Şimdi Ara

En performanslı GMD romu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bende MIUI rom var haliyle çok ağır bir rom sizce performans olarak en iyi rom hangisidir ona göre yükliycem görsellik pek sorun değil.
    Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler.

• Canvas ROM çok hızlı ve stabil ama pil fazla dayanmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • evet biliyorum 4 çekirdek de birden çalışıyormuş iyi ama pili emer gelmez o bana saol.
  • En performanslı olan rom değil performans/enerji tüketimi oranı en iyi olan rom en başarılısıdır.. Root yaparak arka planda çalışan gereksiz uygulamaları silerseniz stock rom en iyi romdur bana göre...
  • Lewa rom yada color os

• discovery için en iyi rom Nexus 2.0 dır. Pil tüketimi diğer tüm romlara göre iyidir. Simdi birileri cikip X romu daha fazla dayaniyor diyebilir Nexus 2.0 uygulamalar kullanildiginda ve aktif kullanımda diğer romlardan çok daha iyi. Telefonu kullanmadan pil hesaplamanın mantigi yok. Tüm oyunlarda telefonun donanimini en iyi şekilde kullanıyor. Hic bir hatasi yok. Diğer romlarda oyunlarda kazma yasadim ve her zaman Nexus 2.0 a geri döndüm.

• Bi ara gamerz rom vardı istersen onu dene bi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lewa os veya color os tavsiyemdir.

• Bende başka bir soru sormak istiyorum. Çok bilmediğim için soruyorum; herhangi bir android telefona (MTK6589T 1.5 Ghz 4 çekirdekli işlemci, 1 gb ram 16 gb hafıza, PowerVR SGX 544 MP Open GL ES 2.0 build GPU gibi özellikleri olan), başka markaların rom'u yüklenebiliyor mu (Xiaomi'nin MIUI v5 arayüzü gibi), bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Gothican G kullanıcısına yanıt
    hayır sakın deneme öyle bişey
  • mertgonul kullanıcısına yanıt
    dokunmatik sapıtması filan diyorlar onda oluyormu yada oluyorsa nasıl düzeltilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametg

dokunmatik sapıtması filan diyorlar onda oluyormu yada oluyorsa nasıl düzeltilir?

hiç olmadı

• En performanslı rom bence nexus 2.0 ekran solmasından dolayı miui kullanıyorum.
    Not:Renk solması fix ini denedim ama modern combat 4 yine soluk oluyordu.

• bu stock rom bana gayet güzel geliyor. güncelleme yapmadım, hem pil tüketiminden hem ram kullanımından çok memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertgonul kullanıcısına yanıt
    mc4 de sıkıntı varmış nexusta başka bi önerebileceğin rom varmı bundan başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametg

mc4 de sıkıntı varmış nexusta başka bi önerebileceğin rom varmı bundan başka

gayet akici sekilde oynuyorum sorun yok

• telefon eliime gelecek az kaldı ama rom konusunda kararsızım daha önce hiç denemedim onda dolayı bir korku var içimde rom yapmadan yüksek grafikli oyunları oynayamazmıyım ?
  • http://forum.pittech.net/index.php?topic=6232.0 ve olursa ekran sapması, solması vb sorunlarhttp://xperfecttr.org/?p=79 şurdaki fixi direk yükleyin. Denediklerim arasında bana göre en kararlı, en performanslı çalışan rom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 29 Ocak 2014; 21:14:21 >

• hic overclocklu rom yokmu cpu yu 1.6 ya gpu yu 450 mhz cekmek icin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.