Arkadaşlar oynarken en çok korktuğunuz oyun hangisi? Ben en çok bloodu oynarken korkmuştum bir de Resident Evil var tabii ki. Silent Hill i oynamadım.[lamer]
evet blood seneler eveldi 3 arkadaş oynardık sadece demosunu bitirmek 2 haftamızı almıştı. mezarlıktan geçip kiliseye giriş bölümünü hala unutamam ne günlerdi ama
Thief'i korku açısından tek geçerim.Gece oynarken zombiler üstüme garip çığlıklarıyla yürüyünce sandalyeden düşmüştüm.
Valla en çok korktuğum oyun They Hunger die bi oyun.. Mezarlıklar, Öcüler, Bi anda arkamdan geçen vampirler.. Ama, Süper ötesi bir oyun..
valla ben doom3 'un alphasını evde tek başınayken 5.1 sistemde sonuna kadar açık bir sesle oynadım ve çok fena yusuf yusuf olmuştum....
Ya bir de sanitarium var ya... Nasıl unuttum o çocukların gülüşleri, delinin kafasını duvara vura vura duvara kırmızı badana yapması, o kabuslar...
Fazla korku oyunu oynamam ama bi oyun vardı aklıma gelmiyo adı undead'mi ne.... Bide Silent Hill2'de baya titreyerek oynuyodum bide sesi her zaman sonuna kadar açarım hele o 4 kollu canavarların çıkardığı karıncalı televizyon sesi adamı ürpertiyodu... Yaw adamıda öylebi tasarlamışlar ki adam bile bi garip tipli yaw
alien versus predetoru oynayamadım korktum resmen kazık kadar adamım..dedim sil gitsin ne gerek var sitrez yapmaya..
Max Paynedeki kabus sahneleri.. AVP 2!!!
walla belki ozaman daha kucuk olmamın da etkisi olabilir ama ben ALONE IN THE DARK 1 kadar tırstıgım bi oyun hatırlamıyom hele ilk sahnedeki canavarın iceriye girme calısması felan dehsetti
Silen Hill serisi varken...[dont]
doom3 alpha [byes]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HiTBoY</i> <br />Fazla korku oyunu oynamam ama bi oyun vardı aklıma gelmiyo adı undead'mi ne.... Bide Silent Hill2'de baya titreyerek oynuyodum bide sesi her zaman sonuna kadar açarım hele o 4 kollu canavarların çıkardığı karıncalı televizyon sesi adamı ürpertiyodu... Yaw adamıda öylebi tasarlamışlar ki adam bile bi garip tipli yaw <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Clive Barker’s undying olmasın ???
silent hill 2 oyun insanın duygularını bi acayip yapıyor tabi birde unutulmaz sanitarium var,ne oyundu be o puzzle'lar,oyunun kurgusu falan bi de half life single mode çok iidi yaratıkların aniden çıkıp koltuğunuzdan düşmenize sebeb olması gibi(bana olmuştu)
Ya bir de sanitarium var ya... Nasıl unuttum o çocukların gülüşleri, delinin kafasını duvara vura vura duvara kırmızı badana yapması, o kabuslar... [quote/]
hele birde lunapark bölümünde yüzen cesetler falan o kızın ölümü allahım ya nasıl bir oyundur hayatıma yön verdi valla. sanitarium rulz forever.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ROMANART</i> <br />blood 1-2 serisi manyaktı hele müzikleri bile korkmaya yeterdi <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
benim oynadığım blood kaçıncısı idi bilmiyorum ama acaip tırsmıştım ya, orta 2 deyiz bide, küçüğüz tabi, dayanamamıştım..