Şimdi Ara

En iyi yakıt hangi firmada (2019 başlığı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
185.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Nerede ucuz varsa orası iyidir kalite falan hikaye satış staratijisi
    Türkiye de neden 2. El araç alınmaz (Özellikle Dizel) sorusunun, en iyi cevabı siz ve sizin gibi düşünenlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Türkiye de neden 2. El araç alınmaz (Özellikle Dizel) sorusunun, en iyi cevabı siz ve sizin gibi düşünenlerdir.

Alıntıları Göster
    Sizin gibilere zaten biz o aracı satmayız merak etmeyin çünkü biz başka birşey kullanıyoruz.
  • quote:

Sizin gibilere zaten biz o aracı satmayız merak etmeyin çünkü biz başka birşey kullanıyoruz.

Alıntıları Göster
    Sizin gibilerinden de ben araç almam zaten, o yüzden hiç merak etmiyorum çok sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefennili -- 28 Şubat 2019; 11:16:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Sizin gibilerinden de ben araç almam zaten, o yüzden hiç merak etmiyorum çok sağolun.

Alıntıları Göster
    Öyle bir araç düşer ki bizden almadığınıza pişman olursunuz
  • 2008 den beri Shell kullanıyorum bir zararını görmedim son 4 seneir V-Power.
  • Eşime 1.4 Tsi Otomatik Tiguan almıştım, depoda 10-15 litre yakıt vardı, onu kullanıyorduk, bugün Opetten Full ledim. Sanki araba daha sessiz ve daha ataklaştı gibi. İçindeki hangi yakıttı bilmiyorum. Opetten aldığım bitince Shell, sonra BP ve diğerlerini sırasıyla deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 28 Şubat 2019; 20:23:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %5 indirimli aytemiz den alıyorum. Çok memnunum. Tüketim ve performans açısından shell opet totalmis hiç birinden farkı yok. Gerek yok para bayilmaya diğerlerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    He içine işiyolar geç o işi sen ya bilip bilmeden sallama

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Kullandıklarımın arasında en iyisi shell ve lukoil sebebini bilmedigim derecede bp yaramıyır bana çok cabuk bitiyor performans kötü lokoil performansı normal ama dayanımı çok iyi shell performans ve dayanım olarak 1 numara benzin olarak ama diger ürünlerini bilmiyorum
  • En çok tercih ettiğim Total
    İkinci sırada ise Bp

• yıllardır BP kullanıyorum
    opetten bir kere aldım mazot su gibi bitti ve aracın devri düştü.
    belki de o bayide sıkıntı vardı.
    pendik kurtköy opet havaalanına giden yol üzeri.
    aklınızda olsun.
  • dizel araçlarım var demiröreni sevmem ama tercihim total excellium

menzil,sessizlik,performans.hepsinde 10 üzerinden 8-9 seviyesinde ...

denediğim diğer markalar bu üç kriterden en az birinde cok iyi yada en az birinde çok kotu.

optimum faydayı total mazotunda buluyorum.
  • Yakıtı nereden alırsanız alın, hepsi de yakıtını Tüpraş'tan aldığını biliyorsunuz değil mi? Opet Petrol Ofisinden farklı bir yerden yakıt almıyor, hepsi aynı depodan dolduruyor depolarını...

Peki fark nerede? Koskoca depo'ya ekledikleri depo büyüklüğü ile kıyaslandığında devede kulak misali kalan bikaç litre ekledikleri katkı maddesi!!! Tek farkları bu. Gidin ucuz yerden alın, marka algısı ile kandırılıyorsunuz....

Bağımsız araştırma kuruluşu tüm yakıtları incelese en pahalı ile en ucuz yakıt arasında aman aman fark çıkmayacaktır!
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    Gelde bunu Türkiye de neden 2. El araç alınmaz (Özellikle Dizel) sorusunun, en iyi cevabı siz ve sizin gibi düşünenlerdir. diyenlere anlat
  • quote:

Gelde bunu Türkiye de neden 2. El araç alınmaz (Özellikle Dizel) sorusunun, en iyi cevabı siz ve sizin gibi düşünenlerdir. diyenlere anlat
    Bunu yazanlar Türkiye'deki tüm petrol istasyonlarının (marka farketmeksizin) aynı yerden petrol aldıklarını bilmiyorlar bile...
  • Benim için en iyi yakıt, hangi firma kredi kartı kampanyası yapıyorsa o firmada. Bende Axess var onun genelde Shell istasyonlarında kampanyası oluyor, eşimde World var onun ki ise Opetlerde yakıt puan kampanyası yapıyor o yüzden bu iki firmadan alırım genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Yakıtı nereden alırsanız alın, hepsi de yakıtını Tüpraş'tan aldığını biliyorsunuz değil mi? Opet Petrol Ofisinden farklı bir yerden yakıt almıyor, hepsi aynı depodan dolduruyor depolarını...

Peki fark nerede? Koskoca depo'ya ekledikleri depo büyüklüğü ile kıyaslandığında devede kulak misali kalan bikaç litre ekledikleri katkı maddesi!!! Tek farkları bu. Gidin ucuz yerden alın, marka algısı ile kandırılıyorsunuz....

Bağımsız araştırma kuruluşu tüm yakıtları incelese en pahalı ile en ucuz yakıt arasında aman aman fark çıkmayacaktır!
    evet bu arkadasın dedigi cok dogru 2-3 firma var genel olarak dagıtım yapan tüm firmalarda bundan alıyor yakıtı sanmayın her firma gidip yakıtı kendı aldıgını . en dusuge satan bile litrede yuzde 10 kazanıyordur dusunun kar marjlarını. EPDK cok sıkı denetim yapiyor ückagıtcılık yapmalari cok zor tek farkedern firmalarının depo temizlikleri. Katkılı yakıta gelincede onada 10 tona 1 lt filan katkı koyuyorlarmıs oyuzden cokda abartılacak bir şey degil ben genelde bilindik markalardan nerde ucuz bulursam ordan alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Yakıtı nereden alırsanız alın, hepsi de yakıtını Tüpraş'tan aldığını biliyorsunuz değil mi? Opet Petrol Ofisinden farklı bir yerden yakıt almıyor, hepsi aynı depodan dolduruyor depolarını...

O iş öyle olmuyo birader. Madem hepsi aynı opetten lukoilden petrol ofisinden alınca sesi artan motorun totalden yada shellden alınca sessiz çalışması nasıl oluyo. Shellden aldığım 200 tl lik yakıtla şehiriçi 630 km yaparken totalden yada bp'den aldığımda neden 670 km yapıyorum. Bunu en az 10 kere denedim ve km rakamları hemen hemen aynı. Katkı maddesi az bile katılsa demekki hepsinin kendine göre formülü var. Kalite detaylarda gizlidir zaten..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.