Şimdi Ara

En kötü şoförler hangi ilde (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
2
Favori
19.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her şehrin trafik konusunda başka özellikleri vardır.

örneğin sakarya'da bu taksi dolmuş tarzı kırmızı araçlar trafik efendisi olmuş orada herkes onlara yol vermek zorunda herkes araçlarını onlara göre kullanmak zorunda. şeritten zorlamalar araya girmek için vermiyorum diye birşey yok yerli halktan alışmışlar vermesen de zorluyor adam. kaç tanesiyle kavga ettim. bir kaç kere orada ki akrabalarım onlarla iddaalaşma onlar hep böyle dediler inadına yaptım çünkü halk kanıksamış artık.

mesela bursa; bursa da şoförler oldukça normal kullanır araçları ama bursa trafiği bir tuhaftır. alternatif yol olmadığı için sürekli trafik vardır. 70le 90la giderken birden trafik şıp diye durur. tuhaftır. ve bursa'nın en büyük özelliği aceleniz var ise sağ şeridi kullanmalısınız. şeritler sağdan sola hızlanması gerekirken bursa da tam tersidir. hatta en sağ şerit her zaman boş olur.

ankara ise herkes şikayet etmiş ama ben ankara da o kadar rahat araba kullanıyorum ki birincisi yollar çok müsait dar ve zor yollar yoktur pek fazla ve ankarada trafik akışına bırakılmış gibidir. ancak bu akışı bozacak bir hareket olursa ortalık karışır. arabayı asabi kullanan mı dersin küfreden mi dersin falan filan. belli başlı noktalarda kırmızıya dikkat eden çıkmaz bu yüzden ankaradan en büyük alışkanlığım yeşilde bile yavaşlayıp ben geliyorum sinyali çakmaktır ki bunu gören en kötü şoförü bile hala kırmızı da geçecem yarışına girmez. ankara biraz tuhaftır sadece o tuhaflığa alışmak çok zordur ki alışınca artık ankara trafiği size hiç zor gelmez. işte o yüzden bana ankara trafiği bi ritim üzerindedir gibi geliyor.

son olarak izmir ise en rahat araba kullandığım yerdir izmir. çok uzun süreli izmir trafiğinde kullanamadım ama o kısa sürelerde bile hep kibar yol veren insanlara denk geldim. ancak iyice oranın trafiğine çıkmak daha çok belli eder sonuçta. benimkiler hep kısa süreliydi.

• Ankara ve Bursa.

Ankarada 1 ay yaşadım böyle bir rezalet olamaz.
    Bursada çok yaşamadım fakat insanlar kurallardan acizdi. Kimse neredeyse sinyal vermiyor. Şerit değiştiriyor fakat sağında kimse varmı bakmıyor bile.
  • Konyaya akrabamın yanına gittim

Sürücüleri resmen yol kapmaca oynuyor

Şoförleri geçtim Yayalar, yol kadar kaldırım var ama 1 haftalık ziyaretim boyunca kaldırımdan giden yaya görmedim. Hepsi yoldan yürüyor

Ankara trafiğine de girdim. Küçük şehirden büyük şehire gidince biraz garipsedim ama insan alışıyor o kadar kötü kullanan görmedim.

Ben Bartın'da yaşıyorum sadece anayol 2 şeritli, sadece gezilecek çarşı var gerisi hep orman gelişmemiş bir şehir, çarşının yolu 1 gidiş 1 geliş daracık yollar köy yolları daha iyi, Şoförleri bi acayip, akşama doğru bir sürü kartal, kuş serisi, Doğan, bu arabalarla ana yolda yanlayan, egzoz patlatan çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizli 1 numaradir. Denizlide sağ şerit sola göre çok ama çok daha akıcıdır. Yeminlilerdir sağa geçmemeye. Ettigim küfürün haddi hesabi yok.Kursta ögretiyorlar heralde. Yada ögretmiyorlar. Camı açıp bağırıyorum geçsene sağ şeride diye. Öyle boş boş bakiyorlar. Anlamiyor ne dedigimi.Bilmiyor çünki ogretilmemis. Özellikle bayan şoförler pimi çekilmiş el bombasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazkopat08 -- 3 Haziran 2015; 13:13:18 >
  • Bana göre Kütahya, Afyon, Bilecik. Bu ilden olanlar eksileyecektir, sözüm meclisten dışarı ama nerde bi 43-03-11 plaka görsem kesinlikle hata yapıyorlar. Eskişehir'de trafikten anlayan bütün şoförler kaçar zaten bu 3 plakadan. Bunun sebebi "self-fulfilling prophecy" (kendini doğrulayan kehanet) de olabilir tam emin değilim ama.
  • Yozgat Akdağmadeni'ni bu konuda tek geçerim.
    Nerede olursanız olun 66 H ile başlayan plaka görürseniz kaçın.
    Şöyle bir örnek vereyim. Yaklaşık 2 hafta önce Bilecik'ten Akdağmadeni'ne doğru yola çıktım. Eskişehir-Ankara yolunda giderken yolun bomboş olmasına rağmen Akdağ'lı bir araba sol şeritte 90 km hızla gitmekte. Sellektör ve kornaya basmama rağmen sağ şerite geçmedi bende sağdan sollayıp geçtim. Ambulansımıza araç kamerası gelince ben sizlere videolar çekip göndereceğim bu konuda o zaman bana daha çok hak vereceksiniz.
  • Ankara rakipsizdir çünkü magandası işsizi çoktur

• Bence kesinlikle ORDU.
  • adıyaman kahta. cogu surucu ehliyetsiz...
  • Büyük şehirlerde kesinlikle sıkıntı insanlarımızın çoğu öyle ama illa örnek vermek gerekirse kocaeli hem otobüs şöförleri aracı durdurmadan yolcuyu indirmeye çalışıyor.Hemde bireysel araç sürücüleri sıkışık trafikte bile yer kapma edasında.
  • en tehlikeli afyon sinyal bilmez 2. kütahya şaşkındır yol bilmez
  • Urfa :) Reno 12 ler toroslar ile birde yaşlı ise şöför kenara yanaşmak da kurtarmıyor malesef :)

• SAKARYA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/4kpde37oKqQ

Buyrun size

• izmit bursa ankara
  • Tartışmasız Ankara.Izmirde bile 06 plakalı araçtan uzak dururum.Ne sinyal var ne trafik kuralları.

• cilloo kullanıcısına yanıt
    Mersin varken Adana şoförleri Cenevre şoförlerini kıskandırır. Mersin'de yol, şerit, sinyal kavramları filan daha icat edilmemiş. Konya ve Ankara şoförleri de Adana'dan kötü. İşkembeden sallamışsın ama tutmamış.

• Teredütsüz Ankara. Kırmızı ışık, sinyal, dörtlü, tek yön, yol verme, yasak park gibi kavramlar kesinlikle yok. Ben bu gibilere ankrolu diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 17 Temmuz 2017; 19:13:5 >
  • Açık ara Ankara....
    Dünyada ülkelerin başkentleri hayat standartlarının sosyal yaşamın iyi olması ile anılır..
    Ancak bizim Başkent her yönü ile neresinden tutsan elinde kalıyor...
  • net ankara ve aydın diyorum

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.