Şimdi Ara

en iyi tıraş bıçağı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

en iyi tıraş bıçağı hangisi?

(En Son Oy Tarihi: 3.5.2023)
Giriş

• 4 bıcaklı turbo champion
  • Gillette Mach3 Turbo Champion veya Gillette Mach3 Turbo. Her ikiside aynı zaten. Bende her ikiside mevcut
  • champion gibisi yok be yaw, kırmızısına hastayım walla...
  • ne olursa olsun usturanın yerini tutmazzzz
  • mach3 war ama ben geneLde blueII kuLLanıyorm!. o da2 ayda 1 fiLan. geneLde traş makina(e)sı(i)yLa(e) oLuyorum...
  • Bence en iyisi Mach 3 Turbo Champion.. Ayrıca Wilkinson ın bir modeli vardı. 2 bıçaklı ama özel diamond bileme falandı. oda çok iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi sakal traş bıçagı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mach 3 Turbo güzel.
    Benim sakalların yarısı şama diğer yarısı bağdata bakıyor. Karmakarışık. Buna rağmen cart diye alıyorum, sivilce falan olmuyor. (Mach 3'ün yeni sloganı bu olacak )
    Ama düzgün favori falan yapamıyorsun Mach 3 ile.

quote:

Orjinalden alıntı: cagri105

ne olursa olsun usturanın yerini tutmazzzz

döt ( sansür) ister ustura kullanmaya.
    Tıraş bıçağıyla bile kabiliyetsizlik örneği gösterip kendimi kestiğim oluyor. Ustura kullanmaya başlasam, suratım façadan geçilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 27 Aralık 2004, 0:07:47 >

• gillete turbo 3 champion manyak bi sey kirmizisi bende onu kullaniyorum
  • bende mach3 kullanıyorum çok güzel valla
    bundan önce wilkinson aldım markasına kanıp 2 defa traş olabildim.
  • walla bende 1 aylık hacı sakalı vardı gecen hafta wilkinson quatro4 aldım yanında traş köpüğü de beleş 14.500.000...zar-zor aldım onla sakalları...ama alet güzel o kadar zorlamama rağmen hiç bi tarafımı kesmedi...fiyat / performans oranı gayet iyi yani
  • Usturadan iyi traş bıçağı varsa söyleyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dredd
    fiyat / performans oranı gayet iyi yani

PC Donanım forumu olduğu nasıl da belli oluyor be.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

4 bıcaklı turbo champion

Kullanırken en önemli nokta sıcak suya tutmamak soğuk yada oldukça ılık suyla kullanmak, ömrü en az iki katına çıkıyor bıçakların.
  • valla ben berber teomanda traş oluyorum gayet güzel evde traş olmayı sevmiyorum yav cins miyim neyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch
    Usturadan iyi traş bıçağı varsa söyleyin.

Şimdiye kadar hiç ustura ile traş olmadım. Tırsarım.
    Saçlar gittikten sonra sakalı öyle bıraksan olmaz, sakalı da al desen ustura olayı sakat, koca adam gidip enseyi aldıkları makinayla sakalları kes abi dersen bütün berber ahalisine rezil olunur. O yüzden berbere saç tıraşı olmaya gittim mi kesin önce evde sakalları keser giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 27 Aralık 2004, 0:37:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoozfire

quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

4 bıcaklı turbo champion

Kullanırken en önemli nokta sıcak suya tutmamak soğuk yada oldukça ılık suyla kullanmak, ömrü en az iki katına çıkıyor bıçakların.

evet çok doğru mac 3'ün bir kartuşunu bilmeden sıcak suya soktum bi baktım her yerim yara bere içinde hemen attım dikkat edin sıcak suya
  • Bende onu diyorum berber ne ile alıyor wilkonson permatikle değil elbette. Bu arada wilkinson var bende de ,hatta jiletin arasından kılları çıkartmak için düğme bile var. Tavsiye ederim. 4 senedir kullanıyorum bıçakları hariç. Çok orjinal ve güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Bende onu diyorum berber ne ile alıyor wilkonson permatikle değil elbette. Bu arada wilkinson var bende de ,hatta jiletin arasından kılları çıkartmak için düğme bile var. Tavsiye ederim. 4 senedir kullanıyorum bıçakları hariç. Çok orjinal ve güzel

kutusunda varmı o dügmeler dostum
  • çok eskiden (ilk aldığım tıraş bıcağımdır) wilkinson kullanıyordum 2 bıcaklı telli bişeydi , çok iğrenci ondandır wilkinson dan nefret ediyorum

mac 3 kullanıyorum, 4 yedek jilet bana en az 1 yıl gidiyor gerci 8-10 günde bir (zor oluyor kesmesi) traş oluyorum ondanmı yoksa manyak kaliteli jiletmi?? sizin tüketim süreniz nedir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 27 Aralık 2004, 0:58:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.