< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En iyi Tıp Fakülteleri (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Yani boşuna muhakeme becerilerin zayıf demedim attığım hastanelerin hepsinin tıp fakültesi yok , tıp fakültesi olmayan hastanelerin hocaları zaten sbü hamidiyenin kadroda yani onları katarsak oran yüzde 60 ın da üstüne çıkıp hamidiye lehine artıyor . Hayır açıklamasam tamam da bir insanın muhakeme becerisi bu denli düşük olamaz diye düşünüyorum işin gücün trollük . Sıralamalara baktığımızda Urap sıralamasında sbü egenin önünde , cwts leiden rankta zaten sbü 1. , shangai rankta sbü 2. Olmuş . Qs rankta sbü yok herhalde girse onda da geçerdi egeyi , bir de sağda solda trollük yapıp ağlama kendini geliştirip benim kadar iyi bir doktor olabilmeyi hedefle bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben mi yanlış görüyom. Eskişehir Osmangazi nerde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
Sbü tıpın akademik kadrosunu merak edenler okulun sitesine bakabilir veya hacettepe tıp vs hamidiye tıp ( cerrahi bilimler + dahiliye + pediatri ) adlı konuma bakabilir orada iki üniversitenin kadrolarını kıyasladım ve linkte ekledim rahatlıkla inceleyebilirsiniz . Egetıplı adlı trollün paylaştığı foto okulun akademik kadrosunu tam olarak yansıtmıyor çünkü bizim okula bağlı tek bir hastane yok , yökteki kadro daha çok temel bilimciler ve bazı doktora yapan kişiler diye tahmin ediyorum ( incelemedim çünkü zaten okulun sitesinde var ) . Zaten 19 profa sahip bir okulun leiden rankta 1. Olması mümkün değil , buradan kendiniz de basit bir mantık kurabilirsiniz
Mektebi tıbbiye şahane'nin binasının yapıldığı tarihi yazmışlar 1903 diye.
Konuyu açan kişi shanghai rankı unutmuş yoksa ege sbünün arkasına düşüyor ağlayabilirsin 😄😄
Hastanelerimizde 50 bin doktor var hepsi dersimize giriyor en iyi biziz
-Kosanmuhendis
Senyval trolü beni bloklamış ve aklınca hastane sayısıyla alakalı dalga geçmiş . Mesela pediatri alan grup önce teorik eğitim alıyor, teorik eğitime bu 28 hastaneden muazzam hocalar giriyor ve mükemmel bir eğitim alıyoruz . Sonrasında da seçtiğimiz hastanelere dağılıyoruz ve hocalarla pratik yapıyoruz , sayıca az oluyoruz ve yoğunluk olmuyor. 5. Sınıfta küçük stajlarda ise daha fazla gruba bölünüyoruz , sayımız zaten diğer okullara göre daha az böylece yine yoğunluğu engellemiş oluyoruz . 5. Sınıfta hastane seçme yok genelde en iyi hastanelere gidiyor herkes ama yine teorik derslere 28 hastaneden hocalar giriyor . Yani kardiyoloji siyami ersekte ama teorik derslere hastanelerden hocalar siyami erseğe gelip ders anlatıyor hepsi de alanında duayen hocalar . 5. Sınıfta diğer staj yaptığımız hastaneler ; siyami ersek , yedikule göğüs , mazhar osman , cemil taşçıoğlu şehir hastanesi gibi çok iyi hastaneler ( hepsi bu kadar değil yazmaya üşendim)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bilkentin büyüklüğe bakın, tıp ile alakalı bir tane bölümü yok ilk 5 te
Bilkent, Sabancı, İTÜ var listeye bak. Yürüyemeyenmühendis kudurmuş keyfimiz yerine geldi. Bu arada ben bu listeyi doğru kabul etmem aga Boğaziçi İlk 10'a net girer hele ODTÜ kesinlikle Çapa'dan iyi.
-
itü tıp kaçla alıyor abi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X