inanmıyoruz zaten...sen hangi inandığınız şeylere korkarsınız diye topic açmamoşsın zaten...adı üstünde oyun bu...burdaki olay yoğun konsantrasyon içinde vücudumuz adrenalin salgılayıp reflekslerimizi üst düzeye çıkarması...bu üst düzeydeyken olay korkutucuysa korkarız,heyecanlıysa heyecanlanırız,komikse olduğundan daha fazla güleriz...anatomimizi tanı...
gece 03 suları kulaklık takılı ses sonuna kadar açık ışıklar kapalı gamma normal seviyede 15 dakika süreyle silent hill 2 oynayamadım
bir oyun bir insanın bu kadar ödünü koparır
beyler saçma hiç korkunç oyun olurmu y aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bahsettiğim gibi bi ortamda oyna mis gibi olur walla bak bi dene
Serious Sam 1..
[Deleted by Admins]
ham silent hill 2 alıp oynamak gerek ozaman ne tarz bi oyun arkadaşlar fps türümü ? sağlam sistem gerektiriyormu (aşşada sistem yazıyor ;) )
walla ööle korkunç bi oyun oynamadım ama Half Life'da hatırlarsanız bi uçyurmdan yukarı tırmanıp bi boruya giriyoduk. tam giricekken şu ufak olan ve iğrenç çığlıklar atan yaratık üstüme zıplamıştı ben de basmıştım çığlığı
hatırladım ShineOn aynen ben koltuktan ucmustum:=)
Half-life ta bayağı korkunçtu. Bence unreal 1 de bayağı korkunç idi. Eski oyunlardan söz açılmışken diablo 1 de ilk boss vardı hatırlarsanız fresh meat diye çıkıyordu. Ben ondan hep korktum!!! :)
He he sen Butcher'dan bahsediyorsun. Nightmare seviyesinde onu olduremeyeni gelismemis sayardik.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gargoyle</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HiTBoY</i> <br />Fazla korku oyunu oynamam ama bi oyun vardı aklıma gelmiyo adı undead'mi ne.... Bide Silent Hill2'de baya titreyerek oynuyodum bide sesi her zaman sonuna kadar açarım hele o 4 kollu canavarların çıkardığı karıncalı televizyon sesi adamı ürpertiyodu... Yaw adamıda öylebi tasarlamışlar ki adam bile bi garip tipli yaw <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
o oyun o kadar korkunc deıldı ama ses efektleri görüntü falan gercekten cok etkikeyıcıydı en zevk aldıgım oyunlardan bırı.
Butcher, butcher kabuslarıma bil girdi. İlk kez rpg oynuyordum adam geliştirmek ne daa bilmiyorum adam çıkmış ooohh fresh meat diyo vuruyorum vuruyorum hiç bişe olmuyo sonra adam 2 kere koyuyo ben semaya doğru yükseliyordum. Ondan sonra nam-ı değer kasabın kapıları açamadığını farkettikte kapının arkasından yarım sat boyunca 1-4 damage veren yayla yarım saat oklamıştım. Pehhh!!! Hey gid günler hey. :)
Eskilerden bir oyun olan ve çoğu ülke yasaklanan phontasmogaria1 ve 2si muhteşem vallah.herkezin oynamasını isterim.
diğer oyunlarda da öle mi bilmiyorum ama thief'de genellikle arkanızdan çıkıyolar o zaman koltuk kirleniyo işte
hayalet lerin bir zincir sesi var sırf o beni korkutmaya yetiyor zaten bir de yanlarına gidince adamı tam olarak öldüren sesler çıkartıyolar ben arşa değer belki başım demeye başlıyorum.bir de örümcekler var kocaman kocaman oyun içinde karşıma çıkmasın diye dua ediyordum bir gün bir bölümde şominedeki alevi söndürüp asansörle aşağıya inmiştim.aşağıda bir adet kadın zombie vardı kemikler felan.kadın bana bişey yapmıyodu ben de ona yapmıyordum.yanda bir düğme vardı üstünde de Don't press yazıyordu.bendeki de inat ya vazırt diye basmıştım.2 tane koskocaman örümcek düştü.şans budur işte
bence doom3 . daha tam çıkmadı ama bir bölümünde oynadım ve acayip korkutucuydu .
silent hill ve resident evil yeterince kurkunçtu bence...
Hiç birini bitiremedim geriyo abi oyun ne o öyle diken üstünde tırsa tırsa oyun mu oynanır yaw [wand][vkng] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Valla haklısın dostum. Bi bitirebildiğim oyun DOOM2 dir onu da nasıl tırsa tırsa oynamıştım o zamanlar. Düşün o kadar kendimi kaptırmışım ki artık evdeki duvarları dönerken biri karşıma çıksa nası refleks yapıyordum. Bende de öyle bi huy var ki korku filmi mi izliyom tamamen bünyeyi hazırlıyom, korku oyunu mu oynuyom sanki orada gerçek ben varım. En ufak bi seste ödüm kopuyo oynarken. Bu yüzden resident evil2 ve blood2 yi bi türlü bitiremedim hala bekletiyom bi ara oynarım diye :)
zaten bu tip oyunları tek başınıza oynamayın, ben yanıma bi arkadaşımı alıp öle oynuyorum böle oyunları hem daha zevkli oluyo hem daha az tırsıyosunuz :))
doğru valla ama arkadaşın ödü kopup bağırınca da daha çok korkuyor insan.bizim evde dışardan gelen rüzgar sesi yüzünden pcnin fişini çekip evden kaçmıştık arkadaşla