Olur olur kendini stadyumda gibi hissedersin bi bakmışsın sahada
Ne yaparsanız yapın oyun için tasarlanan grafiklerin üstüne çıkamazsınız.Pes 6 için görüntüyü güzelleştirmek istiyorsanız 6gb lık sağlam bir pach vardı onu indirmenizi tavsie ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: murders
Olur olur kendini stadyumda gibi hissedersin bi bakmışsın sahada Nese bişey derdimde kalsın
kafana top bile gelebilir
quote:
Orjinalden alıntı: murders
Olur olur kendini stadyumda gibi hissedersin bi bakmışsın sahada Nese bişey derdimde kalsın
Maç sonunda da dövüş filan çıkar, sopayı yer oyunu kapatırız
"4gb corsair ram"
rem ile oyun kalitesinin ne alakası var kardeş
Laf olsun torba dolsun..
quote:
Orjinalden alıntı: kamilinsan
fx5200 al farkı yaşa
quote:
Orjinalden alıntı: night_33
quote:
Orjinalden alıntı: kamilinsan
fx5200 al farkı yaşa
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Bill Gates onu da düşünmüş:
"Sırf oyun oynayacaksan al sana X-BOX 360" demiş adam.
Daha ne yapsın...
Yarıldım gülmekten..!!
adamdaki ideolojiye bak.pes6 olsa öyle bişey alır mı harbiden acaba
Neyse arkadaşı a mazur görelim...
Arkadaşım bu oyunlara gelme.
Sanmam ki pes6 nın grafikleri x1650pro ile 2900xt arasında değişsin ikisi de fullde oynarken oyunu...
(not 2900xt en pahalı e.kartı değildir kıyas amaçlı yazdım)
mübarek günler .normal böyle şeyler
Bu kadarına da pes.Oyunda bütün özelikleri açarsan max görüntü kalitesi o olur. Şu an Bir çok ekran kartı bu oyunun max özellikleri için yeterli.
Pes diyorum
quote:
Orjinalden alıntı: OPTİMİST
Pes diyorum
güzel cevap
quote:
Orjinalden alıntı: OPTİMİST
Pes diyorum
mükemmeldi ya zaten bütün cevaplar mükemmel..
Benim merak ettiğim şey ekran kartlarının kullandıkları chipsetlerin görüntü kalitesinde fark meydana getirip getirmediği aynı oyunlar aynı ayarlarda ati ve nvidia da az da olsa farklı grafiklere sahip mi oyunların yeni driverlar ile fps değerleri max a ulaşırken görüntü kalitelerinde her hangi bir oynama oluyormu v.s.
quote:
Orjinalden alıntı: ailkem
Benim merak ettiğim şey ekran kartlarının kullandıkları chipsetlerin görüntü kalitesinde fark meydana getirip getirmediği aynı oyunlar aynı ayarlarda ati ve nvidia da az da olsa farklı grafiklere sahip mi oyunların yeni driverlar ile fps değerleri max a ulaşırken görüntü kalitelerinde her hangi bir oynama oluyormu v.s.
Oluyor ATI ve NVIDIA oyun grafikleri arasında fark ama çok minimal.
teknolojik kısıt olmadığı sürece en dandik kartla da full detay açsan bile gerçek gibi olması gerekiyodu bu mantığa göre.. slay show şeklinde oynardın ama gerçek gibi olurdu işte