Şimdi Ara

En iyi Tıp Fakülteleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trol ben oldum şimdi de 1.7 k yapmışım adam bana SBÜ daha iyi ona gel diyor trol ben miyim bu durumda? Bir de bu adam tıp okumuyor mu nasıl bu kadar boş bir şekilde her tarafta trollük yapıyor anlamıyorum. Geçmiş konulara baktım tıpla alakalı her konuda bu şahsiyet var. Staj falan yap o kadar iyiyse üniversiten. Saçma sapan sıralamalar atıp fonlanan üniversiteni övmeye çalışman zaten içler acısı. Blokladım çünkü sıktı artık her köşede görmek. Bir de sürekli kendini haklı görüyor ya o da başka bir mevzu. Madem bu kadar "donanımlı" bir insansın forumda okulunu göklere çıkaracağına vatana millete hayrın olsun kendini geliştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyval -- 28 Ağustos 2024; 12:17:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    İTÜ, Sabancı, Bilkent

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyval -- 28 Ağustos 2024; 12:19:43 >
  • Senyval S kullanıcısına yanıt

belki tıp bile okumuyordur. çünkü bu adamın sbüden başka bir şey yazdığını görmedim.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Sene içinde de bu kadar aktif mi oluyor?

sene içinde yoktum abi ama geçen sene de tercihler vs. zamanı görmüştüm orada da vardı sbü en iyisi diyordu. hastaneleri toplayıp en iyi kadro bizde diyordu. normal bir tıpla alaksı hiç görmedim adam sadece sbü tıp ve böyle sıralamalar vs. atıyor. mesela birisi cerrahapaşa mı yoksa çapa mı diyor bu adam alta gelip sbü yazıyor.

Bu konuda gerçekten çok haklısın
    Ama bence sen de 1,7k yla yazabileceğin en kötü yeri yazdın ,Yeditepe tıpta arkadaşlarım da var yazılırsa sırf burs için yazılır , akademik kadrosu ve üniversitenin genel ortamı olsun maalesef iyi değil ,özellikle biriyle yakın olmaya karar verirken bi 10 kere düşün ki neler neler duydum aklın almaz , şımarık ve insanlara üstten bakmaya alışmış kişilerin sayısı azımsanacak gibi değil ,bence nakil aldırman lazım bahçeşehir bile daha iyidir ordan öyle diyim
    İyiliğini düşündüğüm için yazma gereği duydum yoksa üni kapıştırması zerre umrumda değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 28 Ağustos 2024; 12:27:32 >
  • Haklı olabilirsiniz ben benim için en doğrusunun bu olduğuna inanıyorum. Hacettepenin bile orada okuyanlarının yorumları beni baya etkiledi. Hocaların zorbalaması, intörnlükte hastanede her işin onlara yaptırılması, amfilerin bakımsız, havasız olması( derse gitmiyorlarmış ilk 3 sene notlarla sınav geçiyorlarmış), yemekten zehirlenenlerin olması, yurt bulma problemim de olacaktı.(Belki doğru değildir bu söylenenler ama 10-15 tane yorum gördüm farklı mecralarda). İstanbul'da yakınlarım var ayrıca. Cerrahpaşa zaten yıkılıyor bu riski almazdım. Eğitim konusunda ben de bilemedim ama sonuçta tıp tıptır Karsta'ki de doktor olacak. Hocaları da fena değildi ben baktığımda. Zaman gösterecek ama benim için doğrusu bu gibi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyval -- 28 Ağustos 2024; 12:34:54 >
    Anladım umarım sizin için en güzeli olur ,başarılar dilerim

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

SBÜ kadar iyi olmadığı için maalesef 20k den alıyor.

• Arkeyyo A kullanıcısına yanıt
    Hocam Bilkent'in, Sabancı'nın tıp sıralamasında olduklarını çıkar bence hiç mantıklı değil. Scimago ne mesela ya.

Ben buldugum her siralamayi koymaya calistim. Zaten toplamda 10-15 listenin ortalamasini aldigimdan birkac siralama cok etkilemiyor. Ayni zamanda tıpı olmayan ünileri ben zaten çıkartıp sadece tıpı olanları kendi içinde kiyasliyorum.

• en iyi tip fakultesi en kolay tip fakultesidir o da alku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kompany K kullanıcısına yanıt

Sen kimsin tanımıyorum , konuyu açan kişi bu sıralama sitesinden yararlandığı için sıralamayı attım . Forumun trolleri olarak sağda solda ağlamayın

Troll sen değilsen kim ? Sana akademik kadroya çok kolay bir şekilde ulaşabileceğin yöntemi söylüyorum sen bana önce gidip yök atlastan 19 proflu postu atıyorsun , sonra da gidip bana liste şeklinde bir şey atıyorsun . Yani tek amacın ortalığı karıştırmak ve sbüyü bir şekilde kötülemek . Okuluma iyi yazmak da sizi niye böyle çıldırtıyor çok çözemedim . Bir de henüz liseden yeni üniversiteye gidiyorsun benim donanımımı değerlendirebilecek kapasiteye sahip değilsin , çok da bir bilgin yok sağda solda iddialı iddialı konuşmazsan sevinirim . Yani genelde bana dalaşanlar trol tipler , herhalde yeditepe tıpa gidip bunlar gibi trollük yapmak istemezsin

Şimdi ben sana kadroya nası bakıcağını söyledim , sen bana böyle bi liste atmışsın ve dediğine göre troll değilsin. Sana şimdi birkaç soru sorucam bu liste üzerinden , sana sbünün tek bir hastanesi yok bundan dolayı yök atlasta hastane kadroları çıkmıyor demiştim ( bu benim genel değerlendirme sonucu yaptıgım bi yorum ) . Eğer bir hastanesi olsaydı direk tıp fakültesi de orası olucaktı ve kadromuz da o hastanenin olucaktı . Şimdi kadroya baktığımızda bi hamidiye tıp var ( bunlar hastane dışı personel yani temel bilimciler falan diye düşünüyorum) bir de hastaneler var gördüğün gibi . Şimdi mesela attıgın listedeki hastanelere baktığımızda , bunlardaki kadro sbünün internet sitesinde gözüküyor ve sen de bu listeyi atmışsın . Biraz düşünürsen mesela cemil taşçıoğlu şehir hastanesindeki kadro sence hangi üniversiteye bağlı olabilir ? Burada çok basit bir mantık yürütme yapman gerekiyor , mesela egetıplı bunu yapmak yerine trollük yapıyor. Umarım sen bu muhakeme beceresine sahipsindir . Onun dışında istanbuldaki bu hastaneleri biz kullanıyoruz ve bu kadrolar zaten bize bağlı yani ben bunu zaten biliyorum , sen sadece attığın listenin bi farkına var istedim . Bu listeyi de niye attın bilmiyorum

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    Öylesine attım kötü bir şey söyledim mi? Çok agresifsin sakin ol biraz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.