Şimdi Ara

En kötü şoförler hangi ilde (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
498
Cevap
2
Favori
19.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

İzmir de yaşayanlar için en kötü şoförler manisalılar.

+999
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_K_B

Türkiye'nin çoğu yerinde trafiğe çıkmış birisi olarak büyük şehirler içinde kesinlikle cevabım ANKARA

Aynen öyle o BMW E30'cular var ya hep onlar.
  • ANKARA...

Temel trafik kurallarından bihaberler: Misal şerit çizgilerinin anlamını bilmiyorlar. Sağından yada solundan değil de üzerinden gitmeyi tercih ediyorlar. Çok pervasız araç kullanıyorlar. Sebepleri:

1) Trafikte çok fazla doğan, şahin...vs kullanım ömürünü tamamlamış araç var, nasıl olsa parçası ucuz hesabı. Bir de kaza sonrası insan muhattap olmaya korkuyor, kimin arabasından ne ile ineceği belli değil.

2) Sen benim kim olduğumu biliyor musuncular var, bunlar ayrı bir arıza. Kazaya karışan aracın bir bürokrat, birinin tanıdığı, üst düzey subay, yargı mensubu... vs olma ihtimali çok daha fazla.

Benim için Ankara açık ara bir numara gelir, mansiyon ödülünü de GEBZE'ye vermek lazım

• Ankara kadar beter bir trafik yok .....Özellikle otobüsçüler dolmuşçular ve şahinciler bmwcileer onlar kadar beter araba kullananı görmedim görmez olayım iğrençler....
  • Kesinlikle en kotu soforler bodrumda. Adamlar butun kis alismislar bombos yollara , yazin kalabalik olunca ne yapacaklarini bilmiyorlar.. Bir de oyle uyusuk bi halki var ki bodrumun sormayin..

Bodrumdaki soforlerin gerizekaliligi yerine istanbul trafigini tercih ederim. En azindan istanbulda herkes birbirine alismis..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurll -- 24 Temmuz 2013; 12:43:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ilde çok kötü şoförler vardır.
  • ankara-sakarya
  • İşim gereği bir çok ili gezdim. Birinci sıraya KONYA' yı koyuyorum. ikinciliği paylaşacak çok fazla il var
  • toplamda 20-25 filan farklı şehirin trafiğine girmişimdir. Bence ANTALYA herkez benim diyo :D
  • Febr kullanıcısına yanıt
    İzmir, Ankaradan defalarca kez iyidir. İzmir'de şikayet ettiğiniz park sorunu her yerde aynı. Sizin sorununuz İzmirle bence.
  • Ben tam olarak hayvanlara hakaret etmeyeceğim,memleket ayrımı katiyen yapmam.Tokat-Sivas arası yolda sol şeritte hızım 100 110 iken, en sağdan toroslu bi amcam kavşağa girmek için önüme kırdı zor toparladım,plakası yozgat anladım ki sonradan Anadolu insanımızın özellikle yaşlılarımız bisiklet kullanır gibi araç kullandıklarını tecrübe etmeme neden olmuştur..

• Şunu ayırt etmekte fayda var: İyi sürücü olmak başka, kurallara uymak başka... Çok iyi sürücü olabilirsiniz, bir kerede dar alana park edebilirsiniz ya da direksiyonunuz muhteşem olabilir, ama trafikte sinyal vermeden dönüyorsanız, hatalı solluyorsanız ya da sol şeridi tıkıyorsanız iyi sürücü olmanızın hiç bir anlamı yok. Önemli olan trafik güvenliğini tehlikeye düşürmemektir.
    İzmir'de yaşıyorum, İstanbul'da toplasan 2, Ankara'da ise 1 günlük sürmüşlüğüm vardır. İstanbul için çok olumsuz bir şey söyleyemem, ama Ankara tam bir facia (yine de haksızlık etmeyeyim 2007 yılından bahsediyorum) Arkadaş kırmızıda durmadan geçilen bir trafik düşünebiliyor musunuz? Durmadan korna, sinirli tipler,vs. İstedikleri kadar iyi sürücü olsunlar, kime ne yararı var? İzmir'i gelecek olursam aşağı yukarı her gün 50 km yapıyorum. Sürücüler sakin, yol vermeyen çok nadir, vermeyenler genellikle 34 ve 06 plakalar. Tek sorun sol şeridi tıkayan cemi veya bencil sürücüler. Bu arada manisa plakalılar tam bir canlı bomba. Çok azı şeridinden gidiyor, nerdeyse hepsi şerit ihlali yapıyor yol düz olsa bile:) Manisalı iyi sürücüler üstüne alınmasın...

• Ankara diyorum ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevazu007

İzmir, Ankaradan defalarca kez iyidir. İzmir'de şikayet ettiğiniz park sorunu her yerde aynı. Sizin sorununuz İzmirle bence.

Tamam...

• Sadece manisa sinirlari içinde degil her ilde 45 plaka....

• ANKARA.. İnsanı ne kadar iyi ise, şöförlükleri de o kadar kötü.. Şeridinde giden yok, herkez ortalıyor,yollar zaten karmaşık.. İ. melih şehrin içine etmiş.. En iyisi istanbul.. Herkez usta şöför ve herkez ne yapacağını iyi biliyor, tahmin etmesi kolay.. Makas bile atsalar profesyonelce.. Ankara sanki istanbul ile sidik yarıştırır tarzda agresif ama tehlikeli ve nispeten acemice kullanıyor..
  • Eğitimi düşük aile terbiyesi almamış kişi nerede çoksa orası uygun benim için

• Antalyada 10 km güzel yol varsa 100 km bozuk yol var hep gösteriş

ana hatlar süsleniyor detaya girerseniz çok kötü hele su kanalları üst kapakları ve giderleri takla atma kaza yapma sebebi

oranın yamasını neden yapamazlar anlamıyorum.
  • Birinci sırada kesinlikle KOCAELİ , hele ki şirket arabası ise , gerekirse sağa çekin, adam jiktirolup gitsin, ama yanaşmayın, çok sıkıntılı oluyorlar
    Ankara'da ise Kırıkkale ve Yozgat plakalılar sıkıntılı
  • Uşakta yaşıyorum, burda trafik genelde sıkıntısız. Kuş serisi gördüğümde uzaklaşmasını bekliyorum.Altında kuş serisi olup da dengeli kullanan görmedim.Diğer araç sahipleriyle hiçbir sıkıntı taşamadım şükür.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.