Şimdi Ara

::EN PAHALI EKRAN KARTINI ALSAK PES6 GRAFİĞİ GERÇEK GİBİ OLURMU?:: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar masrafa gerek yok sen bi adidas f30 halı saha ayakkabısı al. perşembe günleri bizim halı sahaya gel 9-10 aboneyiz. orda daha gercekcı grafıkler yakalayablırsın..
  • huahauhauhaaa tnt2 derım tek gecerım dx 15,369823849 desteklıo hem sm 9.0 da war oh n gzel hem sen parayı nerden buldunda 4 gb ram yapıcan hemıde corsair way anasını biz 512 mb ram lerle ugrasıoz adam 4 gb dıo way anasını parayı yerde bulmuoruz oraya verıcegın parayla halısahaya 10 yıl abone olursun daha gercekcı sesler daha gercekcı faul ler goller vs vs vs

• Adam samimi bir şekilde soru sormuş ama millet eğlenecek birini arıyormuş. İyi denk gelmiş...
  • pes 6 için değil ama sanırım pes2008 i full çözünürlük oynaman için baya iyi bi sistem gerekecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bill Gates onu da düşünmüş:

"Sırf oyun oynayacaksan al sana X-BOX 360" demiş adam.

Daha ne yapsın...

• quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

Adam samimi bir şekilde soru sormuş ama millet eğlenecek birini arıyormuş. İyi denk gelmiş...

valla hocam millete iyi malzeme olmuş. yaa arkadaşlar sizi bugunlerde pek bi espritüel gördüm bu ne espiri aşkıdır böle anlamadım gitti. adam gayet açık ve mütevazı bir şekilde soru sormuş bilse böle bişi sorarmı??? eğer garibinize gittiyse yorum yapmayın hiçbir şartlar altnda karşınızdakini küçük düşürmeye hakkınız yok...
  • gençler aklıma birden fikir geldi parlağından...

tnt2 fun club kurmaya ne dersiniz

ciddiyim

• quote:

Orjinalden alıntı: DnzD7

gençler aklıma birden fikir geldi parlağından...

tnt2 fun club kurmaya ne dersiniz

pes6 yı gercek gibi oynatacaksa neden olmasin

• kardeşim o kadar para vereceğine elindeki sistemle idare et ama illa para vericem diyosan git bi tane lcd tv al iyilerinden 106cm artık kaça kadar varsa kur eve tv yi bak görüntü nasıl oluyo....işte o zaman satdda gibi olursun....

• quote:

Orjinalden alıntı: Toyota d4d

quote:

Orjinalden alıntı: melalcholic

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bill Gates onu da düşünmüş:

"Sırf oyun oynayacaksan al sana X-BOX 360" demiş adam.

Daha ne yapsın...

TuvNeRa koltuktan düştüm valla

• benim kuzende 8500gt sonic var ve pes6'da ikimizde aynı görüüntüyü ve performansı alıyoruz 8800ultranında bu oyunda aynı performansı vereceğini düşünürsek, 8800ultra 8800gts'den üstün bir kart değildir, çünkü oyunu gerçek yapamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsen87 -- 18 Eylül 2007; 11:03:38 >
  • yaw arkadaşlar mübarek günde bazıları acıkmış bazılarının kafası dumanlanmış. vatandaşı soru sorduğuna pişman etmişiniz...

güzel cevap verenlerde var(mecaz değil gerçek).. görüntü kalitesi değişirmi? değişmezmi? değişirse neden? değişmezse neden? yazıp bırakacaktınız...

siz altını verip üstünü bozdurmuşunuz
  • senin çok çalışman lazım çooooooooookkkk
  • Yahu PES6 da grafik süper olsa ne yazar Crysis desen neyse diyecem!
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLAZEX!

mübarek günler .normal böyle şeyler

• fx5200 oha be ona para mı yeter. onun yerine 8800 ultra alırım daha iyi

• " ..... " Kardeş konu bomba olmuş çok eğlendim ya. En başta sinirlendim ne biçim konu diye sora cevapları okuyunca içim bi hoş holdu Sağolasın sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün ( Aramızda olmasanda )

• quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

yaw arkadaşlar mübarek günde bazıları acıkmış bazılarının kafası dumanlanmış. vatandaşı soru sorduğuna pişman etmişiniz...

güzel cevap verenlerde var(mecaz değil gerçek).. görüntü kalitesi değişirmi? değişmezmi? değişirse neden? değişmezse neden? yazıp bırakacaktınız...

siz altını verip üstünü bozdurmuşunuz

Sample :

Gerçekten haklısın. Ben'de sırf gerçekçi olsun diye 2x 8800ultra SLI yaptım. Açtım PES'i gayet güzel. Oyuncular falan sanki el sallıyo bana. Süper anlıcan. Sonralarda bana orta gelmeye başladı kafayı vuruyorum vuruyorum sadece kafamda bi acıma hissediyorum. Dedim heralde ben yapamıyorum. Bizim mahalle takımında çok deli bi forvet var hüseyin onu cagırdım dedim heralde kaçırmaz o topları oda vuruyo vuruyo ama oda sadece bi acı hissediyormuş. Acaba SLI yetmiyormu ekrandaki topa vurabilmem için nasıl bir sistem tavsiye edersin ?? Çok Acil haftaya pc toppliycem yeni

Bestercan Sorularda biraz daha ciddiyet ve mantık. Yoksa gerçek sorulara gerçekcevaplar vermeyi bizde istiyorz........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merc4eve -- 19 Eylül 2007; 1:32:30 >

• konuyu açanı uzaklaştırmışlar yav, yapılır mı böyle şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merc4eve

" ..... " Kardeş konu bomba olmuş çok eğlendim ya. En başta sinirlendim ne biçim konu diye sora cevapları okuyunca içim bi hoş holdu Sağolasın sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün ( Aramızda olmasanda )

Buna Ayrı bi güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birolllll -- 19 Eylül 2007; 5:21:01 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.