Şimdi Ara

En kötü üniversitede makine mühendisliği okumak 🙁☹️😟😞😓😢

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 3.senemde tercihlere 220.000 lik makine mühendisliği bölümleri yazdim. Erzurum, Sivas, Niğde, Elazığ, Malatya,konya,Aksaray.
    Nerde düşükse yazdım ama hiçbir hedefim yoktu, kafam çok karışmıştı.

İçimde hiç heyecan,sevinç, mutluluk yok.
    Sizce ben bu sene dediğim yerlere gidersem garanti işsiz adayı miyim?

Makine mühendisliğini buralarda okumak çok mu dezavantajli. İllaki mutsuz mu olmam gerekiyor. Anlamıyorum.
    Dünyanın en şanssız insanı gibi hissediyorum kendimi.

Zaten fakiriz babam gitmeme izin verir mi onu bile bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En kötü ünide mühendislik okuyup odtü yıkılsın yerine üni yapılsın deme yeter.
  • Öğrenim kalitesinin tabii ki önemi var ama senin kendini ne kadar geliştirdiğin, işini ne kadar sevdiğin kadar önemli değil.

Sevdiğin işi yaptığın sürece senden şanslısı yok bu dünyada
  • sınav kapasite zeka belirlemez ders calisma kapasiteni belirler ancak su bi gercek sen matematik ve fizik suanda yapamiyorsun üniversitede derslerine asiri asilman gerek bir sürü programi kendin ogren ki kendini geliştirmiş sayil seni eglenceli bir üni hayatı degil zorlu calisman gereken bir üni hayati bekliyor kendini geliştirip dil ögrendigin müddetce ucurum farki kapatabilirsin yurt dışına cikarsan ucurum fark yaratabilirsin bile
  • Hocam ataturk gelsin iyidir 18 profla okursun buyuk ihtimal bana da ataturk gelecek baska bolum ama senin bolum egitim acisindan sansli ataturk icin digerlerini bilmiyorum

• izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Hangi programlari ogrenmem gerekiyor?

Ve İngilizcem hemen hemen a2 duzeyinde. İngilizcemi geliştiricem. Yanına 2.dil olarak ne ögrenmeliyim?

Ve ayrıca matematik fizik gerçekten yok. Üniversitede çalışmam için yeterli zaman olur mu?

• bir makineci icin en önemli dil almanca hocam bence suan oturup autocad kesin ögren iyi maaşla başlayan yerlerde autocad istiyorlar ki ögrenmek baya baya vaktini alir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sen bu sene git bölümüne iş bulman tamam kolay olmuyacak ama umutsuz asla olma hocam garanti işsiz diye birşey yok yani

olmadı icine hic sinmedi 2 sene sonra tekrar calıs 100k olursan hemsirelik yazarsın hem okur hem calısırsın para konusunda, işin olur garanti

en sonunda sana kalıyo tabi ama canını sıkma bosver

• izmirindağları kullanıcısına yanıt
    AutoCADi nereden bulabilirim. Tek başıma öğrenebilir miyim? Evimde Internet yok. Çoğu kişi Artık Almanca öldü diyor.

• işsizlik h.o karşim

• Sosyallik vs yok mu bu bölümde. Ben de sosyal fobi var. Aşırı asosyalim. Bunu aşmak amacıyla da gitmek istiyorum üniversiteye. Tabiki 1.amacim iş sahibi olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: anakonda31

işsizlik h.o karşim

H.o ?

• coğu kişi boş konusuyor almanca ölmüş ancak sanayi lideri almanya sen takma onları

• anakonda31 kullanıcısına yanıt
    deme öyle belki mühendis olup sana beyin yapacak herif ?
  • Kardeşim git bir organize sanayi bölgesine. Adam senden sadece makine mühendisi yazan diplomanı ister o üni bu üni muhabbeti yapanlar çok dişli firmalar hariç boş beleş (ilk mesaj gibi) yapanlardır .
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbarisbalcii

Sosyallik vs yok mu bu bölümde. Ben de sosyal fobi var. Aşırı asosyalim. Bunu aşmak amacıyla da gitmek istiyorum üniversiteye. Tabiki 1.amacim iş sahibi olmak.

Yav hocam 3.senende 220 bin yapmışsın hala sosyallik peşindesin.Bak küçümsemek için falan söylemiyorum senin önceliğin ders çalışmak falan olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: sbarisbalcii

Sosyallik vs yok mu bu bölümde. Ben de sosyal fobi var. Aşırı asosyalim. Bunu aşmak amacıyla da gitmek istiyorum üniversiteye. Tabiki 1.amacim iş sahibi olmak.

Yav hocam 3.senende 220 bin yapmışsın hala sosyallik peşindesin.Bak küçümsemek için falan söylemiyorum senin önceliğin ders çalışmak falan olmalı

Kardeş tabiki onceligim ders calismak. Ben sadece beni rahatsız eden bu hastalıktan kurtulmak istiyorum. İnsanlarla konuşmak ,sohbet edebilmek istiyorum. Bir de arkadaşim olsun 2-3 tane. Başka bişey yok . Gidip de barlara, clublara gidecek değilim.

• Bir de özgüvenim -200. Ozguvenimi sifirlayip yükseltmek istiyorum.

• erzuruma gidersen kendini iyi hissetmelisin :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.