Şimdi Ara

EN REZİL ANIMIZ.... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orta 2deyim ozamanlar..Yeni krampon almışım çok şekilli..Hocamız(Beden) oğlum onları giyme düşer bitarafını kırarsın dedi bende bana bişy olmaz dedm..10 dk sonra lavaboda kaydım sağ kolum kırıldı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: NCOMMENT

Eminim hepimiz bi yerlerde rezil olduğumuz bi an vardır.Ben anlatarak ilk olmak istiyorum,
    Bundan 2 yıl kadar önce spor salonunda güzelce antreman yapıyorum her şey yolunda göğüs çalışıyorum bench press bitti ulen dedim geçeyim sehpaya dambellerle üst göğüs yapayım birazda, yapmaz olaydım dambelleri alıp kaldırmamla beraber salonda zoooooooooooooorrrrrrrrrrtttttttttttttttt diye bi ses ne olabilir o kadar ağır ağırlıların altınayatarsan böyle osturursun işte herkezin gözü bende ulen rezil olduk bende çaktırmayım dedim eğildim eşortmanıma baktım sesli şekilde cins bi şekilde gülerek heralde eşortman yırtıldı dedim de kimse yermi bişey söyleyen olmadı ama surat ifadelerinden ve gülmelerinden ne demek istedikleri bariz şekilde ortadaydı.Tabi o an komik değildi ama sonradan insan hatırlayınca gülüyo, gene ben iyiyim antremana devam ettim Taek-wondo salonunda osturup o haliyle işte elbise kuşak falan dışarıya fırlayıp eve kaçan adam var...

• evde abim, babam, abimin kayınpederi yemek yiyoruz.şarap falan içiyorlar. ben de şarabın tadına baktım ve abime şarap nerden dedim. o da babam almış dedi. Ben de babama hep takılırım, ne marka alırsa alsın iyi değil gene dandik şarabı almısın diye. gene aynı muhabbeti yaptım masada. baktım abim alttan tekmeliyor. Meğer babam derken kayınpederini kastediyormuş.

• okulda kızlar şarkı felan sölicekti bizde izliyoduk (kızlar çok güzel )

bizim çip arkadaşın biri bana kırık sandalyeyi verdi kız tam şarkıya girdi ben küt yerde herkes bana bakıyo bende arkama bakmadan topuuuuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

evde abim, babam, abimin kayınpederi yemek yiyoruz.şarap falan içiyorlar. ben de şarabın tadına baktım ve abime şarap nerden dedim. o da babam almış dedi. Ben de babama hep takılırım, ne marka alırsa alsın iyi değil gene dandik şarabı almısın diye. gene aynı muhabbeti yaptım masada. baktım abim alttan tekmeliyor. Meğer babam derken kayınp
    derin kastediyormuş.

bu çok feciymiş

• Pessimist !
    Binbaşı

C.S 1.6 renkli basım

Nasıl yapabilirim?

тσρяαкLαяıм∂α gözü σLαη, кiммiş σ gєLѕiη,
    вαуяαğıмα єL υzαтα¢αк σLαη ναяѕα ѕöуLєѕiη.
    вυ ναтαη тüякLєяiη∂iя,вυηυ нєρ вöуLє вiLєѕiη,
    уα α∂αм giвi ѕєνєѕiη, уα ∂α тєяк є∂iρ gi∂єѕiη...

"Türkçemiz Yok Olmasın"
    ******************************************************************************************************************************

gta_53
    Teğmen

Belki konula ilgisi yok ama seni csde gördüm. Nicckinde böleydi.
    Ve renkli logoyu git baskı yapan yerler var resim fln veriyon basıyolar orda yaptır.

******************************************************************************************************************************

Pessimist !
    Binbaşı

O ben değildim !

Çünkü CS'de bu nick'i kullanmıyorum!

Ben rengli logo yapan yeri sormadım, cs'de renkli logo nasıl yapılcanı sordum.

тσρяαкLαяıм∂α gözü σLαη, кiммiş σ gєLѕiη,
    вαуяαğıмα єL υzαтα¢αк σLαη ναяѕα ѕöуLєѕiη.
    вυ ναтαη тüякLєяiη∂iя,вυηυ нєρ вöуLє вiLєѕiη,
    уα α∂αм giвi ѕєνєѕiη, уα ∂α тєяк є∂iρ gi∂єѕiη...

"Türkçemiz Yok Olmasın"
    *******************************************************************************************************************************

bence cevap veren arkadaş çok pis rezil olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonStop® -- 8 Haziran 2007; 22:40:16 >

• Daha lise1im işte bi kız benden hoşlanıyomuş bende ondanhoşlanmaya başladım hani neyse işte 2-3 geçmeden işi bağladım çıkıyoz hehe. bi öğlen tenefüsündeyiz kızla kantinden çıktık işe yavaş yavaş gidiyoz ayrı sınıflardayız kızıda hiç öpmedim daha 1 hafta olmamış . nednese herkezin gözü hep bizim üstümüzde ee yani Allah için dikkat çeken tipleriz
    Niehehehe oldum bi anda kızı belinden kavradım ve dudağından öptüm amacım bu değildi ama oda sevindirik oldu böle bende kendi sınıfma doğru hocalar+diğer onlarca kişinin bakışları arasında sınıfa doğru yürüdüm kızarmıştım biraz galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 8 Haziran 2007; 22:40:30 >

• Arkadaşın başına gelen bir olay:

7 sınıfta, ingilizce hocamız çocuğu tahtaya kaldıracaktı. (Hoca bayan) Çocuk da çok şekilci. Sıradan çıkarken yere kapaklandı. Tüm kızlar "Eyvaah! Gitti karizma..!" diye konuştular. Hoca da "Ondaki karizma ona bir ömür yeter." dedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seferoglu

Abi al iste size manyak bi anı

Kucugum babam bi is arkadasıyla Ankaraya bakanlıga gitmek icin is seyahatine gidiyor benide yanına aldı gezeriz diye neyse bende arka koltuktayım babam dosyayı aldı indi arabadan teslim edip gelecek o sırada ben tabi kısa boyluyum onu goremiyorum ondeki babamım arkadası naslsın dedi ben iiyim sonra yolculugun nasıldı dedi ben iyiydi dedim sonra adam beni seviyormusun dedi ben sesim biraz titreyerek eet dedim sonra adam neyse tatlım gorusuruz dedi bi baktım adam telde kız arkadasıly konusuyormus adamda gulmekten oluyor ama caktırmıyor ...

Sonra 5 dk sonra bi tel daha aha yine kek aynı durum ben yerlerdeyim babam geldi ne oldu dedi adamda kırmızı bende tabi sonra yol boyunca yuzune bakamadım

abi kaltuğu yumrukladım bu ne rezillik ya

• bende bu yazın bisikletle kaldırımdan gidiyodum nolduysa birden yere yapıştım sonra kafamı bi kaldırdım başımda yaşlı bi amca bastonunu kafama geçiriyo sonra aaaaahhh dedim adam bi daha geçirdi kafamın ortasına yere düşmüşüm zaten kolum kanıyo adam kafama bastonla saldırıyo sokakdaki herkes de gelmiş bana bakıyo böle bende bisikleti zor toplayıp fıydım o utançla yoksa amcanın elinden kurutulamazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seferoglu

Abi al iste size manyak bi anı

Kucugum babam bi is arkadasıyla Ankaraya bakanlıga gitmek icin is seyahatine gidiyor benide yanına aldı gezeriz diye neyse bende arka koltuktayım babam dosyayı aldı indi arabadan teslim edip gelecek o sırada ben tabi kısa boyluyum onu goremiyorum ondeki babamım arkadası naslsın dedi ben iiyim sonra yolculugun nasıldı dedi ben iyiydi dedim sonra adam beni seviyormusun dedi ben sesim biraz titreyerek eet dedim sonra adam neyse tatlım gorusuruz dedi bi baktım adam telde kız arkadasıly konusuyormus adamda gulmekten oluyor ama caktırmıyor ...

Sonra 5 dk sonra bi tel daha aha yine kek aynı durum ben yerlerdeyim babam geldi ne oldu dedi adamda kırmızı bende tabi sonra yol boyunca yuzune bakamadım

Bende anlatayım :
    Gecen sene okul kantininde arkadasımla su almaya gidiyorduk.Ben o sırada gerideki yarısma afisine bakmaya basladım.Afisi okuduktan sonra arkadasımı baskasının kolunu tutarken gordum.Meger beni o cocukla karıstırmıs.2 saniye farkına varamadı arkadasım.Cocukda buna bakıyor noluyor diye.Arkadasım kafasını kaldırır kaldırmaz baska biri oldugunu gorunce kolunun altında hemen afalladı.Ben yanına geldim.Caktırmamazlık yapmaya basladı.Ama ben dayanamadım bir koptum aynı kambur gibi

• Allaha şükür bana böyle bir durum olmadı ama paylaşım için şahit olduğum 2 olay yazayım.

Okulda arkadaşa enseden hareket çekiyoruz oda buna bozuluyor. Müdür kütüphaneye girdi ve herkes yerine oturdu ama arkadaş sırtı dönük durumu fark etmedi. Müdür geldi arkadaşın omzuna dokunur dokunmaz arkadaş müdürün kolunu tutup '' senin ananı avradını...'' diye ayağa kalktı ve arkasını döndü. Müdürü görünce yalvarmaya yakarmaya başladı ama biz kopuyoruz. Tabi önce müdür koptu. İçeri girerken arkadaşa el hareketleri yaptığımızı görmüş.

Enişte ablamı istemeye gelmişti. Çok çekingen birisi bizim enişte. Takım elbiseleri giymiş annesi babası bizimkiler falan oturdular. Ben o zaman 16 yaşındayım. Birde ne göreyim. Eniştenin fermuar açık kalmış. Kimse birşey diyemiyor. Sonra işaret çaktım anladı ama ben bir insanın yüzünün bu kadar kırmızılaşabileceğini orada gördüm. Hala anlatılır ve halada gülmekten koparız.

• lise 2 de bizim sınıfta ahmet diye balkan şamoiyonu judo cu çocuk vardı.

çok artisdi.agalık yapardı acaip de gaza gelirdi...

neyse bi gün sınıfça okulun karşısındaki parkda uzun eşşek oynuyoz...ama 12 kişi oynuyorsa en az 50-60 kişi de izliordu.nese bi turist otobusü geldi park a o sırada rehber bizi gösteriodu turistler de izlemey başaladılar.. bu ahmet oyunda deilken hello falan diyerek atladı eşşeğin üztüne tepeye kadar zıpladı işte..

sora hafifden cırt sonrada caaaaarrrttt diye kemerin orda ağına kadar pantol yırtıldı,işin kötü yanı külotududa yırtık malafatı meydan daydı leş gibiydi külotda sap sarıydı..nese ben o sırada gülme krizindeydim yerde buldum kendimi..gülmekden.

ahmetde sinirinden zawallı bi çocugu döwüyodu gülüo diye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TcX

lise 2 de bizim sınıfta ahmet diye balkan şamoiyonu judo cu çocuk vardı.

neyse bi gün sınıfça okulun karşısındaki parkda uzun eşşek oynuyoz...ama 12 kişi oynuyorsa en az 50-60 kişi de izliordu.nese bi turist otobusü geldi park a o sırada rehber bizi gösteriodu turistler de izlemey başaladılar.. bu ahmet oyunda deilken hello falan diyerek atladı eşşeğin üztüne tepeye kadar zıpladı işte..

sora hafifden cırt sonrada caaaaarrrttt diye kemerin orda ağına kadar pantol yırtıldı,işin kötü yanı külotududa yırtık malafatı meydan daydı leş gibiydi külotda sap sarıydı..nese ben o sırada gülme krizindeydim yerde buldum kendimi..gülmekden.

turistler ne yaptı

• ne yapcaklar parmak işaret ederek güldüler 1-2 sinde kamera vardı eminim hala bakıp bakıp guluolardır
  • yıllar once dersaneden cıktım besiktas - harbiye dolmusuna bindim arabanın dolmasını bekliyorum, en sonunda doldu yola cıktık ben arkadan parayı uzatıyorum, önümdede orta yaşlı bir bayan. parayı uzatım ne desem beğenirsiniz "rica etsem bir kişi verebilirmisiniz" yerine "...... bir kere verebilirmisiniz" diye bir cumle cıktı agızımdan... biranda butun dolmus sustu millet bana bakıyor, ben yerin dibine girdim, rezillik diz boyu, herkes gulmeye basladı... ben bayandan ozur diledim fln..Allah'tan anlayıslı cıktı olur boyle hatalar gibisinden, ama dolmustaki kahkahalar kesilmek bilmiyor ben ağlayacam artık cok fenayım.... yarı yolda inmek istedim dolmustan, sofor yok olmaz bırakmam dedi...butun millet yine guluyor, zor attım kendimi dolmustan. hala aklıma geldikce yuzum kızarır, o milletin kahkahaları hala kulaklarımda cınlıyor...
  • bundan 3 yıl önce babam ın iş yerine uğramıştım.o günde ALARKO nun genel müdürü ile babamın ve arkadaşarını yemeği varmış.babam dedi hadi oğlum sende gel iyi bende gitmeye karar verdim.asıl olaylar bundan sonra başlıyor

yemek salonuna gittiğimizde babamın yakın arkadaşları vardı.ben de tanıyordum onları yabancılık çekmiyordum neyse gelişi güzel oturduk.15 dk sonra alarkonun genel müdürü geldi benim yanıma oturdu.

zaten konuşulan konular benim ilgi alanım değildi.sıkılıyordum.neyse çorba vs içildikten sonra herkese çöp şiş geldi ama çöp işler sopalarından çıkartılmamış halde herkesin tabağına konuldu.bende aldım çatalımı tam çıkartıyordumki çöp şiş en bir et parçası bir fırladı. hoppp alarkonun müdürünün kolunun içine girdi. tabi ben dumur o sırada adam et parçasını kolundan çıkartmaya çalışıyorduben hiç bir şey olmamış gibi yemeğime devam ettim.

• quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

quote:

Orjinalden alıntı: TcX

lise 2 de bizim sınıfta ahmet diye balkan şamoiyonu judo cu çocuk vardı.

turistler ne yaptı

Oh my god a guy with yellow don

• Benim Olay daha vahim

3 arkadas toplandık nargileye gittik. Daha önce gittiğimiz yer olduğu için bu sefer farklılık olsun die üst kata çıkalım dedik. Çıktık üst kata adam geldi. Şiparişiniz ne beyler die. işte nargileyi söyledik. Ondan sonra adam özellikle bana bakarak kız arkadaslarınız nerde demez mi biz dumur olduk. Diyoz abi ne kız arkadası
    bir de 3 kişiyiz böyle abazan modu açmışız. Meğer üst kata damsız girilmezmiş. Merdivenlerin başında yazan kocaman yazıyı okuyamamış bizim hayvan arkadaş. Aşağı katta full kız kaynıyor tan biz inerken ortamdan bir sessizlik hepimiz inince millet koptu ama çok feci rezil olduk
  • lise 2 de analitik sınawından 70 beklerken 05 almam cok pis patlamıstım
    sonra lakabım 05 tufan kaldı ama acısını cıkardım sonraki sınaw
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.