tabe benimde yas 30 olunca daha eskilere uzanıp bende oyumu phantasmagoria ı ve ıı ye vericem cunku sinematik goruntulerle oynanadıgındamıdır nedir oyun bittiginde pisikolojiniz bozuluyodu birincisi 7 cd 2. si 5 cd idi serinin blursanız eger mutlaka deneyin
bu arada keske satmasaydım o oyunlarımı derim her zaman ancak black dahlia yı saklayabildim 5 cd o kadar eskilerden
bu arada eneteresan bi anım daha var boole omuzunuzdaki perilerin ormanda gezerken karsılastıgınıs baska insanların perisiyle bi arenaya gecerek savastıgı bi oyun vardı kapaanda kelebek gibi bi resim vardı fairy li bi oyun perili merili gecenin korune kadar oynadım son anda bi tanesine yenildim içimden hay senin gibi ....nin diye kufrettim kardeşim tuvalete kalktıgında yerde azımdan kanlar gelmiş şekilde bulmustu o gece hastaneye kaldırdılar sovdukten sonra sadece tek bi kare resim var aklımda kalan onu buraya yazamıcam kussura bakmayın ....
tavsiyem cinli perili oyunlar oynarken sovmeyin ... sevmiyorlar
Alıntıları Göster
UNDYING VE NOSFERATU
quote:
Orijinalden alıntı: sametK
UNDYING VE NOSFERATU
Alıntıları Göster
Gölgelerden bile korkulan nadir oyunlardan, biraz eski ama hala korkutucu: NOCTURNE
quote:
Orijinalden alıntı: SolidRock
Gölgelerden bile korkulan nadir oyunlardan, biraz eski ama hala korkutucu: NOCTURNE
Alıntıları Göster
Quake serisi itlerden korkarım
quote:
Orijinalden alıntı: bilinçaltı
Quake serisi itlerden korkarım
Alıntıları Göster
Silent Hill serisi genelikle karanlık ve sessiz bir ortamda yanlız başına.
quote:
Orijinalden alıntı: grambrood
Silent Hill serisi genelikle karanlık ve sessiz bir ortamda yanlız başına.
Alıntıları Göster
FEAR'ı da es geçmeyeyim. Bilgisayar'ın faresini kırmıştım duvara fırlatıp...
Hiç birini bitiremedim geriyo abi oyun ne o öyle diken üstünde tırsa tırsa oyun mu oynanır yaw [wand][vkng] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Valla haklısın dostum. Bi bitirebildiğim oyun DOOM2 dir onu da nasıl tırsa tırsa oynamıştım o zamanlar. Düşün o kadar kendimi kaptırmışım ki artık evdeki duvarları dönerken biri karşıma çıksa nası refleks yapıyordum. Bende de öyle bi huy var ki korku filmi mi izliyom tamamen bünyeyi hazırlıyom, korku oyunu mu oynuyom sanki orada gerçek ben varım. En ufak bi seste ödüm kopuyo oynarken. Bu yüzden resident evil2 ve blood2 yi bi türlü bitiremedim hala bekletiyom bi ara oynarım diye :)
ben eskiden half life eve solduer fortune 2 den korkadım çocuk aklı ne de olsa
quote:
Orijinalden alıntı: SolidRock
FEAR'ı da es geçmeyeyim. Bilgisayar'ın faresini kırmıştım duvara fırlatıp...
Alıntıları Göster
"undying" gerçekten korkutur insanı. bunun haricinde "silent hill" verdiği psikolojik korku ile mükemmeldir. thief 3'te de akıl hastanesi bölümünde gerçekten korkmuştum...
Hiç birini bitiremedim geriyo abi oyun ne o öyle diken üstünde tırsa tırsa oyun mu oynanır yaw [wand][vkng] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Valla haklısın dostum. Bi bitirebildiğim oyun DOOM2 dir onu da nasıl tırsa tırsa oynamıştım o zamanlar. Düşün o kadar kendimi kaptırmışım ki artık evdeki duvarları dönerken biri karşıma çıksa nası refleks yapıyordum. Bende de öyle bi huy var ki korku filmi mi izliyom tamamen bünyeyi hazırlıyom, korku oyunu mu oynuyom sanki orada gerçek ben varım. En ufak bi seste ödüm kopuyo oynarken. Bu yüzden resident evil2 ve blood2 yi bi türlü bitiremedim hala bekletiyom bi ara oynarım diye :)
resident evil o kadar korkunç değil ben F.e.A.r dan çok korkmuştum
quote:
Orijinalden alıntı: Night Eagle
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SERSAN
Aynen, ama nedense kimse pek FEAR bahsetmiyor. Ya vallahi korkunçtu.
zaten bu tip oyunları tek başınıza oynamayın, ben yanıma bi arkadaşımı alıp öle oynuyorum böle oyunları hem daha zevkli oluyo hem daha az tırsıyosunuz :))
shadow man sene 98
quote:
Orijinalden alıntı: nemesis
zaten bu tip oyunları tek başınıza oynamayın, ben yanıma bi arkadaşımı alıp öle oynuyorum böle oyunları hem daha zevkli oluyo hem daha az tırsıyosunuz :))
doom3 özellikle gece Işık kapalıyken ve Yuksek sesle Oynayınca Baya Ürpertiyor :)
alone in the darkı oynamıştım harbi sağlam oyundu onun dışında nightmare creatures da germişti
quote:
Mario :D yaw belkı ınanmazsınız ben hıc korkmuyom bahsedılen oyunlardan ama Mario dedinmi durcan orda oyun cok korkunc hele son ejderha ıle kapısırken off of :D
quote:
Orijinalden alıntı: erkahn
fear ışıklar kapalı 5+1 ses sistemiyle
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: erkahn
fear ışıklar kapalı 5+1 ses sistemiyle
adam kalpkrizi filan geçirir
quote:
oyunlara beraber oynadığınız ortamın ve ses sisteminiz de rolü büyük.Korkcam ben diosanız ışıkları söndürüp güsel stereo bi sistemin sesini biraz açmanız en büyük etken olacaktır. Eskilerden sayarsak sanitarium , alone in the dark serisi(4 te ormanda birden köpekler çıkınca baarmıştım ) silent hill ses olarak değil ortam olarak ve senaryo olarak insanı gerer bu yüzden en başarılı silent hill buluyorum mevzuları anlayp oyuna kendini kaptıranlar için fps oynlarında genellikle ani seslerden tırsılır böle oyunlara korku oyunu demeyelim lütfen içerik bakımından korku olmalı bence.