Mezun sayısı arttıkça tus puani düşer örnek olarak Hitit tip ve Muğla tıpa bakabilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En iyi Tıp Fakülteleri (5. sayfa)
-
-
Çok ciddi puan farkı yok mu, yks gibi düşünme bu olayi temelleri 1 netin değeri 0.14 kliniğin de 0.29da
Yani arada 25 temel ya da 10-12klinik farki var
Ve hep yeni mezunun ortalaması daha yüksek olur çünkü temelleri bilgileri 10 sene sonra unutursun ve okul ortalaması duser
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani bana özellikle ilk 5 den sonra puan bantları yakın geldi , çok tahmin yapmaya da gerek yok dediğim gibi zamanla sbünün tus başarısı ortaya çıkar zaten . Tabi iyi mi olur kötü mü olur ben de bilmiyorum zamanla görücez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2 puan farkının ne kadar fazla olduğunu özellikle birinin 300 küsür diğerinin 80 kişi aldığından kaynaklı matematiksel hesaplamalara girişip açıklayacaktım da sonra karşıdakinin fazla sığ olduğunu anladım ben uğraşmadım siz açıklamışsınız teşekkür ederim
Bir de sadece son tusa bakmış arkadaş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya konu üstteki elemanın attığı tus sonuçları linkinden açılmadı mı ne saçmalıyorsun hala , işim gücüm yok sabaha kadar tus mu konuşucam(şu anda çok önemsediğim bi alan değil çünkü ) . Sana yüz kere sbü hamidiyenin mezunları yeterince tusa girmedi yazdım , 2022 ve 2023 de total 200 kişi mezun olmuş bu mezunlar 2016 ve 2017 de okula girmişler . Bu senenin mezunları da fena bi performans sergilememiş( puan bazında ) , zamanla artar ya da azalır görücez . Bir de benim sığ olup olmadığımı değerlendircek seviyede olduğunu çok zannetmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X