Şimdi Ara

'En Kötü Build' Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce en kötü build hangisi normal kullanılan buildleri katarsak yoksa full int glavie full str nuker hybrid blader(kullanan vardı sanki) gibi saçmalamazsanız hoş olur

Söylediğiniz build in en kötü olma sebebini açıklarsanız daha bir hoş durur

• En kötü build diye birşey yoktur.Her buildin iyi ve kötü özellikleri olabilir.Mesela wizard pvp de kötüdür.Unique kesmede iyidir.Blader de pvp de iyidir unique kesmede kötüdür.
  • bence spear nuker bugün için kötü bir builddir
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Slayer

bence spear nuker bugün için kötü bir builddir

Taxi ve unique için güzel bir builddir.
  • Full int warior , üstteki arkadaşım bu charın kime karşı üstünlüğü var?
  • yada full str wizard
  • Onun damageyi daha fazla oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence en kötü yapılandırma Warlock'tur
  • Düzgün yapılandırma + iyi itemler + charı iyi tanıyıp yeri skill kullanınca bence kötü char yoktur...kötü kullanıcı vardır...
  • Yoo full str wizard en kötüsü oolur 1 meteor indir mp yarıdan azYanınada bard
  • dual axe kötüdür bence
  • 1h ve 2h ile aynı master altında olması
  • dagger ile birbirine benzemesi ama daggerın skilleri daha fazla vurmakta ve kendi avantajlı konuma getirecek buffları olması
  • iron skin dışında hiç bir savunma olmaması, sürekli atağa mahruz kalmakta, 2h yere düşürme-ittirmeye sahip,1h çok büyük olasılıkla ittirme ve blocka sahip. axe da stun var onlarda zor işlemekte,
  • uniq kesmede birtek bladera üstünlük sağlar, pvpde bir tek barda üstünlük sağlar.
  • bard a üstünlük sağlayabilir ama, bard hız buff ve savunma açısından çok fazla buffa sahip, bard int charlara karşı üstün bir builddir(hızıyla)
    not: şartlar eşit itemler göz önüne alınarak yapılmıştır. gelipte bana "eline sun+7 aldımı bak nasıl kesiyor" diye cvp yazmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

dual axe kötüdür bence
  • 1h ve 2h ile aynı master altında olması
  • dagger ile birbirine benzemesi ama daggerın skilleri daha fazla vurmakta ve kendi avantajlı konuma getirecek buffları olması
  • iron skin dışında hiç bir savunma olmaması, sürekli atağa mahruz kalmakta, 2h yere düşürme-ittirmeye sahip,1h çok büyük olasılıkla ittirme ve blocka sahip. axe da stun var onlarda zor işlemekte,
  • uniq kesmede birtek bladera üstünlük sağlar, pvpde bir tek barda üstünlük sağlar.
  • bard a üstünlük sağlayabilir ama, bard hız buff ve savunma açısından çok fazla buffa sahip, bard int charlara karşı üstün bir builddir(hızıyla)
    not: şartlar eşit itemler göz önüne alınarak yapılmıştır. gelipte bana "eline sun+7 aldımı bak nasıl kesiyor" diye cvp yazmayınız.

• Güzel cevap teşekkürler.

• Full int warrior ya da Full str wizard'ı buildden saymıyorum üsttekiler.
  • eline sun+7 aldımı bak nasıl kesiyor...

Bu sana değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Slayer

bence spear nuker bugün için kötü bir builddir

şaka yapıyorsunuz sanırım:)
  • bence Fire>Light>Heuksal nuker en kötü builddir
    1-Snow shield ve büyük bir phs. def acığı vardır
    2-Çok fazla vurur ama çok fazla yer damageden kacıcak hiçbirşeyi yok ne shieldi ne shieldin buffları olmadığından def. die bişi olmaz
    3-Fire el yakması kullanırsa kendi lvlından düşük uniqleri cok ii keser ama light sa saten def az dmg de cok fazla olmazsa hiçbir + olmayan bir chardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

Full int warrior ya da Full str wizard'ı buildden saymıyorum üsttekiler.

Full int rogue-full str cleric/bard
  • 1H/Shield Warrior onuda geç Axe Warrior lar kendi başlarına hiç bi halta yaramayan build lerdir =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: karazaferaskeri

quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

Full int warrior ya da Full str wizard'ı buildden saymıyorum üsttekiler.

Full int rogue-full str cleric/bard

• quote:

Orijinalden alıntı: sage29

bence Fire>Light>Heuksal nuker en kötü builddir
    1-Snow shield ve büyük bir phs. def acığı vardır
    2-Çok fazla vurur ama çok fazla yer damageden kacıcak hiçbirşeyi yok ne shieldi ne shieldin buffları olmadığından def. die bişi olmaz
    3-Fire el yakması kullanırsa kendi lvlından düşük uniqleri cok ii keser ama light sa saten def az dmg de cok fazla olmazsa hiçbir + olmayan bir chardır.

seri lvl kasar, çabuk mob keser, uniq de çoğu chardan üstündür, rakibe zaman avantajıyla saldırırsa 2 skillde alır bunlar avantajdır her halikarda dual axe den iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

1H/Shield Warrior onuda geç Axe Warrior lar kendi başlarına hiç bi halta yaramayan build lerdir =))

1h kullandım küçümsenmemesi gereken bir build, kendini savunabilir, her buildi kesme gücüne sahip ama çok zahmetli bir şekilde. 1h en kötü listesine konamaz bence, hatta şöyle söyleyeyim 2h la aynı yerde olduğundan tercih edilmiyor. eğer tek bir build olsaydı şuanda blade gibi 1h larda görücektik. idda ediyorum eu daki gibi glavie ile blade aynı yerde olsa blade çok az tercih edilirdi.
    dual axe bir işe yaramaz dediğin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 20 Ağustos 2009; 18:55:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.