Şimdi Ara

En popüler mobil işletim sistemleri açıklandı: Android kan kaybediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kel_bakkal Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy şu anda #6
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamam isheep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DGrayMan kullanıcısına yanıt
    Bu ne boş yorum hocam ya... Amacın ne tam olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 15 Mart 2025; 06:06:31 >
  • Harmony OS gümbür gümbür geliyor diye başlık atsana! 1 aydır uğramıyordum buralara çok da iyi yapıyormuşum. Saçmalıklarınızı okuyacağıma sosyal medyadan deneyelim editörleri takibe devam.

• Grafiklere bakınca her yıl benzer bir trend görünüyor. Ancak başlık çok yanıltıcı.

• Her 4 telefonun 3 tanesi Android kan kaybediyor diye haber yapmışlar 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_KniGHT_ -- 15 Mart 2025; 7:55:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Grafiğe baktığında dönemsel olarak farklılık gösterdiği zaten aşikar. Harmony dümdüz çizgide devam ederken, IOS'un arttığı dönemde Android düşüşe geçmiş. Android'in yükseldiği dönemde de IOS düşüşe geçmiş. Sence bunun telefonların piyasaya sürülme tarihiyle bir alakası olabilir mi sayın editör?

• Ben haberden hiç bir şey anlamadım android mi düşünüyormuş hani şu telefonu geçtim tv lerde saatlerde hatta artık akıllı fırınlarda araba teyplerinde nerdeyse ekmek makinesine kadar konulan android işletim sisteminden mi bahsediyoruz..

• Woow ne çok androtroll var burada. Anlayın işte android demek çöp demek 1 sene sonra yavaşlayan telefon demek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sen ne diyorsun haber ne diyor ... Burda mevzu android in çöp olması değil ..

android dünyadaki akıllı cihazların çoğunda kullanılıyor artık TV lerden araçlardan fırınlardan akıllı buzdolaplarından saatlerden akıllı olan çoğu şeye kadar..

Bunun nedeni zaten bir yandan da ios .. Apple yazılımını sadece kendi cihazlarında kullanıyor android açık yazılım isteyen istediği her tür araç gereç cihazda kullana biliyor .. o yüzden pek çok firma akıllı ürünlerinde android kullanıyor..

Mevzu çöp olması olmaması değil ...

• darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    Mecburiyetten

• Bu Android'in kan kaybetmiş halimi? Ozaman vay diğerlerinin haline. Başlık atarken biraz daha düşünmeye davet ediyorum.

• Androidden bir cacık olmaz. App çöplüğü bir ekosistem. Tüm üreticiler kafasına göre uygulama yüklüyor cihazlara. Canı sıkılan reklam falan yüklüyor. Paranla rezil oluyorsun. Samsung’un AI’li cihazları hariç android alınmaz.

• Krone K kullanıcısına yanıt

La Fontaine'den masallar... Xiaomi 15 kullanıcısı olarak reklam filan görmedim hiç. Sallamayı bırakın! Paramla rezil olmak isteseydim; aynı para gider ısırılmış elma logolu, 60 Hz ekranlı, 16e alırdım.

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Parayı çöpe atmışsınız geçmiş olsun. Üçte bir fiyatına satarsın. Android dandikliğinin sebeplerinden biri de bu. Amiral gemisi alıp son sahibi oluyorsun.   60 Hz ekranlı iPhone ise değerini korumaya devam ediyor.

• Krone K kullanıcısına yanıt

Baya komikmiş. Al satçı değilim. Satmak için telefon alınmaz. Hala öğrenemediniz. Kullanamayacağım cihaza sırf ikinci elde değeri yüksek diye para harcamam.

quote:

android kullanan kendisine saygısı olmayan cıncıktır.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    50 tane açık kapatan babanem zaten,
    Samsung telefomlarına Auto blocker getirdi,
    Chrome'da indirmeyi kapatıyorsun, Al sana güvenlik, Onun dışında Type-C işlerini Apple'da da yapabiliyorlar onu kafaya takma keloğlan.

• Otistikavcisi O kullanıcısına yanıt

Sen kimsin oğlum?

Anandır keloğlan.

Beni apple samsung fanboyu mu sandın? Ortaya soruyoruz kendin beğenmiş dingil.

Teknoloji forumunda bu kadar cahil kalmayı nasıl beceriyorsunuz?

Not : iphone 16

• Slim Charles kullanıcısına yanıt
    Gelmiş android iyidir ama iPhone kullanıyorumcu. Hepimiz cahil sen bilgili. Tamam kral.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.