Şimdi Ara

EN İYİ TAŞINABİLİR HARDDİSK MARKASI HANGİSİDİR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
7.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500 veya 1 tb harddisk almayı düşünüyorum hangi markayı tavsiye edersiniz ömrü en uzun olanlar hangi markalar??

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Taşınabilir Harddisk Markası

Günümüzün dijital dünyasında, dosyalarını güvenle saklamak ve taşımak için güvenilir bir taşınabilir harddiske sahip olmak esastır. Peki, piyasada mevcut olan çok sayıda seçenek arasından en iyi taşınabilir harddisk markası hangisidir?

İşte en iyi taşınabilir harddisk markalarından bazıları:

• WD (Western Digital): WD'nin taşınabilir harddiskleri, dayanıklılıkları, güvenilirlikleri ve uygun fiyatlarıyla bilinir.
    • Seagate: Seagate, geniş bir taşınabilir harddisk yelpazesi sunar ve bu harddiskler hızları ve depolama kapasiteleri ile ünlüdür.
    • Toshiba: Toshiba'nın taşınabilir harddiskleri, kompakt boyutları ve şık tasarımlarıyla öne çıkar.
    • ADATA: ADATA, bütçe dostu taşınabilir harddiskler sunar ve bu harddiskler, iyi performansları ve uzun ömürleri ile dikkat çeker.
    • Samsung: Samsung'un taşınabilir harddiskleri, yüksek aktarım hızları ve taşınabilirlikleri ile bilinir.

Bu markaların her birinin avantajları ve dezavantajları vardır. Hangi markanın sizin için en uygun olduğunu belirlemek için ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmalısınız.

Taşınabilir bir harddisk seçerken dikkat etmeniz gereken bazı önemli özellikler şunlardır:

• Kapasite: Depolamak istediğiniz veri miktarını karşılayan bir kapasite seçin.
    • Hız: Hızlı aktarım hızları, dosyalarınıza hızlı bir şekilde erişmenizi ve bunları aktarmanızı sağlar.
    • Dayanıklılık: Taşınabilir harddisklerinizin seyahat ve günlük kullanımın zorluklarına dayanacak kadar dayanıklı olması gerekir.
    • Garanti: İyi bir garanti, harddiskinizin uzun yıllar güvenilir bir şekilde çalışmasını sağlar.

Yukarıdaki bilgileri göz önünde bulundurarak, ihtiyaçlarınıza en uygun en iyi taşınabilir harddisk markasını seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Markalari birbiriyle karsilastirilmaz. Markanin urunleri karsilastirilir. Lutfen sadece urun ve modeller uzerinden karsilastirma yapalim.

Konuya gelirsek 500gb ile 1tb arasindaki fiyat farklari cok az oldugu icin 1 tb tercih etmeniz yarariniza olacaktir

Edit: ayrica butun harfleri buyuk sekilde konu acmak yasak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 2 Eylül 2014; 19:46:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balawitz kullanıcısına yanıt
    sağol bro
  • hocam wd markasının my passport ultra almamanı öneririm ben aldım 1 haftası bozuldu rava geçiş yapmış içindekileri alabildim ama çok uğraştım sonra biçimlendirince çalışı fakat hardiskin kutusuda çok dandik yere düşerse direk açılır ona göre almanı öneririm kardeşim
  • Floki Vilgerdarson kullanıcısına yanıt
    Aynı ürünü kullanıyorum 5-6 ay olmuştur alalı sorunsuz hiç sorun yaşamadım size kötüsü denk gelmiş herhalde teknoloji şans işi boş yere demiyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulsefire Darius

Aynı ürünü kullanıyorum 5-6 ay olmuştur alalı sorunsuz hiç sorun yaşamadım size kötüsü denk gelmiş herhalde teknoloji şans işi boş yere demiyorlarmış

Valla anlamadım hocam harddisk 1 haftada bozulması çok saçma geldi hala kullanıyorum ama başımdan böyle bi olay geçti yani şimdiki aklım olsa almam
  • 1 tb al da markasını bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floki Vilgerdarson

hocam wd markasının my passport ultra almamanı öneririm ben aldım 1 haftası bozuldu rava geçiş yapmış içindekileri alabildim ama çok uğraştım sonra biçimlendirince çalışı fakat hardiskin kutusuda çok dandik yere düşerse direk açılır ona göre almanı öneririm kardeşim

4 aydır my passport 1 tb kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. ama bu yaşamayacağım anlamına gelmez. düşerse her disk arızalanır. 40 tb üzeri arşivim var. çok diskim arızalandı samsung,Seagate,Maxtor,Wd vs vs bu iş biraz şans işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

quote:

Orijinalden alıntı: Floki Vilgerdarson

hocam wd markasının my passport ultra almamanı öneririm ben aldım 1 haftası bozuldu rava geçiş yapmış içindekileri alabildim ama çok uğraştım sonra biçimlendirince çalışı fakat hardiskin kutusuda çok dandik yere düşerse direk açılır ona göre almanı öneririm kardeşim

4 aydır my passport 1 tb kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. ama bu yaşamayacağım anlamına gelmez. düşerse her disk arızalanır. 40 tb üzeri arşivim var. çok diskim arızalandı samsung,Seagate,Maxtor,Wd vs vs bu iş biraz şans işi.

tabikide hocam düşme durumunda arızalanması normal fakat kutusunun çok kalitesiz olmasından bahsettim ben daha düşürmedim ama küçük bir düşüşde açılabileceğini düşünüyorum dediğiniz gibi şans işi biraz

• Vatanda Samsung 2TB 249 lira fiyat gerçekten çok iyi bu fiyata kaçmaz.
    Cebimde taşımayacağım masamda duracak diyorsan Masa üstü tipi çok daha ucuz çok daha performanslı.
    Taşınabilir diskler 5400PRM yahut 5900PRM masaüstü modeller 7200PRM olduğundan biraz daha performanslı.

Samsung un içinde Seagate disk var onuda söyleyim.

http://www.vatanbilgisayar.com/25-2tb-m3-usb30-_-usb20-tasinabilir-disk.html
  • Haftaya BİM e samsun ng 1tb geliyor. 150tl alsammı bilmiyorum. Seagete al diyorlar napsak bilmiyom

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihcaliskan71

Haftaya BİM e samsun ng 1tb geliyor. 150tl alsammı bilmiyorum. Seagete al diyorlar napsak bilmiyom

para sıkıntısı yok ise uzun ömür ve dayanıklılık istiyorsanız

WD MY PASSPORT ULTRA

incelemesi imzamda.
  • Toshiba store basics 1.5 TB var. 4-5 aydır kullanıyorum memnunum. Hızı da gayet yeterli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcaliskan71

Haftaya BİM e samsun ng 1tb geliyor. 150tl alsammı bilmiyorum. Seagete al diyorlar napsak bilmiyom

Tavsiye ederim Samsung'u,en uygun da BİM'de ayrıca ama taksit imkanı yok tabii ki
  • seni yari yolda birakmayack marak Western DigitaL !!

Şu zamana kadar seagate, toshiba ve samsung da kullandım :)
  • Mac ile kullanacaksanız Seagate

• kesinilkle şans işi bu teknoloji işleri. Ön araştırmanı yapacaksın sonra ürünlerden birini gözüne kestirip alacaksın. Ben bunu öğrendim
  • Şansa bende katılıyorum. Seagate aldım biri 2 ay sonra bozuldu diğerini 4 yıldır kullanıyorum. Bozulacak diyene çok korkuyorum.

• Floki Vilgerdarson kullanıcısına yanıt
    Aynı zamanda 3 tane WD aldım, bir tanesi sürekli (3 yıldır) serverden yedek alıyor diğer ikisi ara sıra yedekleri yedeklemek için kullanılıyordu. Kullanılmayanlar bir hafta arayla kullanılmaz oldular. Ne düştüler ne de kısa devreye maruz kaldılar. Bir anda bilgisayarlar görmez oldu. Servere bağlı olan ise hala çalışıyor. Lacie (içi Seagate) aldım bozuk çıktı Teknosa yenisi yok diye para iadesi yaptı. Toshiba aldım 2 ayda bozuldu servise gitti bekliyorum. Yani hiç bir markaya güvenilmez. Kıymetli arşivi mutlaka iki yedek yapmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.