Şimdi Ara

EN KORKUNÇ OYUN (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
10.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten oyunda bir adamlara yakalanıcaz diye atmosfer var birde acayip sesler zombi felan..
    En çok korktuğum sahnede gece saat 3 civarı bilmemne Malikanesinde hırsızlık yaparken oluyordu şimşek çakınca adamlar sizi görebiliyor ve panikten elim ayağım titriyordu tavsiye ederim ama 2 kere baştan oynadım bitiremedim
  • nosferatu
  • The Fear olabilir belki...
  • Resident evil 2,En olmadık yerde tamam burası sakin burada rahatım derken duvarı yıkıp karşıma çıkan o yaratıklar benidefalarca hoplatmaya yetmişti....Sonraki serilerde adrenalin yaşamadım en son resident evil 4 ü bitirdim ama en geren resident evil 2 diyebilirim....Silenthill 4 room u oynayabildim oda geriyo ama hop pturtup hop kaldırmıyor Her kafaya resident evil 2
  • Alın size oyun 2007 nin en iyi grafikli oyunu ve dehşey oyunu seçildi...araştırabilirsiniz

F.E.A.R böle bir oyun olamaz abi nasıl dı ya ben bitirdim tek kelime ile harika oynamanızı tavsiye ederim
  • valla ben oyanmiyorum canavarlari filan oyun korku oyunu sonra psikolojim bozuluyor yanimda arkadaşim filan varsa oynuyorum..
  • the suffering i tek geçerim. oyunun hikayesi, geçtiği ortam, karakterimizin gördüğü halusilasyonlar başlıbaşına sizi oyuna dahil ediyo ve oynarken acı çekiyorsunuz, mutlaka deneyin
  • bütün Resident Evil serisini oynadım hepsindede tırstım ama Resident Evil Outbreak File 2 (PS2) ayrı bi tırstırıo insanı
  • fearı bi kere arkadaşta onamıştım şır diye ses gelmedi diye şükür etmiştim
  • geçen sene ressident evil oynardum odamın camı açık kalmış ver rüzgardan perde havalanınca joseph joseph çektim
  • fear
  • mariotetris(9 lewelden sonra cok korkunc oluyo)
  • nosferatu
  • slient hill in ilk bölümünde ödüm ...uma karıştı...
  • Doom 3'ten daha korkunç bir oyun görmedim şu ana kadar..Hatta belli bir süre oynadıktan sonra kasımaktan mide bulantısı yapıyordu..
  • Cold Fearda deli gibi yusufladıydım.
  • Walla benim 1 numara Legacy of kain: Soul reaver. Bu oyunu oynarken kaç kere elimdeki mosue+klavye yi firlatip kaçtiğimi sayamadim. 2. olarak doom 3 diyorum. Bu oyunu oynarkende bir canavar cikardi oturduğum yerde zip zip ziplardim. Doom 3 ten sonra en korkunc klasmanına girecek oyun cıkmadi bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

Thief'i korku açısından tek geçerim.Gece oynarken zombiler üstüme garip çığlıklarıyla yürüyünce sandalyeden düşmüştüm.

benim oynadığım en korkunç oyun thief ti ark la oynarken altımıza ettikk
  • Silent Hill 4 "The Room"
    Resident Evil 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RS -- 12 Mayıs 2007; 22:45:56 >
  • cliff barker's undying..Biraz eskidir doğrusu onun üzerine de korku oyunu oynamadım :))
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.