Şimdi Ara

EN KORKUNÇ OYUN (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
10.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkidişiler max payne 2 nasıl bitiyor ne olur yardım edin. çıldıriciim yaaaaa. part3 chapter8 adamı yukardan merdivenin olduğu yere düşürdüm ama o hala bana bomba sallıyor. ne olur yardım edinnnnnnnnnnnnn....
  • Ohooo biz nediyoz sen ne diyon yaf. Arkadaşım bağlantı noktalarını mp5inle teker teker vurman lazım. sonra yukardaki büyük demir kütle amcamın bi tarafına kaçacak(mı acaba?).Bu arada seni eshefle kınıyorum.:)
  • muhahaha hangi oyunu oynuyodunuz???
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yasimboo</i>
    <br />walla belki ozaman daha kucuk olmamın da etkisi olabilir ama ben ALONE IN THE DARK 1 kadar tırstıgım bi oyun hatırlamıyom hele ilk sahnedeki canavarın iceriye girme calısması felan dehsetti
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> ahaha evet 9 10 sene oldu san?r?m demosu vard? o zaman bende adam yüzsüzdü ama yarat?k giriyordu içeri ho?tu ama korkunç gelmemi?ti bence en korkunç ya korkunçe denilmez asl?nda sadece ani sesler ani hareketler birden hoplat?yo refleks hesab? t?rcak de?ilsin ya bi programden euh silent hill iyi oyundu 1 de 2side ama tam çözümü olmadan kimsenin bitirebilce?ine inanm?yorum yard?ms?z hilesiz.

• Valla System Shock 2yi unutmuşsunuz.Ayıp oluyor ama..:)
    Shodan' ın cızırtılı incelip kalınlaşan sesi bile yetiyor adama....

Ayrıca atmosfer olarak ben daha iyisini şimdiye kadar oynamadım.
  • undying
  • oynadığım tek korku oyunu clive barker's undying ve gerçekten çok iyi bir oyundu. ilk kez başına oturduğumda bütün tüylerim diken diken olmuştu. :)
  • arkadaslar bence varya en korkunc ama en korkunc oyun doom 3 abi öne ya oynarken tırstım ne o öyle mars gezegenini hortlaklar basıyor adamları boğuyorlar :) ne korkunc oyun öle....

• Gta San Andreas da bi mezarlık var kum fırtınası çıkınca manyak korkunç oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: polterdata

Gta San Andreas da bi mezarlık var kum fırtınası çıkınca manyak korkunç oluyor

doom3 geriyo adamı ya hep bi fırlama war

• silent hill daha çok psikolojik korku oyunu yapanların deyimiyle ve de resident evil bence daha ağır basıo bazen oyunda adım atmak cesaret istiyor,yinede ben geçenlerde f.e.a.r. ı bitirdim ve hiç fena deildi diyorum.
  • quake 4
  • doom 3
  • fear ışıklar kapalı 5+1 ses sistemiyle
  • Fatal Frame 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samich -- 11 Nisan 2007; 13:17:15 >
  • Silent Hill serisi.
    Nocturne.
  • Condemned: Criminal Origins beni baya korkutmuştu,aslında korkunun sebebi kendimizi savunacak bi silahımızın olmamasıydı hep yakın dövüşe zorluyodu oyun...
  • Condemned:Criminal Origins'i tek geçerim sonra F.E.A.R ve Suffering:Ties that Bind gelir...
  • Clive Barker’s undying
    Üzerine tanımam hele o sera sahnesi
  • topicde radıgım cevabı sadece bir kişi hatırlamıs

tabe benimde yas 30 olunca daha eskilere uzanıp bende oyumu phantasmagoria ı ve ıı ye vericem cunku sinematik goruntulerle
    oynanadıgındamıdır nedir oyun bittiginde pisikolojiniz bozuluyodu birincisi 7 cd 2. si 5 cd idi serinin blursanız eger mutlaka deneyin

bu arada keske satmasaydım o oyunlarımı derim her zaman ancak black dahlia yı saklayabildim 5 cd o kadar eskilerden

bu arada eneteresan bi anım daha var boole omuzunuzdaki perilerin ormanda gezerken karsılastıgınıs baska insanların perisiyle bi arenaya gecerek
    savastıgı bi oyun vardı kapaanda kelebek gibi bi resim vardı fairy li bi oyun perili merili gecenin korune kadar oynadım son anda bi tanesine yenildim
    içimden hay senin gibi ....nin diye kufrettim kardeşim tuvalete kalktıgında yerde azımdan kanlar gelmiş şekilde bulmustu o gece hastaneye kaldırdılar
    sovdukten sonra sadece tek bi kare resim var aklımda kalan onu buraya yazamıcam kussura bakmayın ....

tavsiyem cinli perili oyunlar oynarken sovmeyin ... sevmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CMteria -- 11 Nisan 2007; 15:11:04 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.