doom tabiiki 1 miydi 2 miydi neydi hatırlamıyorum şimdi ama harbiden tırsmıştım. bide Max payne nin bir rüya bölümündeki çığlıklar vardı hele hele bilmeden ses biraz fazla açıksa vay halinize
Blood II : Chosen'in müzikleri ve bazi multiplayer haritalarindaki puslu hava oldukca ürpertici. Hele o haritalarin bazisinda yarim saatten sonra midem bir garip olurdu (korkudan degil, haritanin acayip havasindan). Bu arada Max Payne'deki Kabus sahneleri ilk oynadigimda korkutucu gelmisti. Ve bir de aniden yerlerden duvarlardan yuruyup - daha dogrusu kosup - gelen yaratiklarin oldugu su Alien Predator serisi.
yaw helal sana be operaciumit hatırlattın undying ben bi bu oyunda bide silent hill 2 de
Nosferatuyu oynayan var mı? Yeni çıkmış nasıl güzel mi? Trgamer 4.5 yıldız vermiş fena değil demişler. Ha bir de bence blood 1 2 den daha güzeldi. 2 deki silahlar korku oyunlarına yakışmayan silahlardı bence(laser silahı falan filan). Şu undyingi bulayım alacam hemen kaçırmadan.
silent hill ve resident evil en sağlamları bence...blood oynamadım hiç ama belirteyim...bu arada bi de "thing" vardı...o da insanı tırsıtıyodu biraz...