Şimdi Ara

en iyi turret yıkan champ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twisted Fate'de doğru buildi varsa çok seri kule yıkıyor ama en iyisi Yi.
  • Kog'Maw ve Master Yi
  • yi,nasus,heimer
  • guinsoo almış ve stacklamış+ultisini kullanan jax bence oyundaki en seri kule yıkan herolardan biri.
    ultisi ile master yi.
    yine ultisi ile sivir.
    auto atack destekleyen skilleri bulunan herolar.
    v.b.
  • shyvanayı kimse söylememiş 2 skilli de kuleye vuruyor
  • NIDALAE VAR HEM AP KASARSAN HEM DE E SKILIYLE AS HIZLANDIRMASIYLA ÇATIR ÇATIR KULE YIKIYOR.YI NEYMIŞ KI LEAN
  • Master Yi tabikide.
  • en iyisi blitz craktır tabiki late gamede 2,5 3 saniye falan sürer earlydede baya iyi yıkar w,e skilleri aynı anda basıldığında turrent yıkıldı sayın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veigar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naarrr

heimer ile nasıl turret yıkılıyor bende var ama rahat yıkamıyorum

2 tane turret çıkartıyor.AS 1.500 neredeyse early gamede minionları temizle kulenin yanına 2 tane koy çayından bir yudum al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

NIDALAE VAR HEM AP KASARSAN HEM DE E SKILIYLE AS HIZLANDIRMASIYLA ÇATIR ÇATIR KULE YIKIYOR.YI NEYMIŞ KI LEAN

uf bide guinsmou kasmissa
  • Trydamare , Master yi , shaco
  • quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

en iyisi blitz craktır tabiki late gamede 2,5 3 saniye falan sürer earlydede baya iyi yıkar w,e skilleri aynı anda basıldığında turrent yıkıldı sayın :)

+1
  • Tristina
  • Master Yi .Diğerleri yalan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: little_demon

MASTER Yİ DEN HIZLI KULE YIKAN YOK EVİNE ARABASINA İDDAAYA GİRERİM

adam haklı beyler, dağılın.
  • master yi kule yıkmk için yapılmış sanki streamda izliyodum adam twisted fate ap kasmış çok fena vuruyodu turrete.tf de olabilir yani
  • Benim için rammus ve master yi
    ikiside turretleri allak bullak ediyor.Böyle bir maçı 9 dakkada bitirmişliğim var.(3v3)
  • yorick
  • Backdoorda minionsuzsa eğer ad Shaco tabii ki. Ultiyle gir birde oyuncak at. Sıfır damage alıp 5 saniyede yıkarsın. Ganka gelenide adam akıllı yere oyuncak atarsan kesersin. Ayrıca 5 kişi gelseler bile az aklın basıyorsa kaçarsın. Master yi demişler. Shacodan daha kısa sürede kesebilir amma velakin; bayağı canını feda eder turreti alıcam diye. Ultisini açmazsa turrete yatar açarsa daha fena. Shacodan daha kısa kessen bile nah kaçarsın ulti olmadan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.