Şimdi Ara

EN KÜÇÜK CEP TELEFONU HANGİSİ?LÜTFEN YARDIM.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
18.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PİYASADAKİ ENN KÜÇÜK EN HAFİF TELEFONLAR HANGİLERİ?BU KONUDA BİLEN ARKADAŞLARIN YARDIMLARINI BEKLİYORUM.BENİM ARAŞTIRMALARIM SONUCU SAMSUNG M300 VE PHİLİPS 9@9Z Yİ BULDUM KÜÇÜK VE HAFİF OLARAK.ÖZELLİKLERİ HİÇ SORUN DEĞİL YETERKİ KÜÇÜK OLSUN.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER.

• ben yardımcı olayım Nokia 5310 alıcaksınız çoook hafiftir. 71 gr. ve çok küçük. müzik dinlemek için birebir bir telefon inceleyin

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok5310
  • BU ARADA KULLANDIĞIM TEL. LG KG320 96-46-9.9 MM 70 GR. TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of law

BU ARADA KULLANDIĞIM TEL. LG KG320 96-46-9.9 MM 70 GR. TEŞEKKÜRLER

senin kullandığın telefonun fiyatı ne kadar ? bi de güzel telefonmuş neden değiştiriyosun memnun değilmisin ? hoşuma gitti valla
  • w880i çok küçük değil ama çok ince ve hafif.
  • özellik olayını fazla takmıyosan versace markası var bildiğim bide panasonic markası ve pantech markası şu anda en ufak en hafif telefon klasmanında öncü .ayrıca bahsettiğim tüm markaların ufak klasman telefonlarınıda isterseniz tanıdıklarımla belirlenen piyasa fiyatından tedarik ve satışı sağlanır.
  • sevgili tkirdaglı kardeşim sen o dediğin modellerin boy ve ağırlıklarını araştır yaz eğer uygun bir fiyat verirsen ve kriter olarakta yeterince küçük bulursam senden alırım neden olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • B@D kardeşim.senin soruna cevap vereyim.şuan kullandığım lg kg320 den çok memnunum.ben ikinci hat için yeni bir tel alacağım.çift hatlılardan almayı düşünüyordum ama onlar hakkındada hiç iyi yorum yok.en iyisi general mobile onda bile ikinci hatta ses problemi varmış bu nedenle bende vazgeçtim.sana şunu söyleye bilirim kg320 almayı düşünürsen al derim memnun kalırsın.tek kötü yanı zil tonu atayamıyorsun ve şarjı çok abartılı olmamakla birlikte biraz az idiyor.eee9.9 mm kalınlıktada ancak bu kadar olur değilmi:)
  • işte örnek bahsettiğim ufak telefon.......sıfır fiyatı izmirde 180-200 ytl arasında garantili ayrıca çok şık ve sağlam!

fiyat biraz pahalı e250 nin bile 140 ytl olduğu bir zamanda ama gülün dikeni misali ufak telefon kullanmanın dezavantajları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkirdağlı -- 1 Eylül 2008; 1:15:47 >

• bide pantech bu var ama benim dediğim bunun bir kaç alt modeli herhalde o daha ufak ve zarif hatta annem dizisinde ayşe altay karakterindeki kişinin dizide kullandığı telefondu..

ama bu telde senin kriterlere uyar gibi zarif şık çok hafiffffffff!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkirdağlı -- 1 Eylül 2008; 1:20:34 >

• bu telefonların sıfırı üretiliyormu?bırak sıfırını ben ikinci eline bile rastlayamadım kayseride.
  • En küçük olmasada zarif olarak 5310 öneririm .
  • Sony Ericsson W350i
  • quote:

Orjinalden alıntı: tkirdağlı

işte örnek bahsettiğim ufak telefon.......sıfır fiyatı izmirde 180-200 ytl arasında garantili ayrıca çok şık ve sağlam!

fiyat biraz pahalı e250 nin bile 140 ytl olduğu bir zamanda ama gülün dikeni misali ufak telefon kullanmanın dezavantajları

naptın hocam sn

http://urun.gittigidiyor.com/KUTUSUNDA-SIFIR-PANASONIC-GD55-Hem-de-Asgarisiz_W0QQidZZ12174083

• quote:

Orjinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

işte örnek bahsettiğim ufak telefon.......sıfır fiyatı izmirde 180-200 ytl arasında garantili ayrıca çok şık ve sağlam!

naptın hocam sn

http://urun.gittigidiyor.com/KUTUSUNDA-SIFIR-PANASONIC-GD55-Hem-de-Asgarisiz_W0QQidZZ12174083

orası gittigidiyor arkadaşım paranda orda satıcıyla gittigidiyor olabilir.garantisi yok o sistemin.ben çok rastladım parası gasp edilip ürününü alamayan kişi.ama neyse bunlar önemli değil. asıl açıklamam panasonic ve pantech dışında önceki mesajımda yazdığım telin olmamassı.almaya niyetli arkadaşlara tedarik teklifimde geçerli değildir. memnun kalmazsınız felan mesuliyet alamam üstüme.alacaksanız tavsiye modeller bunlar bulun ve alın.

özellik sizin için önemliysede nokıa 6555 ve 2760 tavsiyemdir...fiyatlarda uygun özelliklerde doygun.

• quote:

quote:

quote:

naptın hocam sn

orası gittigidiyor arkadaşım paranda orda satıcıyla gittigidiyor olabilir.garantisi yok o sistemin.ben çok rastladım parası gasp edilip ürününü alamayan kişi.ama neyse bunlar önemli değil. asıl açıklamam panasonic ve pantech dışında önceki mesajımda yazdığım telin olmamassı.almaya niyetli arkadaşlara tedarik teklifimde geçerli değildir. memnun kalmazsınız felan mesuliyet alamam üstüme.alacaksanız tavsiye modeller bunlar bulun ve alın.

özellik sizin için önemliysede nokıa 6555 ve 2760 tavsiyemdir...fiyatlarda uygun özelliklerde doygun.

Havuz sistemi denilen bir olay var. Ürün alıcıya ulaşmadan para havuz sisteminden satıcıya aktarılmıyor. Ürün alıcıya ulaştığında alıcı GG'ye onay veriyor ve para aktarılıyor. Ürün ulaştıktan 3 gün sonra alıcı da onay vermezse kargo takibi yapılıp para direk olarak satıcıya aktarılıyor. Oldukça güvenilir bir sistem. Kendi menfaatiniz için karalama yapmayınız...

• quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

quote:

quote:

quote:

naptın hocam sn

Havuz sistemi denilen bir olay var. Ürün alıcıya ulaşmadan para havuz sisteminden satıcıya aktarılmıyor. Ürün alıcıya ulaştığında alıcı GG'ye onay veriyor ve para aktarılıyor. Ürün ulaştıktan 3 gün sonra alıcı da onay vermezse kargo takibi yapılıp para direk olarak satıcıya aktarılıyor. Oldukça güvenilir bir sistem. Kendi menfaatiniz için karalama yapmayınız...

aynen katılıyorum

bu telefonun 200+ olması imkansızdır resmen ztn 0 ını pek bulabileceğinizi sanmıorum belki tek tük vardır.
    ama 2. eli 70-80

• O telefon 200 liraysa e250 500 olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|

O telefon 200 liraysa e250 500 olmalı

sanırım arkadaş ticaretini yapacak
    anladın sen onu
  • adam uçmuş...
    quote:

Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|

O telefon 200 liraysa e250 500 olmalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.