Şimdi Ara

En iyi yakıt hangi firmada (2019 başlığı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
185.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaklaşık 1m x 1m ebatında gelişıgüzel kesilmiş kartona keçeli kalemle yazılmıs UCUZ MAZOT tabelası olan yerler. Kartonun üst kenarina da yanar sönerli sünnet yatağı ledi taktımı tamamdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün bp den benzin aldim uzun suredir yanmayan motor ariza isigim yandi arac cekisten dustu turbo devre disi kaldi arac istop etmeye yer ariyor ve o kadar hizli bitiyorki benzin acaba sumu koydular daha bp den almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Shell. Aracimda Dpf ışığı kronik sorun haline gelmişti. Uzun süredir sadece shell den alınca sorun düzeldi. Umarım geri dönmez bu sorun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son zamanlarda Türkiye Petrollerinin (TP) euro dizel yakıtını almaya başladım 6,89 dan bi akrabam tavsiye etmişti kaliteli ve temiz yakıt diye araba daha önceden duman atıyordu hatta egsoz muayenesinden geçmez diye düşünüyordum TP kullandıktan sonra duman tamamen kesildi. Bir süre Totalin euro dizelini kullandım araba duman yaptı ve dizelin kokusuda hiç iyi değildi Türkiye Petrolleri (TP) ilaç gibi geldi. Tavsiye olunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D2CBC77 -- 23 Eylül 2021; 23:20:6 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.