Şimdi Ara

En iyi yakıt hangi firmada (2019 başlığı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
185.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zaman aynı istasyondan da alsanız aldığınız yakıtın kalitesi her zaman iyi olmuyor , aynı istasyondan aldığınız yakıtın çekişi ve menzili çok iyi iken 1 hafta 10 gün sonra yine aynı istasyondan da alsanız aynı kalite de olmuyor bunu çok denedim , araba aynı güzergah ve kullanım şekli aynı , kesinlikle her aldığınızda araç farklı gidiyor , shellmiş opetmiş bp imiş hepsinde bu olay var
  • bp de
  • opetten şaşmam bugün denemek için shell den aldım bakalım. tekrar alacağımı sanmıyorum marka bağımlısıyım sanırım
  • Genelde dizel yakıt için yorumlar var. Peki benzinli için yorum yok mu ? Benzinli araç kullananlar en çok hangi firmadan memnun ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultramarine caeruleum

Genelde dizel yakıt için yorumlar var. Peki benzinli için yorum yok mu ? Benzinli araç kullananlar en çok hangi firmadan memnun ?
    shell,bp ultimate ve aytemiz optimum bu üçlüden şaşma benzinde.
  • ultramarine caeruleum kullanıcısına yanıt
    Ben golf 1.0 için petrol ofisinden menzil ve performans açısından memnun kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzinli tsi aracım var. bp'den aldım uzunca bir süre, ultimate değil katkısız benzininden. menzil olarak bence şu an kullandığım shell'e göre daha iyi.

bir süre sonra ilk çalıştırmada vuruntu hissettim, gaza bastığımda da sanki bi hantallık vardı. shell v-power'a geçtim uzun süredir. performansı daha iyi, vuruntu da azaldı. ama bp'ye göre menzili az kesinlikle. shell'in yakıt puanları plakadan işlemesi de hoşuma gidiyor, bp'deki gibi kart vs ile uğraşmıyorsun.

po, opet ve aytemiz'i birkaç kez denemişimdir, pek yorum yapamam.

shell'in kendi işlettiği istasyonları öğrendim, tanklar daha temizdir, denetimi daha iyidir diye buralardan almaya çalışıyorum genelde.
  • Bilinen yakıt istasyonları bellidir. Bunları sıralarsak sadece OPET ceosu Türktür. Geri kalan shell,bp ve total paris, londra, hollanda gibi yerlere aitlerdir. Kaliteyi konuşmak gerekir ise Shell Hollanda menşeli dünyanın en büyük petrokimya şirketlerindendi, ralli ve formula araçlarında üst düzey motorlar da ki yakıt kalitesi zaten kendisini ispatlamıştır. Opet gibi bim tarzında çalışmadığından sürekli karşınıza çıkmaz. Yaşadığım şehir de 2 tane var. Shell den şaşmam, 50-60 km fazla götürecek diye ses yapan performan düşüşü sağlayan yakıtı seçmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Her zaman aynı istasyondan da alsanız aldığınız yakıtın kalitesi her zaman iyi olmuyor , aynı istasyondan aldığınız yakıtın çekişi ve menzili çok iyi iken 1 hafta 10 gün sonra yine aynı istasyondan da alsanız aynı kalite de olmuyor bunu çok denedim , araba aynı güzergah ve kullanım şekli aynı , kesinlikle her aldığınızda araç farklı gidiyor , shellmiş opetmiş bp imiş hepsinde bu olay var
    Aynen öyle ya son 4-5 seferdir shell den alıyorum 320d araç ilk aldığım 2-3 sefer çok atik ve sessizdi şimdi ki son 2 alımımda ise hem menzili düştü ilk alımıma göre hem bazen sersemliyor araba çok ilginç, hepsinide aynı istasyondan aldım bu arada

• Benim dizel aracımdaki dpf uyarısı Shell sonrası kalmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar nasıl emin olabiliyorsunuz opetle Shell den yakıt alınca kaliteli sessiz diyebiliyorsunuz anlamıyorum diğer yakıtların içinde su mu var ki adını şanını duymadığım petrollerden yıllarca yakıt aldık hem LPG benzin şuanda ise mazot alıyoruz hiç bir farkını göremedim ses ölçüm cihaziyla motorun sesini mı oluyorsunuz da eminsiniz 19 yıldır aldığımız yakıttan hiç bir arıza falan yaşamadık marka algısına çok takılıyor herkez

• Shell veya petrol ofisi..tabi bu markalar cevremizde duydugumuz Veya gördügümüz reklami yapilan markalar..

• Opet'den aldık. Yarım depo sorunsuz gitti. Yarım depo kala arıza ışığı yaktı motor. Benzin.

• Shell ve ya Opet mazotu iyi derler. Opet deneyeceğim sonraki depoda.
  • Bence benzin olarak Petrol Ofisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg için konuşuyorum.
    Çok uzun süredir lpgli araç kullanırım.
    İstisnasız her seferinde en ucuz yerden aldım.
    Hiçbir sorun da yaşamadım.

Kimisinin arıza lambası falan yanıyor.

• Bir istasyonun şahsa ya da doğrudan firmaya ait olduğunu nereden anlıyoruz?
  • turrkka T kullanıcısına yanıt
    yakıt fiyatlarının yazdığı tabelanın en altında firma bilgileri yazıyor. Bildiğim kadarıyla firmaya ait olduğunda firma adı yazıyor, şahıs olduğunda bla bla şirketi falan yazıyor. Herhalde buradan anlaşılıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turrkka

Bir istasyonun şahsa ya da doğrudan firmaya ait olduğunu nereden anlıyoruz?

Bunun yakıt açısından bir önemi var mıdır acaba..?

• Göztepe class benzini güzel 5 6 depodur kullanıyorum 6.84 tl litresi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.