|
Bildirim
Kaynak GA'da "Android tartışmasız lider olmaya devam ediyor" başlığı atılmışken; yurdumun teknoloji forumu DH'in editörüne göre Android kan kaybediyormuş :))
|
ios kullanan appleın marabasıdır
|
Wow Android çakılmış resmen. Kızılay kan desteği sağlar umarım ücreti mukabilinde.
|
Bu editörün neredeyse tüm haberleri böyle sıkıntılı bilerek mi yapıyor anlamıyorum ya yazım hataları yada yanlış içerikler oluyor.
|
Grafiğe baktığında dönemsel olarak farklılık gösterdiği zaten aşikar. Harmony dümdüz çizgide devam ederken, IOS'un arttığı dönemde Android düşüşe geçmiş. Android'in yükseldiği dönemde de IOS düşüşe geçmiş. Sence bunun telefonların piyasaya sürülme tarihiyle bir alakası olabilir mi sayın editör?
|
bay editör şu haberi yaparken ne düşündün çok merak ediyorum.
harmony os yükseliyormuş android kan kaybedeiyormuş. tabloya bakarsak ios kan kaybetmiş android tekrar yükselişe geçmiş. başlık tamamen içeriğe göre yanlış. harmony os mantık olarak yükselişte bu doğru. %2 den %4 e çıkmış %100 başarı yakalmış. Yalnız ben bu başarıya sadece güler geçerim. bi kotanız mı var ? bir günde şu kadar haber paylaşacaksınız diye. 20 yıldır dh de yim bu son zamanlarda ki kadar kötü olmamıştı şimdiye kadar. 20 yılın getirdiği alışkanlık yoksa Dh gerçekten bitmiş. |
kendine saygı göster ve bir iPhone al.
|
Her 4 telefonun 3 tanesi Android kan kaybediyor diye haber yapmışlar 😂
|
Harmony OS gümbür gümbür geliyor diye başlık atsana! 1 aydır uğramıyordum buralara çok da iyi yapıyormuşum. Saçmalıklarınızı okuyacağıma sosyal medyadan deneyelim editörleri takibe devam.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 15 Mart 2025; 7:9:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
son 2 senedir 14pro kullanıyorum marabalık bana göre değil. maraba olma kendin ol |
|
|
IOS telefona dümen çevirebiliyorlar mı? Mesela windows, android vs hep bi virüs riski var, apple öyle mi? |
|
sadece yorumlarında ios dan atılmıştır ibaresi çıkıyor buna dikkat çektim ben. yalan söylediğini düşünmedim. |
|
öyle bir dunen çevirirler ve ceviriyor lar da, sen ben anlamayiz tabi. Bir işletim sistemine 3. parti app yüklenmiyor diye güvenli mi oluyormuş, hiç sanmam. 2019 da bir iphone açtığı vardı , siriyi kullanarak, takvim giderek şifreyi kiriyorduk biz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
çöp |