Şimdi Ara

EN KORKUNÇ OYUN (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
10.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doom tabiiki 1 miydi 2 miydi neydi hatırlamıyorum şimdi ama harbiden tırsmıştım. bide Max payne nin bir rüya bölümündeki çığlıklar vardı hele hele bilmeden ses biraz fazla açıksa vay halinize
  • Undying,Blade of Darkness..
  • varsada silent hill yoksada resident evill
  • <font size='4'><font face='Arial Black'>NOSFERATU...</font id='Arial Black'></font id='size4'>
  • Blood II : Chosen'in müzikleri ve bazi multiplayer haritalarindaki puslu hava oldukca ürpertici. Hele o haritalarin bazisinda yarim saatten sonra midem bir garip olurdu (korkudan degil, haritanin acayip havasindan).
    Bu arada Max Payne'deki Kabus sahneleri ilk oynadigimda korkutucu gelmisti.
    Ve bir de aniden yerlerden duvarlardan yuruyup - daha dogrusu kosup - gelen yaratiklarin oldugu su Alien Predator serisi.
  • ---------------
    |silent hill 2|
    |doom 3 alpha |
    |senitarium |
    |undying |
    ---------------
  • yaw helal sana be operaciumit hatırlattın undying
    ben bi bu oyunda bide silent hill 2 de
  • Nosferatuyu oynayan var mı? Yeni çıkmış nasıl güzel mi? Trgamer 4.5 yıldız vermiş fena değil demişler. Ha bir de bence blood 1 2 den daha güzeldi. 2 deki silahlar korku oyunlarına yakışmayan silahlardı bence(laser silahı falan filan). Şu undyingi bulayım alacam hemen kaçırmadan.
  • silent hill ve resident evil en sağlamları bence...blood oynamadım hiç ama belirteyim...bu arada bi de "thing" vardı...o da insanı tırsıtıyodu biraz...
  • doom
  • <font size='4'><font face='Arial Black'>PHANTASMAGORIA 1</font id='Arial Black'></font id='size4'>
  • Clive Barker’s undying bu oyunu ciddi kulaklık takıp gece tekbaşınıza oynamayın 24 yaşında biri olarak diyorum sakıncalı!!!!!
    tabii sırada doom3 var.
  • Undying undying. Peki silent hill 2 nasıl bir oyun. Adventure mı Action mı yoksa ikiside mi?
  • hiç biri
  • <b<font color='red'>resident evil 1</font id='red'></b>
    <b><font color='red'>blood</font id='red'></b>

brrrrrrrrrrr[oo][oo]
  • Silent Hill 2 [nerd]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by theshiver</i>
    <br /><font size='4'><font face='Arial Black'>PHANTASMAGORIA 1</font id='Arial Black'></font id='size4'>
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

doğru o da var yaw ardından shivers sonra faust.

Hiç birini bitiremedim geriyo abi oyun ne o öyle diken üstünde tırsa tırsa oyun mu oynanır yaw [wand][vkng]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by rezilvezir</i>
    <br />Thief'i korku açısından tek geçerim.Gece oynarken zombiler üstüme garip çığlıklarıyla yürüyünce sandalyeden düşmüştüm.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ben thief2yi oynadım.az sayıda olmalarına rağmen çook büyük yusuflarla öldürmüştüm o hayaletleri felan
  • thief2'de güzel tabii

Silent Hill 2'de oynama tarzı zor bir oyun
  • Meğersem ne kadar korkak insan varmış yaf. Arkadaşlar onlar oyun öyle şeylere inanmayın yaf:P
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.