Öncelikle yks23e girenler geçmiş olsun kurtuldunuz iyi kötü çoktandır foruma girmiyordum ciddi anlamda kolay diyebileceğiniz vakıf tıp var mı okuyan veya tanıdıgı olan yardımcı olursanız sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EN KOLAY VAKIF TIP HANGİSİ
-
-
koç tıp
-
Hocam ciddi sormustum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakındoğu
istanbulda lazım
-
yok mu cıddı yardım edebilecek ?
-
acıbadem
-
up
Fikri olan ?
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ forumda sınavı kolay denmişti
-
ona puan tutmuyor hocam yeni yüzyıl tıp kolay mı
-
Hocam şimdi isimlere bakınca sözüm meclisten dışarı kıytırık gibi geliyor o yüzden kolay diyesim geliyor fakat hiç belli olmuyor. Mesela geçen sene tercih fuarında ist arel üniversitesi standına gitmiştim orada prof. dr. enver duran vardı onunla konuştum biraz tıp yazsam mı diye gezinirken basit bi kaç soru sormuştum beni fırçalamıştı bi tıp fakültesi nasıl seçilmeli nelere dikkat edilmeli anlatmıştı.
adam asker kökenli disiplinli birisi zamanında trakya üni tıp fakültesinin kuruluşunda yer almış sonra arel tıpın kuruluşunda yer almış. öyle bi adamın dersinden komitesinden her neyse geçmenin kolay olacağını sanmıyorum.
-
anladım hocam kolay tıp bılen bırı cıkar umarım forumda
-
Vakıfta kolay tıp arıyorsan yanlış yoldasın bu kafayla başlama tıpa bitiremezsin
neden ?
-
uppup
-
Up
baskent değildir.öğrencilerin bursları kesilsin diye bırakıyorlarmış diye duydum
ııııı tabi tabi kolay. gelinde görün ebenizin kolayını. final geçme notu 60 olan dönem 2 lerin sınav ortalamaları 40(kırk). sınıfın neredeyse %60 i %70 i Bütünlemeye kalıyor hacı amcaya sorsan fikrini KOLAY diyor. her konuda fikri olan insanların bilgi sahibi olmadan fikir yürütmeleri sadece ülkemizde oluyor sanırım. (ek not: dönem 1 in daha beter olduğu söyleniyor)
Benzer içerikler
- doping hafıza yorumlar
- tyt ayt ortak konular
- savcı olmak için aile sicili önemli mi
- l"hospital yasak mı
- yeşil pasaport sigorta girişi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X