Şimdi Ara

En iyiler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde forumda aratmaların sonucu Canon u zirvede gördüm.Ama benim gibi fotoğraf makinesi almak isteyen vede fazla parası olmayanlar için yüksek rakamlarda geziyor.Bende benim gibi kullanıclar için bu konuyu açmak istedim.
    Sizce iyiler sıralaması nasıl olmalı?

• 1-)Canon ve Nikon
    2-)Kodak
    3-)sony
    4-)FujiFilm
    5-)Panasonic
    6-)Pentax
    7-)Olympus
    8-)Casio
    9-)sanyo
    10-)HP

ben böle düşünüyorum
  • 1-canon 2-Nikon 3- Pentax 4-Fuji 5-Olympus
  • quote:

Orjinalden alıntı: meritsu13

1-)Canon ve Nikon
    2-)Kodak
    3-)sony
    4-)FujiFilm
    5-)Panasonic
    6-)Pentax
    7-)Olympus
    8-)Casio
    9-)sanyo
    10-)HP

ben böle düşünüyorum

aaa bravo objektifliğine casio yu daha iyi tutmuşsun sanyon olmasına rağmen

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

bence böyle;
    1. CASİO
    2. CANON
    3. SONY
    4. NİKON
    5. KODAK
    6. SANYO
    7. OLYMPUS
    8. PRAKTİKA
    9. PANASONİC
    10.FUJİFİLM
    böyle işte ama benim aradığım özelliklere göre

Sana ben ne diim ya, aradığın özellik ne , çaarınca gelio mu?
  • püff tartışmaya bak ya...hangisi daha iyi..neye görre iyi peki bu sıralamalar neye göre yapılıyor..

@theshuck sen bu gayretini casio yekilileri görse sana beleşten makine gönderir eminim..bu başlıkta deil tüm başlıklarda casio diyosun başka bi şey demiyorsun..işin ilginç olanıda daha alete sahip deilsin..inş bi gün alırsında muradına erersin..hem bizde kurturuluruz..bide bu topluluk ne ayak yaa
  • Saçma bir başlık saçma bir sıralama...

Neyi neye göre kıyaslıyorsunuz ya da sadece 3 5 kişi onu kullanıyor diye niye genelleme yapıp koyuyorsunuz...

Sanyo casio sony panasonic hp'yi de en iyiler diye sıralamaya koymanız apayrı bir cahillik örneği..Kusura bakmayın ağır oldu ama malesef böyle..

bir ricoh bir sigma bir contax bir leica gibi markaların isimleri bile anılmamışş...

Sony tek başına Hp tek başına casio tek başına her şeyi kendisine ait bi dslr üretsin amenna.Kıssadan hisse neyi neye göre kıyasladıgınızı bilmeden yorum yapmayın arkadaslar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi western ve oyuncuları
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Canon SLR satışlarında ilk sırada olsada NIKON un yeri ayrıdır..

Compact ta SONY ve FUJIFILM den başkasını tanımam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aakın

püff tartışmaya bak ya...hangisi daha iyi..neye görre iyi peki bu sıralamalar neye göre yapılıyor..

@theshuck sen bu gayretini casio yekilileri görse sana beleşten makine gönderir eminim..bu başlıkta deil tüm başlıklarda casio diyosun başka bi şey demiyorsun..işin ilginç olanıda daha alete sahip deilsin..inş bi gün alırsında muradına erersin..hem bizde kurturuluruz..bide bu topluluk ne ayak yaa

galiba biraz fazla övüyorum inş alırım biran önce ama belkide samsung s800 alırım

• quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

Saçma bir başlık saçma bir sıralama...

Neyi neye göre kıyaslıyorsunuz ya da sadece 3 5 kişi onu kullanıyor diye niye genelleme yapıp koyuyorsunuz...

Sanyo casio sony panasonic hp'yi de en iyiler diye sıralamaya koymanız apayrı bir cahillik örneği..Kusura bakmayın ağır oldu ama malesef böyle..

bir ricoh bir sigma bir contax bir leica gibi markaların isimleri bile anılmamışş...

Sony tek başına Hp tek başına casio tek başına her şeyi kendisine ait bi dslr üretsin amenna.Kıssadan hisse neyi neye göre kıyasladıgınızı bilmeden yorum yapmayın arkadaslar.

valla saçma bi konu değil ve de herkesin kendisine göre sıralaması.Ayrıca herkes tabiki en iyiyi en ucuza almak ister bende bu yüzden bir marka fiyat araştırması yapmak istiyorum. Katılanlara teşekkürler...

• Sıralama neye göre yapılıyo olay bu.. Herkese kendi kullandıgı foto makinesi en iyisi gelir.. O zaman bu sıralama alır başını gider.. Bir insan bir foto makinesi inceleyerek ya da kullanarak ondan bundan duyarak böyle sıralama yapamaz,yaparsa da işte böyle olur sonuç...

quote:

Orjinalden alıntı: beopless

quote:

valla saçma bi konu değil ve de herkesin kendisine göre sıralaması.Ayrıca herkes tabiki en iyiyi en ucuza almak ister bende bu yüzden bir marka fiyat araştırması yapmak istiyorum. Katılanlara teşekkürler...

• Arkadaşım, ben bu tür bir liste yapmayı doğru bulmuyorum. Liste yapılacaksa kompakt ve DSLR olarak ikiye ayrılmalı. Elma ile armut karşılaştırılmamalı. Bir markanın DSLR üretmesi onun iyi olduğu anlamına gelmez. Şu an DSLR'si olan Canon, Pentax, Nikon vs. gibi markalar kompakt makinelerini kendileri üretemiyorlar. Başka firmalara ürettiriyorlar. O sebeple yanlış bir değerlendirme yapmayalım. Değerlendirme yapılabilir ama her markayı ürününe göre değerlendirme yapmak gerek.
    mesela Canon EOS 400 ile Nikon D80 veya casio Z60 ile Sanyo E6 vs. gibi..
    Anlatabildim mi? Bu sebeple ağır konuşmaya gerek yok. sakin olalım bunlar bizim babalarımızın markası değil

quote:

• Bir makinenin Dslr üretmesi onun iyi oldugunu ve bu işe gönül verdiğini gösterir... Dslr üretmek demek ona uyumlu objektif üretmek ya da baska bir markayla milyonlara milyarlarca dolar anlaşma yapıyo demektir... Örnek Sony
    Bir markayı genel olarak iyi ya da kötü göstermek zaten saçma..Hiçbir makine mükemmel olamaycagı için (ki olursa zaten rekabet olmaz artık) her makinenin birbirinden üstün yanları ve zayıf yanları vardır.

Dslr olup da kötü olan bi makine örneği ve çekilen fotolarını koyarsan bizi de bilgilendirmiş olursun.!

Bana Dslr olup da kötü olan bi makine söylersen sevinirim..

Ayrıca çok merak ediyorum kimden duuydun canon nikon kendi kompak makinelerini kendi üretmiyor diye:)

O dedin şeyi HP yapıyor.
  • böyle bir sıralama yapamayız.

başlık kompakt makineler için açılmış sanırım. canon ve nikon un da erişilebilecek fiyata satılan kompaktları var.
    hatta 300-350 lira gibi fiyatacanon ve nikon un basit kompaktlarını alabilirsiniz. sorun burada başlıyor. bu firmaların ucuz makineleri mi , yoksa diğer markaların aynı fiyattan satılan makineleri mi?
    bence ikinci seçenek mantıklı.
  • 1+ CANON
    2+ NİKON
    3+ OLYMPUS
    4+ SONY
    5+ PENTAX
    6+ SONY
    7+ CASIO
    8+ SAMSUNG
  • Hepsi genelde aynı fiyat.. Samsung da Casio da Sony de dijital fotoğrafçılıkta yeni olmalarına rağmen aynı özelliklere sahip foto makineleini canon nikon fujinin fiyatlarıyla satıyorlar.. İlk çıktıgında her markanın foto makineleri zaten pahalı olyor sonra tüm foto makinelei özellijlkeine göre kıyasladıgımızda üç aşşa beş yukarı aynı fiyattan satılıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.