKINLAŞAMADIM AÇIKÇASI)
    OPTİK ZOOM UN YÜKSEK OLMASI
    VİDEO KALİTESİNİN YÜKSEK OLMASI
    EV İÇİNDE VE KARANLIK ORTAMLARDA KALİTELİ VİDEO ÇEKİMİ

TÜM SLR LİKE KULLANICISI ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

ELBETTE HERKESİN FOTOĞRAF MAKİNASINDAN BEKLEDİKLERİ FARKLIDIR AMA SİZ TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER HERKESE

• Büyük harfle yazmayınız. Font boyutuda büyük merak etmeyin görüyoruz

1-Fujifilm S6500
    2-Panasonic FZ50
    3-Fujifilm S9600
  •  EN İYİ SLR-LİKE HANGİSİ SİZCE?

http://www.gunesintamicinde.com/39mp-fotograf-makinesi-h2d-hasselblad/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 15 Eylül 2008; 18:40:34 >
  • s9600 nasıl bir makine acaba???
  • S5 saydıklarını sonuna kadar yapar merak etme sen...hatta s3-s5 topiğini oku derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

bu makine kim bilir kaç paradır

• soru en iyisi hangis ise sony r1'dir. ama bulman pek mühim değil. bana göre 2. ise sırf lensinden dolayı panasonic fz50.
    tuvnera sen neyapıyorsun adam senden öneri bekliyor yaptığın şeye bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Daimos -- 15 Eylül 2008; 19:00:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkaysaw

soru en iyisi hangis ise sony r1'dir. ama bulman pek mühim değil. bana göre 2. ise sırf lensinden dolayı panasonic fz50.
    tuvnera sen neyapıyorsun adam senden öneri bekliyor yaptığın şeye bak

http://forum.donanimhaber.com/m_26491576/tm.htm

buldum bile

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

heralde bu makinayı çok seviyorsun.alakalı alakasız her yere yazdığına göre.arkadaşım biraz daha ilgili olsan da sadece gerektiğinde yazsan.

• @TuVNeRa mesaj sayına bakılacak olursa herhalde alakasız bir yere böyle bir cevap yazılmayacağını öğrenmiş olman gerekirdi.
  • http://www.sahibinden.com/hasselblad_h3d_24_mp_fotograf_makinasiWQQaXQQ8436729WQQpXQQdisplayitem

EĞER HASSELBLAD ALACAK KADAR PARAM OLSAYDI ZATEN BURALARDA SİZLERDEN TAVSİYE İSTEMEZDİM YUKARDAKİ LİNKTEKİ MAKİNAYI ALIRDIM 20000 DOLARA.
    BÖYLESİ BİR FORUMDA OLMAYACAK ŞEYLER YAZMANIZ HOŞ DEĞİL TARZINIZI DEĞİŞTİRMELİSİNİZ.
  • R1 İYİ AMA VİDEO ÇEKİM ÖZELLİĞİ YOK. YOKSA ZATEN DÜŞÜNME R1 ALIRDIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gazy

R1 İYİ AMA VİDEO ÇEKİM ÖZELLİĞİ YOK. YOKSA ZATEN DÜŞÜNME R1 ALIRDIM.

dostum s5 iyi makinadır.kullanan birisi olarak hiç bir sıkıntı görmedim.zaten sd kart kullanıyor alırsın 4gb kart çok kaliteli video çekimi var.12X optikle harika videolar çekersin.Ayrıca fz 50 de iyi makina.ama kullanmadığımdan bilemiyorum.Ama s5'i sana korkmadan tavsiye edebilirim...
  • canon s serisinden uzun süredir makina çıkarmadı bu ara çıkarırmı dersin s6 s7 gibi bişiler bu konuda duyumu olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazy -- 15 Eylül 2008; 21:13:06 >
  • quote:

canon s serisinden uzun süredir makina çıkarmadı bu ara çıkarırımı dersin sss s7 gibi bişiler bu konuda duyumu olan varmı

dostum isterse çıkarsın.çıkarıyorda ne oluyor.s3 ün s5 den farkı ne hiç bir şey.bir kaç şeyi göz boyama için değiştirmişler.s7 de çıksa aynı olur.
  • Tam benim düşündüğüm makineler ve sırası.
    Özellikle s6500fd den sonra gerçekten yeni çıkan makineler çok uyduruk geliyor bana. Hepsi ver pikseli gitsin makineler.
    Halbuki tüketicinin ihtiyacı belli. Fuji S6500fd IS. Yapsa bunu fuji, artık kapanır hangi slr-like soruları.
    quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Büyük harfle yazmayınız. Font boyutuda büyük merak etmeyin görüyoruz

1-Fujifilm S6500
    2-Panasonic FZ50
    3-Fujifilm S9600
  • panasoic fz 50 yi ankarada yalçınlar foto da alıp inceledim makinanın gövdesi çok hafif ve plastiği sanki her an kırılacak gibi geldi bana . tabiri caizse oyuncak gibi bir gövdeye sahip. o yüzden panasonic çokda alınası gelmiyor bana.
  • quote:

panasoic fz 50 yi ankarada yalçınlar foto da alıp inceledim makinanın gövdesi çok hafif ve plastiği sanki her an kırılacak gibi geldi bana . tabiri caizse oyuncak gibi bir gövdeye sahip. o yüzden panasonic çokda alınası gelmiyor bana.

bende 6500 le s3 arasında kalmıştım.elime alınca 6500 den vazgeçmiştim.zoom kısmı hiç hoşuma gitmemişti.
  • s6500 s3 e göre daha büyük.ayrıca manuel zoom halkası ile tam bir slr-like.madem r1 ile fz50 yi eledin s6500 en iyi seçenek şuan.
  • 6500 de titreşim engelleme mekanizması yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.