Şimdi Ara

En iyi Tıp Fakülteleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu listede yoksa ben o okulu bırakırım arkadaş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EgeTıplı kullanıcısına yanıt

Bu adamın muhakeme yeteneklerinde çok ciddi bir problem var ; yanılmıyorsam sbünün tıp fakülteleri trabzon-erzurum-izmir-kayseri-bursa-gülhane-hamidiye olmak üzere toplamda 7 tane . Bu 7 tıp fakültesine 48 hastane bağlı ve hamidiye tıpa bağlı olan hastane ise 28 tane . İstanbuldaki hastaneler de ayrıca kalite olarak çok üst düzey . 28/48 yaptığımızda yaklaşık yüzde 58 gibi bir orana ulaşıyoruz yani sadece tıp hastanelerini kıyaslarsak bu akademik başarının yüzde 60 ı hamidiye tıpa yazıyor . Onun dışında attığım fotodaki tıp olmayan hastanelerdeki bazı hocalarda hamidiye tıpın kadrosunda . Bu egetıplı kendi okulu hiçbir sıralamada yüksekte değil diye kuduruyor , sonra da böyle sağa sola su resmi atıyor anca bunu yapabilir zaten başka bir becerisi yok çünkü

En iyi Tıp Fakülteleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yani boşuna muhakeme becerilerin zayıf demedim attığım hastanelerin hepsinin tıp fakültesi yok , tıp fakültesi olmayan hastanelerin hocaları zaten sbü hamidiyenin kadroda yani onları katarsak oran yüzde 60 ın da üstüne çıkıp hamidiye lehine artıyor . Hayır açıklamasam tamam da bir insanın muhakeme becerisi bu denli düşük olamaz diye düşünüyorum işin gücün trollük . Sıralamalara baktığımızda Urap sıralamasında sbü egenin önünde , cwts leiden rankta zaten sbü 1. , shangai rankta sbü 2. Olmuş . Qs rankta sbü yok herhalde girse onda da geçerdi egeyi , bir de sağda solda trollük yapıp ağlama kendini geliştirip benim kadar iyi bir doktor olabilmeyi hedefle bence

• Ben mi yanlış görüyom. Eskişehir Osmangazi nerde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Su markasının akademik kadrosu

En iyi Tıp Fakülteleri

• Cwts leiden rankta sbü tıp 1. Sırada , ege tıp ise 5. Sırada

En iyi Tıp Fakülteleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 28 Ağustos 2024; 1:6:57 >
  • Urap’ ta Sbü tıp 3. Sırada , ege tıp ise 7. Sırada
    En iyi Tıp Fakülteleri

Urap’ta cerrahi bilimlerde Sbü tıp 1. Sırada , Ege tıp 6. Sırada
    En iyi Tıp Fakülteleri

• Shanghai rank var bir de , bu sıralamanın tam parametlerini araştırmadım ve tam olarak ne ile ilgili olduğunu bilmiyorum . Tek bildiğim yine akademik performansa bağlı bi sıralama .
    Sbü 2. Gözüküyor , Ege ise 10. ( ne özelinde bilmiyorum ?)

En iyi Tıp Fakülteleri
    En iyi Tıp Fakülteleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 28 Ağustos 2024; 1:22:44 >

• Sbü tıpın akademik kadrosunu merak edenler okulun sitesine bakabilir veya hacettepe tıp vs hamidiye tıp ( cerrahi bilimler + dahiliye + pediatri ) adlı konuma bakabilir orada iki üniversitenin kadrolarını kıyasladım ve linkte ekledim rahatlıkla inceleyebilirsiniz . Egetıplı adlı trollün paylaştığı foto okulun akademik kadrosunu tam olarak yansıtmıyor çünkü bizim okula bağlı tek bir hastane yok , yökteki kadro daha çok temel bilimciler ve bazı doktora yapan kişiler diye tahmin ediyorum ( incelemedim çünkü zaten okulun sitesinde var ) . Zaten 19 profa sahip bir okulun leiden rankta 1. Olması mümkün değil , buradan kendiniz de basit bir mantık kurabilirsiniz

Mektebi tıbbiye şahane'nin binasının yapıldığı tarihi yazmışlar 1903 diye.

• LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt

En iyi Tıp Fakülteleri 

Konuyu açan kişi shanghai rankı unutmuş yoksa ege sbünün arkasına düşüyor ağlayabilirsin 😄😄

• Hastanelerimizde 50 bin doktor var hepsi dersimize giriyor en iyi biziz
    -Kosanmuhendis

• Senyval trolü beni bloklamış ve aklınca hastane sayısıyla alakalı dalga geçmiş . Mesela pediatri alan grup önce teorik eğitim alıyor, teorik eğitime bu 28 hastaneden muazzam hocalar giriyor ve mükemmel bir eğitim alıyoruz . Sonrasında da seçtiğimiz hastanelere dağılıyoruz ve hocalarla pratik yapıyoruz , sayıca az oluyoruz ve yoğunluk olmuyor. 5. Sınıfta küçük stajlarda ise daha fazla gruba bölünüyoruz , sayımız zaten diğer okullara göre daha az böylece yine yoğunluğu engellemiş oluyoruz . 5. Sınıfta hastane seçme yok genelde en iyi hastanelere gidiyor herkes ama yine teorik derslere 28 hastaneden hocalar giriyor . Yani kardiyoloji siyami ersekte ama teorik derslere hastanelerden hocalar siyami erseğe gelip ders anlatıyor hepsi de alanında duayen hocalar . 5. Sınıfta diğer staj yaptığımız hastaneler ; siyami ersek , yedikule göğüs , mazhar osman , cemil taşçıoğlu şehir hastanesi gibi çok iyi hastaneler ( hepsi bu kadar değil yazmaya üşendim)

• Scimago İnstitutions Rankings ‘ de medicine alanında sbü 2. Sırada , Ege ise 8. Sırada
    En iyi Tıp Fakülteleri

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    Bilkentin büyüklüğe bakın, tıp ile alakalı bir tane bölümü yok ilk 5 te

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

En iyi Tıp Fakülteleri En iyi Tıp Fakülteleri En iyi Tıp Fakülteleri  Bilkent, Sabancı, İTÜ var listeye bak. Yürüyemeyenmühendis kudurmuş keyfimiz yerine geldi. Bu arada ben bu listeyi doğru kabul etmem aga Boğaziçi İlk 10'a net girer hele ODTÜ kesinlikle Çapa'dan iyi.En iyi Tıp Fakülteleri 

• Kompany K kullanıcısına yanıt

itü tıp kaçla alıyor abi ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.