Şimdi Ara

En Rezalet Otomatik Hatchback : Peugeot 206

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar tasarımı hoş, göze hitap eden bir araba olsa da ben hayatımda böyle bir çöp tenekesi görmedim arkadaşlar.

6 aydır otomatik vites Peugeot 206 aramaktayız. 7 tane evet tam 7 tane farklı 206 yı expertize soktuk ve bütün hepsinin şanzımanı hata kodu verdi ve arızalı çıktı. Hep aynı expertize götürüyorduk adam artık bize acıdı da dedi ki " Paranıza yazık günah etmeyin. Peugeot ların 0 otomatiği bile sorunlu çıkıyor. Bir daha bu arabayı buraya getirmeyin" dedi bize. Sadece bununla kalsa yine iyi. Son test ettiğim ve expertize götürmek üzere yola çıktığımız 2006 model 206 X Line , daha expertize varamadan conta yaktı ve aracın radyatör suyu olduğu gibi içeri, ayağıma boşaldı. Otomatik vites alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir. Bu arabayı eşinize, dostunuza kesinlikle almayın. Allah kimseyi böyle bir arabayla uğraşmak zorunda bırakmasın.

• pejoları sevmem ancak yeni model pejolar gerçekten başarılı bu arada bakacağınız araçtan önce o ekspertisizi değiştirin cahil malın teki çok merak ediyorum kaçtane yeni model pug şanzımanı inceledi ve o şanzıman pug harici hangi markalarda kullanılıyor bundan haberi var mı ? hiç sanmıyorum
  • O yaştaki otomatik 307 lerde sorunlu.
  • Baktığınız araçlar sorunlu olabilir ona bir şey diyemem ama 0 peugeotların bile şanzımanı sorunlu çıkıyor diyerek müthiş bilgisini konuşturmuş exper her kimse
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Şimdi linççi arkadaşlar gelecek, Peugeot çöp diyecek.
    Aynı şey Xbox forumunda da oluyor. Phil Spencer'dan önceki yanlış fikirleri 2020 olmuş hâlen onları eleştiriyorlar.
    Peugeot değişeli uzun süre oldu.
  • Ekspertize goturdugunuz son araba kac paradan satilikti? Bir de kilometresi neydi?
  • Bayinin teki ile aramda şu muhabbet geçmişti.
    Şu an çek satan araç 3008.
    Pejo 206, 307 gibi modeller yüzünden çok aşırı imaj kaybetti. Yeni nesil pejoların tekrar sorunlu olmaması için çok dua ettik. Yoksa dükkanı kapatırdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Şimdi linççi arkadaşlar gelecek, Peugeot çöp diyecek.
    Aynı şey Xbox forumunda da oluyor. Phil Spencer'dan önceki yanlış fikirleri 2020 olmuş hâlen onları eleştiriyorlar.
    Peugeot değişeli uzun süre oldu.
    Bu işler öyle olmuyor maalesef. İmaj çok önemli. 206, 307 gibi binek araçlar maalesef 301 gibi filo araçlarından daha çok arıza yapıyor. Bir markanın bineği filo araçlarından daha çok arıza yapıyor ise o firmada binek satamazsın kolay kolay.

Bugün o sorunlu modeller en az 10 sene daha piyasada olacak. O aracı kullanan nasıl 208, 308, 508 alır hemde fahiş rakamlara. Pug 3008 harici model satmak istiyorsa uygun fiyata uzun süre satacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltalı_ilah

Ekspertize goturdugunuz son araba kac paradan satilikti? Bir de kilometresi neydi?
    2005 model 190 binde 1.4 Panaromic olan modeliydi son götürülen araç. 33 bin TL ye bıraktı bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalper_ -- 23 Kasım 2019; 17:33:53 >
  • 7 sene önce 5 adet 206, otomatik sizin gibi ustama götürdüm birtane sağlam bulamadım, 206 , 307 gibi araçlar gençlerde, apaçilerde çoğu sorunlu temizini bulmak zor, bende bu arabadan vazgeçip focus1 otomatik almıştım 7 yıl bindim bir sorun çıkartmadı, 2 ay öncede sattım
  • AL4 diye bakarsanız bir çok sorunu olduğunu görürsünüz peugeot 206 şanzımanının, arabaların hepsinin sorunlu olması şansızlığınız olmuş ama sizde 206 otomatik peşinde koşmadan önce yeterli araştırma yapmamışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D7DE7A30 -- 23 Kasım 2019; 19:49:18 >
  • Ne kadar ekmek o kadar köfte, o yaşta hem de otomatik araç pardon cenazelerden ne bekliyorsunuz ? Biz 1-2 yaşında DSG almaya korkuyoruz siz eat6 eat tü kaka diyorsunuz
  • Saçma bir konu kusura bakmayın. Bir dünya otomatik 206 kullanan tanıdığım var ve çok memnunlar. Size denk gelen araçlar sorunlu olamaz mı ? Önceki sahibi ne kadar özenli kullandı bilinmez ki..
  • pejoları sevmem ancak yeni model pejolar gerçekten başarılı bu arada bakacağınız araçtan önce o ekspertisizi değiştirin cahil malın teki çok merak ediyorum kaçtane yeni model pug şanzımanı inceledi ve o şanzıman pug harici hangi markalarda kullanılıyor bundan haberi var mı ? hiç sanmıyorum
  • 7 taneye kadar 6 ay niye beklediniz hocam

Baktınız hep aynı 3. Den sonra hadi Max 4 bırakıp başka markaya baksaydiniz
  • 20 bin liralık arabadan ne bekliyordun, aynı model aynı km muadil araçlar 40 bin liraya satılıyor. Bu araç neden bu kadar ucuz diye sorgulamıyorsan sorun sendedir, araçta değil.
  • Hayır, en kolay tamir edilen ve de ucuz maliyetli şanzımandır AL4'ler.

Daha genç olup da 190000km de dsg'li bir poloyu'da aynı expertize götürmenizi tavsiye ederim.
  • 2005 model otomatik vites 307 yi arkadaşım kaç yıldır kullanıyor, maşallah şimdiye kadar hiç bir problem olmadı ne motorda ne de şanzumanda
  • Zaten bu tarz eski araçların otomatikleri sorunlu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

20 bin liralık arabadan ne bekliyordun, aynı model aynı km muadil araçlar 40 bin liraya satılıyor. Bu araç neden bu kadar ucuz diye sorgulamıyorsan sorun sendedir, araçta değil.
    Bana 20 bin liraya 2004-05 model bi otomatik 206 bulsana hocam. Sen nerede yaşıyorsun uzayda mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.