Şimdi Ara

En kötü şoförler hangi ilde (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
498
Cevap
2
Favori
19.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cengizsahin1971

Sizce en kötü şoförler ülkemizin hangi ilinde

bence ile göre değerlendirmemek lazım çünkü bence sürücüden sürücüye değişiyo bundan dolayı iller sorumlu tutulmamalı
  • Sakarya (Adapazarı)na haksızlık yapılmış.
    Açık ara birinci olur sanıyordum ama sanırım herkesin bi Adapazarı deneyimi yok.
    54 lülerin en sevdiğim tarafı yolu ortalayıp gitmeleri.
    Adam tarlasında nasıl traktör sürüyorsa yolda da arabayı öyle sürüyor.
    Doğum yerim Sakarya bu arada.

İzmit te ise sıkıntı daha çok toplu taşımacılarda(Gerçi şimdi havuz sistemine geçtiler eskiye nazaran daha iyiler).
    Bir de transit geçiş için kullanan İstanbullular ve 34 plaka şirket arabaları İzmit trafiğini bozuyor.
    E-5 de arıza şeridinde fink atan 34 plaka lılar klasik bir manzara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

En kötü ankara ve konya.
    Konyada sürekli tetikte kullanıyorum.
    Çünkü her an öndekinin ne yapacağını kestirmek zorundasınız. trafikte çok fazla yaşlı amca var.
    Ankara'da ise insanlar trafiğe değilde ringe çıkıyorlar sanki her an kendinizi silahlı bıçaklı bir kavganın içinde bulabilirsiniz. Sincan taraflarında ise normal trafik kuralları işlemiyor kim önce davranırsa o geçer kuralları var ve herkes bu kurala uyuyor
    Kocaeli ve İstanbul şöförleri bence diğer illere göre daha iyi şöförler.
    Kocaelin'de minibüs ve otobüs şöförleri trafiği katlediyor.

+1

41 plaka candir ;))

• Kesinlikle Ankara.

Şerit değiştirmeyi bilmeyen öküzlerle dolu.
  • trabzon

Ankara, Kırıkkale halt etmiş apaçilik konusunda trabzonun...

her yer apaçi dolu, şahine film çekip trafikte terör estirerek , karı-kız kesen binlerce sığır var,
    daha 3-4 saat önce bir tanesi passat sahibi bir amcanın önüne kırdı, korna çalınca durup adamın üzerine yürüdüler...

bela işte...
  • şu ana kadar gördüğüm en kötüsü Kütahyaydi.
  • Yine yeni yeniden Balıkesir diyorum. Bu kadar kibarlıktan bihaber şöfor bı arada olamaz.
  • 2009 da ehliyetimi aldığımdan beri ankarada neredeyse hergün trafikteyim. istanbula kocaeline antalyaya ve alanyaya gittim. bunların aralarında en kötüsü kesinlikle ankaradır. istanbula gittiğimde oh be demiştim millet araba sürmesini biliyor orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 1 Haziran 2013; 20:29:22 >
  • en kötü şöförler nerde bilmem ama trafikte en tecrübeli ve iyi şöförler istanbulda. burnunu soktuğun anda yol senin. tek kural bu :)
  • Kötü filan diyemiyeceğim ama bana göre en uyuşuk şöforler ankara ve izmir

• Trafik stresinden kurtulmak için il merkezinde ikamet imkanım olduğu halde ilçede yaşamayı tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal567

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

Kalıbımı basarm Sinop

Sinopta kırmızı ışık yok diyorlar doğru mu?

evet il merkezinde yoktu sanırım.. sadece sarı uyarı lambaları var.bazı ilçelerinde var ama.
  • Denizli'de yaşıyorum. İstanbul, Ankara, İzmir, Karabük, Aydın, Muğla ve Afyonda araba kullandım çok bir fark hissetmemiştim. En son Konyaya gittim hiç bir şehir Konya gibi olamaz. Berbat insanları ve berbat bir trafiği var.

• izmirin çöförleride eğer 4 flaşörleri kullanabiliyorlarsa istedikleri her noktada durabilirler trafiğin akışının hiç önemi yok
  • konu bomba yalnız herkes her ili yazmış
    yazılmayan il var mı ?
  • Ankara'lı ise iki defa düşüneceksin....
  • Bosuna tartismayin benim gordugum Turkiyede ki soforlerin %90'i berbat soforler. Yani sen, sen, sen ve evet sende, hepiniz berbat soforlersiniz.
  • Ankara - Çankırı
  • 54 plaka,hele birde dügün konvoylarına denk geldiyseniz vay halinize.Jeep le patinaj çekeni gördüm
  • Her yer aynı ne fark eder ki.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.