Şimdi Ara

en iyi ve yakıtı en az dizel araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yakında aracımı değistirmeyi düsünüyorum ve 28/35000 tl arası sıfır veya maksimum 20000 km de 2009 model üzeri hatcback türü dizel bir araç almayı düsünüyorum
    aklımdaki araçlar
    yeni fiesta 1.4 tdci titanium
    punto 1.3 multijet dynamic
    2006 model ve üzeri focus düsük km lisini bulmak biraz zor ayrıca son çıkan modelleri 90 ps nedense, titaniumlar hariç

simdilik aklımdakiler bunlar ayrıca puntoların yeni çıkan 1.3 multijet motorlarında 90 beygirlir motor neden yok 2006-2007 modlerinde var bildiğim kadarıyla

bu araçlar arasında hangisi sizce daha iyi bir seçim olur , en onemli si bu araçlar içinde yakıtı az ve en güçlüsü yada diğer dizel araçlardan güçlü ve sağlam ve ekonomik olanları hakkında bilgi verebilirmisinz

• benim bildiğim hepsi birbirine yakın tüketir.1.4 tdci,1.3 multijet,1.3 cdti,1.5 dci.Bence burda önemli olan aracın ağırlığı.Hangisi hafifse daha az tüketir gibime geliyor.
  • multijet motor gerçekten çok verimli. fiat bu motor işini çözmüş
  • valla ben 1.5 dci motor kadar az yakanı görmedi performans fena değil ama psa grubunun 1.6 110 beygiri daha performanslı ancak daha çok yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

valla ben 1.5 dci motor kadar az yakanı görmedim performans fena değil

Kaç HP olandan bahsediyorsunuz bir de yakıt tüketimi ne alemde acaba ? :)

Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum ...
  • Küçük hacimlerde benc performans ve tüketim oranını en iyi ayarlayan motor 1.5 dci motor Şehir içi ve şehir dışı yakıt farkı fazla olmuyor.Benim tecrübeme göre 1.3 dizel şehir dışı az şehir içi daha çok yakıyor.1.5 dci de tam tersi ama fazla fark olmuyor.Fusion da 1.4 tdci de kullandım bir müddet.Memnun kalmadım.Yalnız performans istiyorsan 1.6 tdci motor çok performanslı , ama biraz fazla yakıyor.Bu motoruda bir çok değişik firma kullanıyor.Şu an aracımda 85 hp lik dci motor var ve çok memnunum
    Benim tavsiyem 1.5 dci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizashi -- 8 Eylül 2010; 2:16:03 >
  • 100 tl yakıt aldım 630 km şekhir içi yol yaptım. artık içindeki yakıttan sıkıldım

ben kullandıgım bi ürünü övmeyi sevmem ama 1.5 dcı düşündügümden daha cimri çıktı performanslı 5.5 ort tüketim .
  • hemen hemen hepsi, birbirine yakın değerler yakıyor.
    arada çok fark olanlar, araçtan değil, sürücüden kaynaklı sebebler.
  • Bende 68hp ..4 hdi motor var 100 tl ye 680 km gittim şehir içinde.Ama performans çok zayıf.Bundan sonraki arabam mutlaka 100 beygir üzeri dizel olacak.Hdi den çok memnun oldugum için 110hp hdi 1.6 çok iyi geliyor. 105 renolar da iyi...
  • Benim 1.5 dci 85 Bg aracimla ortalamam 5.0 lt. Bu degerleri cogunlugu sehir ici kullanim sonucu elde ettim. Bence 1.5 dci ekonomik bir motor.
  • Opel'e bakınız. Zaten opelin bazı dizelleri fiat ile aynı motoru kullanıyor.
  • Opel Astra ve Kia Ceed. Ben Kia Ceed tercih ederdim, hem yüzü yeni hemde pek çok özellik var..
  • corolla d4d
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

valla ben 1.5 dci motor kadar az yakanı görmedim performans fena değil

Kaç HP olandan bahsediyorsunuz bir de yakıt tüketimi ne alemde acaba ? :)

Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum ...

85 hp'lik Symbol uzman sürücülerle 3,15 litreyi görmüş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.