Şimdi Ara

En Rezalet Otomatik Hatchback : Peugeot 206 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aracım 2018 model Peugeot 308 ve 38.xxx km'de. Herhangi bir yerinden ses geliyor mu diye birlikte test edebiliriz aracı İstanbul'daysınız. Ya da arada 308 sahipleri olarak buluşmalar düzenliyoruz, bu buluşmalara 2015 model 308 sahipleri de katılıyor. Herhangi bir buluşmamızda misafir edelim hepsini tek tek deneyin isterseniz?

@duggac
  • anlaşılan yengeye araba bakıyorsun.. eğer öyle değilse neden pejo neden otomatik kardeşim? manueli çok sorunsuz.
  • Ben olsam 0 km Peugeotların otomatiği bile sorunlu çıkıyor diyen adamda aracı expertize sokmazdım. Sağlam 206 lara bile şanzımanı arızalı demiş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskilerin şanzımanları yenilerin motorları sorunlu :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalper_

Bana 20 bin liraya 2004-05 model bi otomatik 206 bulsana hocam. Sen nerede yaşıyorsun uzayda mı?

Alıntıları Göster
    Otomatik değil ama al 22 bin TL. Sonuç olarak anlatmak istediğim mevzuyu anladığını varsayıyorum.
  • unalper_ U kullanıcısına yanıt
    Vay be geçen sene 1.4 dizel 200 binde hurda manuel Xt 2004 206 yı 15.500 aldım 3 4 bin masraf yaptım baktım adam olmayacak aldığım fiyata sattım kurtuldum 😂😂😂

• 0 Peugeot'ların birçoğu Aisin marka taş gibi şanzıman kullanıyor hangi ekspertizse o uzak dur.

• Exper (!) kardeşe iletirseniz sevinirim. Bilgisiz kalmasın.
    Yeni nesil Peugeot araclar o sıkıntı yaşanan sanzimani kullanmıyor..

Daha da ilginci, sanziman artık japon

Zaten bu exper olayına karşıyım. Yalandan bir belge alan herkes exper firması kurdu.

Qashqai aracımı götürdük alıcının talebi ile, raporda "sanziman dişlilerinde sorun var" yazdı..

UFAK BIR DETAY, SANZIMAN CVT, DİŞLİ YOK Kİ?

DEDİM.

Verilen cevap aynen şu
    "biz bu araçlara her gün bakıyoruz gelenlerin çoğu böyle"

İkinci bomba, rotus olmayan araca tampon komple boyali raporu verdi. Peki dedim tampon boyali ise bu tamponun sökülmüş olması gerekir ama bağlantı yerlerinde herşey orijinal tek bir tırnak izi yok..

Cevap: biz raporu yazar veririz gerisine karışmayız...

Şahsi tavsiyem, adım başı açılan exper firmalarına pek güvenmeyin dünyadan haberleri yok.

Dyno ya sokup hikaye bir rapor veriliyor. O cihaz ile bir araca sağlam raporu veremediğiniz gibi yakalayamadginiz bir çok detay var..

Hepsini geçtim testleri yapan 14-15yasinfa çocuklar...

İyileri vardır aralarında kabul ama denetim yok, neye göre belge veriyor belli değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 25 Kasım 2019; 19:16:9 >

• Peugeot'a karşı herzaman ciddi bir önyargı var. Kendim hiç Peugeot kullanmadım ama sanki bu önyargı biraz abartılıyor diye düşünüyorum. Yollara bakıyorum yeni olsun eski olsun bir çok Peugeot araba yollarda. Bu sürücülerin hepsi mi sorun yaşıyor yada insanlar günümüzde ciddi paraları bile bile mi veriyor. Kayınbiraderimin arkadaşı yeni 508 aldı ve gayet memnun.

Bu konuda ki araba ise 2006 model şuan birçok 2006 model arabayı alıp servise soksak zaten birçok sıkıntı çıkacaktır yada çıkmak üzeredir. Otomatik için 2006 model çok ciddi bir zaman dilimi.
  • Fransiz almayin diyen zihniyet kesin vw dsg li arac seviyodur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlış anlamayında 2006 model otomatik araçta normal değil mi ? Araba neredeyse 15 yaşına gelecek. Herkes sizin düşündüğünüz gibi temiz kullanmıyor. Aracına bakmıyor. Haliyle böyle sorunlar baş gösteriyor. Bence bu zamanda bakacaksanız yüksek model otomatik bakın. Yada direk manuele yönelin

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Fransiz almayin diyen zihniyet kesin vw dsg li arac seviyodur.
    genelde japon alıyoruz hocam. gerçi şahsi fikrime göre EAT6 veya yeni çıkan EAT8 Fransız araçları DSG'li alman araçlarından çok daha iyidir (sorunsuzluk olarak).

1. japon
    2. fransız
    3. alman
  • 10-15 yasinda 30-40klik aractan ne bekliyordunuz?

• unalper_ U kullanıcısına yanıt
    Fransız araçları pişmanlıktır nokta

• Fransız araçları değilde otomatik araç sevdası genelde fakirler için pişmanlıktır. Fakir derken öyle 150-200 bin tl yani "27bin strelincik" arabalara binip kendini godoman sanan kesimde dahildir buna!

Otomatik sevdası olan arkadaşlar bu ülkede zengin olmak zorundadır net. Elinde Avrupa'da işçi kesiminin rahatça elde edebildiği ve yine işci kesiminin bu araçlara rahatça bakabildiği otomobilleri bir halt sanan kitle bu ülkede öyle böyle sayıda değil.

Aylık kazancı 5.000-10.000$ olan Cadillac, GMC, Tesla vs sahibi biri bu ülkede otomatik araba sorunu yaşamıyor daha doğrusu hiç bir sorun yaşamıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.