Şimdi Ara

En kötü şoförler hangi ilde (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
2
Favori
19.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ankaralı olarak burdaki insanlar bi yere .ok yetiştirir gibi acele acele kullandıkları için kavgada sataşmada bol oluyor.Nispeten Çankaya tarafı daha iyi diyebilirim.

Ankaraya gelenler fark etmiştir yayalar bile acayip acele acele yürür heryere neyse.Ulusa gitmeyin fazla arabayla takılmayın derim.Genelde kızılay ulusa incekseniz multak otobüs dolmuş kullanın.Tunalı hilmi oldum olası kötü durumda trafik açısından.bahçeli 7 de aynı kadere sahip.modifiye tutkunu ergenler apaçiler trafiğin içine etmede ilk faktör.es-es yolu ve istanbul yolunda insanlar şerti değişim kazaları yaşadılar yaşıyorlar.

Gelelim Konyaya 5 yıl konyada yaşadım gerçekten şehir merkezinde trafik sorunu olduğunu herkes biliyor.Burda olan büyük ışıksız göbekler kavşaklarda sürücüler için ciddi sınav niteliğinde.Konyada özellikle kavşaklarda daha bi dikkatli olunması önerilir.

Antalya-Alanya : Alanyada (7 yıldır yazlık var) özellikle park yapma eğitimi verilmesi daha iyi olur.Sinyal kullanımı düşük taksiler kırmızıda beklemiyor.Yayaya yeşil yansa bile geçiliyor.Yabancılar hayret hayret bakıyolar.Gece alkolden millet rezalet kullanıyor.Polisleri yabancı plakaya gıcık.Genel olarak kullanım zor ama alışıldıkça sorun teşkil etmiyor.

İstanbul çok kalabalık trafiği olmasına rağmen daha kuralcı olmuş bi şehir.Semtinden semtine çok fark olsada genellikle insanlar kurallara rivayet ediyor.Biraz kırmızı ışıkta korna işi var oda olucak.Genel anlamda iyi diyebilirim.

Sinop zaten az sayıda araba var yollar dar şirin insanlarıda şirin bi şehir.

Adana eski adanada bana uzaylı gibi baktıklarını hiç unutmuycam.

Tokat kırmızı ışık uymama sinyalsiz dönme yaygın

izmir özellikle park eğitimi 4 lü flaşör eğitimi verilmesi rica olunur.

Genel olarak ilk sıraya ankara antalya ikinci sıraya adana konya izmir i koydum.

Uzun yol bağlamında ise pek çok yere gittim kendi açımdan bir kaç yazayım.

En az yoran uyutan yol Ankara-Konya

Bana sıkıntı yaratan midemi bulandıran iki yol silifke-gazipaşa çaycuma-sinop arası

En çok yoran izmit-istanbul arası

En riskli düz olmasına rağmen antalya-alanya-gazipaşa yolu

en sevdiğim yol izmir-çeşme yolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 23 Temmuz 2013; 21:21:17 >

• Manisa,Konya
  • Konya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara gerçekten agresif ama Antalya trafiği çok daha riskli
    Şehir içinde bile çıkabilecekleri en yüksek hıza çıkıyorlar, tampona yapışıyorlar, fren yapmaya korkuyor insan

Sağa sinyal verip sola önüne bile kıran oldu kaç defa

• urfa diyen olmamış ... sanırsam bunu yazabilmek için sağ çıkmamışlar ...
  • Edirnede yasarken kirklareli ve tekirdag derdim, artik manisada yasiyorum kirklareli ve tekirdag baya basariliymis aslinda

• Ankara özellikle keçiören civarı balta dolu. 9 yıl istanbulda yaşadım ve araç kullandım. En ufak bi kazaya karışmadım, ankaraya geldiğimin 2nci ayı 0km aldığım 3 aylık aracıma ankara etlikte kırmızı ışıkta durmayan ve ehliyeti olmayan şeker bir kardeşimiz aracıma sağ arkadan çarpmıştı ve sağ arka kapı değişmişti. Meğerse Ankarada kırmızı ışıkta durmak diye bişey yokmuş, olan yerler var ama nadiren. Çankaya civarları gerçekten medeni ve kurallara riayet eden insanlarla dolu. Kural ihlali az yaşanıyor. İstanbulda trafikte daha az yoruluyordum, ama ankarada özellikle kamera yoksa kırmızı ışıkta duran çok az. Çok iyi yaptıkları birşey var eskişehir ve istanbul yolunda 70hız sınırı olan kameralı yapıların altından 50 ile geçiyorlar. Ne olur nolmaz arabanın km sayacı 20km birden sapma gösterirse

• Bizzat yaşayıpta illallah ettiğim iller;
    En Kötüden-Kötüye Doğru
    1) Isparta
    1) Ankara
    2) İstanbul
    3) Konya
    4) Antalya
    5) Afyon
    6) Urfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webcin -- 23 Temmuz 2013; 23:21:29 >
  • Ankara'da 20 seneye yakın araç kullandım, İstanbul'a gittim uyuz oldum, Balıkesir'e geldim daha beter uyuz oldum. Alışma meselesi, şimdi Ankara'ya dönsem herhalde bayram ederim.
  • İstanbulda makas atmayana rastlamadım.Ankaradan gelirken İstabul sınırlarına yaklaştığınızda trafiğin bütün karakteristiği bir anda değişiveriyor makaslar tampon tampona gitmeler başlıyor.
  • Bu olayı yıllardır araştıran soran gören ve bizzat içinde yaşayan biri olarak

Ankara - Denizli

Bu iki yerden İstanbul'a geçince zevk alıyor insan
    hele birde araç otomatikse kalabalık vakit ve yerlerde beklemek de zor olmuyor.
  • İzmir de yaşayanlar için en kötü şoförler manisalılar.
  • Herkes Antalya diyor , yakında giden bir arkadaşım söylemişti , adamlar düz yolda süremiyorlar sen çarpmasan adam gelip sana çarpar diyordu.
  • çok gezmiş ve birçok şehirde araba sürmüş biri olarak söyleyeyim, kötü şöför her ilde, izmir biraz (ama biraz) daha iyi saygı yönünden, orada da zamanında kovduğumuz levanterlerden kalan bi kültürün izleri var) hepsi birbirinden kötü, bulunduğum şehirde yayalara durup yol verdiğimde geçip geçmemekte tereddüt ediyolar, görmemişler çünkü..
  • İyi mi kötü mü bilmem ama Muğla şöförleri çok centilmen.

Hatta bi taksi bize yol vermişti şok olmuştuk
  • İstanbul'daki Kocaeli plakalı şoförler en tehlikelileri
  • hemen hemen türkiyenin her yerine gittim ve diyorum ki

1-ankara
    2-ş.urfa
  • Direk ilçe belirtiyim...

Balıkesir - BURHANİYE (BORANİYE)
  • Erzurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EĞER İZMİRDEYSENİZ Güneşli havalarda deniz tatil için gelen 45 plakalardan kaçmalısınız... alsancaktakilerden bahsetmiyorum bile
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.