Şimdi Ara

EN REZİL ANIMIZ.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ◊FatihFerah◊

Okula saçlarım uzun giderdim.Küt gibi yani..Tabi devamlı şikayet var okulda..İşte bu herif hep uzun saçlı geliyor biz niye gelemiyoruz diye..Hocalardan M.Yardımcısı olan bayan beni defalarca uyardı ama dinleyen kim..

Yine bir gün bu uyarılara aldırış etmeden okula geliyorum..İstiklal Marşı için millet sırada..Geç kalırsam okula alınmayacam diye bastım koşuyorum..Neyse tam sıraya girdiğim sırada bu Hoca beni gördü..Dedi Fatih oğlum gel bakalım buraya..Ulan dedim alla alla ne iş çağırıyor beni..Gittim yanına..Okul 1000 kişi bana bakıyorlar bende okula..Bu kızlardan birinden saç tokası istedi..Tabi millet anladı niyetini.Okul yıkılıyor gülmekten..Oğlum Fatih gitti karizma diye..Bir kaç defa karşı koymaya kalktım takmasın diye..Diğer hocalarda destek verince benim halim ortada..Saçlarım at kuyruğu şeklinde janjanlı bi toka ile tutturuldu..
    Ulan yerin dibine geçtim bee..Ama bi bakımada millet çok eğlenmişti :)

abi sende deseydin ya:''sağolun hocam gözüme kaçıyordu''

• quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

abi seninki çok kötüymüş yaa..

Ya görsen kopardın

quote:

Orjinalden alıntı: wineleven
    abi sende deseydin ya:''sağolun hocam gözüme kaçıyordu''

O sırada Hayatım Film Şeridi Gibi Gözlerimin Önünden geçiodu..

Pek tepki Veremedim

• Hakkaten dumurluk bi durummuş ya
    quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

Fabrika'da tam yemek alıyordum, yemeğimi aldım. Masama doğru gidiyordum, baktım arkada patron geçiyor. Benim önümdede, fabrika müdürü var. Arkadan patron " Afiyet olsun " dedi, ben döndüm " Saolun " dedim.

10 Saniye geçti " Ulennnnnnnn adam kocaman patron bana afiyet olsun dermi " deyip biraz afalladım, meğersem önümdeki fabrika müdürüne söylemiş.

Nasıl dumur oldum ama anlatamam, rezillikti yaa, herkesin gözü bendeydi

• Benimkiler de acayip utandırıcı..

1- Okuldayım. sınıfın önünde bir arkadaşımla kavga ediyorduk. ( Güreş te denebilir.) bi ara ikimizde karşı sınıfın kapısının önüne fırladık. Orada da kantinden yeni gelen 2 kız varmış. Tam önlerinde ikimizde yerde yatıyoz.. öyle bi utandım ki. ulan kızların herbi yerlerini kazaylada olsa görmüştük.Ama öbür arkadaşın durumu daha vahimdi çünkü oradaki bir kız da onun sevgilisiydi.

2- bir ara da okulda sevgilimin önünden artist gibi yürüyodum. ulan merdivene bir takılmışım.... öfff . karizmayı acayip çizdirdim. Utancımdan koşa koşa kaçtım oradan. çünkü kız acayip gülüyodu bana..

• Evet valla banada çok kızardı hoca saçını kestir die bir sabah gene sırada beni çağırdı adam çantasından saç kesme makinasını çıkardı ben patates atıyom bak kesim mi dedi o gün o kurkuyla öğlen arası kestirdim yaw.
  • Lisedeydim. Eve gitmek için otobüse binmiştim ve otobüs şöförü öyle acı bir fren yaptı ki hoop ben önümdeki bayanın maalesef gö*üslerine pat diye artık tutundum mu diyeyim ne diyeyim ama çok kötü hala düşünürken kızarıyorum. Tabii özür diledikten sonra , hemen otobosün en arka tarafına gittim. Herkes bana bakıyor gibiydi. Köşeden hiç çıkmadım inene kadar, 1 durak da erken inmiştim bayan benden önce inmeyince otobüsten . En arkada öyle mosmor bir yolculuk olmuştu benim için

• yaw öldürüyor bu forum adamı

Bende kızarma huyu var, genelde kızların yanında kızarırım ve kızardığımı da hissederim, yüzüm ısınır. Ama artık alıştım; mesela lisedeki bi olayı anlatayım; lise son, herkes öss çalışıyor, bi arkadaşın sırasında ben de test çözüyorum. Fizikte iyiyim, soru falan sorar millet. Derken bi kız geldi karşı sıraya oturdu, kibar bi şekilde şu soruyu çözebilirmisin? diye sordu. Ben tabi diyip başladım, bu arada benim arkadaş yanımda yüzüme bakıp gülümsüyor. Bana :
    - Abdullah, dedi. Ben
    - Efendim.
    - Gene kızarıyorsun dedi gülümseyerek. Bu arada kız da gülüyor. Ben tabi hissediyorum kızardığımı, sıcaklık var.
    - Biliyorum geçer birazdan dedim...

Neyse daha komikleri var. ama yeter şimdilik..

• yaw.şimdi ramazan ayında camiye gittik.kılıoz namazı.bagrsaklarımda bi guruldama war analadım gaz sıkısması.neyse tutuorm felan.ya bi ara secdeye yatarken bi kaçırmısım zooooorrrrrrrtttttttttttttttttt diye bir ses.herkes bana bakıyor.ben de hiç ben yapmamısım gibi devam ediom ama bi kızardım herkes anladı.sora okulda ünüm yayıldı.bende de bi durum war.piskolojikmidir nedir.her camiye gidisimde sıkısorm.normalde hiç olmas.camide bir anda gazım gelior.ağızdan cıkarabilirsem ii oluor tabi

bi olay daha war.arkadasn.

simdi arkadas okulda merdivenlere dogru yürüyor.bi anda biri elini omzuna dokundurdu ve arkadas da onu başka bi arkadas sandı cünkü sürekli yapıyor diğeri.bu da uyuz oluyor.neyse bu sinirlendi.çek elini o...... cocugu diyerek elini savvurdu.eli de arkasındakinin yüzüne çarptı.arkadas arkasını bi döndü.ne görsün arkadaki okulda en cok korkulan hoca.küfrü ve tokatı ona atmıs.megersem hoca gömlegini pantolonun içine sok die uyarmak istemis.tabi hoca da anlamıs yalnıslıkla oldugunu bişi dememiş.sonra arkadas sınıfta hocayı dövdüm die hava yapıyor

• Şimdi yazılı olarak anlatabilecekmiyim bilmem ama bi deniyelim

Lisede sınıfta bir arkadaşla güreşiyoruz, ben buna bişi yaptım hatırlamıyorum başladı beni kovalamaya sınıfın kapısının önünde arkadaş var yani dışarı çıkmak için çok az bir aralık var bende son sürat koşuyorum kapıya, tam kapıdaki arkadaşın yanından geçerken yan dönüp zıpladım o şekil koridora çıkıcam, buraya kadar başardım sorun yok Tam o sırada koridordan benim yüzümün dönük olduğu taraftan 3 tane kız geliyor ve ortadaki kızla burun burunayız ama kız arkadaki arkadaşına bişiler söylüyor yani arkası dönük bi şekilde yürüyor. Kızın sol eli ben uçarak bunların önünden geçerken benim bi yerlerimi avuçladı Ben karşı duvara olayın şokuyla bildiğin sinek gibi yapıştım kız kaldı olduğu yerde böm böm bana bakıyo olayı idrak etmeye çalışıyor ama olayı bi ikimiz anladık kimse bişi anlamadı tabi onlarda nooluyo len diye bakıyo, o şekil 10 sn bakıştıktan sonra ben uzadım kırmızı bir şekilde kızda öyle tabi Sonra ben çok güldüm tabi olaya, bi sene kızla göz göze gelmemeye çalıştım

• ünide bizim çok zeki hukuk hocası geldi derse o zmanda şans ya en önde oturmuşum ...lan bi baktıom o ne hocanın fermuar açık ...neyse dedim adam rezil olmadan halledim kızlar falan görmedi ..pek kimsede farkında değil hocam dedim biraz gelirmisiniz bişe konuşacam... söyle dedi olmaz dedim dışarı gel neyse bütün sınıf biza bakıo ne dicek diye neyse çaktırmadan dedim hocam fermuar açık...dememle beraber adam malzemeye bi daldı kapı da açık herkes gördü sınıftan bi kahkaha adam papaz oldu tabi ..hemen gitti 15 dakka sonra geldi sınıf kıkır kıkır ders arasındada düğer sınıflara yayıldı millet bana gelio naptın sen diye adamın halini siz düşünün artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 24 Ocak 2006 0:46:45 >

• Bir arkadasimin basina gelen "Tesadufun Boylesi" dedirten bir ani anlatayim.

Ortaokuldayiz, o gun Firat isimli bir arkadas nobetci. Tahtayi siliyor, tam da tarih dersi baslamak uzere. Mustafa isimli bir arkadas da ona vurup kaciyor filan. Firat donup uzerine de gidemiyor cunku ders baslamadan tahtayi temizlemesi lazim, cok da zaman kalmamis. Neyse sinifa Tarih hocamiz giriyor. Onun da adi Mustafa... Firat'in sirti tahtaya donuk oldugu icin hocayi gormuyor, tahtayi silmeye devam ediyor. Tarih hocamiz da Firat'a "Yerine gec, ders baslayacak..." anlaminda gidip omzuna hafifce vuruyor.

Firat artik iyice sinirlenmis bir bagirdi: "Yav Mustafa simdi gelip seni mikecem!!!! " diye.

Eh tarihcimiz de arkadasa sinifi dar etti tabii, biz korkumuzdan gulemedik bile. Ama lise bitene kadar da unutamadigimiz bir ani oldu...

• süperdi ya .bir fabrika anısı bir de bu manyak anılar:)
  • Hiç eksik kalır mıyım benim de rezil bi anım var...
    Şimdi beni tören esnasında bayrağı kaldıracak vatandaş olarak görevlendirdiler (lise2) Daha önce hiç yapmamışım böyle okul işlerine falan da karışmam hani...En düzgün giyinen benim şap gibi ortada...
    İyi dedim gittim tören başladı millet bana bakıyo bi yandan hocalar seferber olmuş halde bende allah allah diyorum nooluyo? Meğersem bayrağı çekmeyi unutmuşum ayakta uyuyorum
    rezalet bi durumdu yüzüm kıpkırmızı oldu çok utandım...

• Abi al iste size manyak bi anı

Kucugum babam bi is arkadasıyla Ankaraya bakanlıga gitmek icin is seyahatine gidiyor benide yanına aldı gezeriz diye neyse bende arka koltuktayım babam dosyayı aldı indi arabadan teslim edip gelecek o sırada ben tabi kısa boyluyum onu goremiyorum ondeki babamım arkadası naslsın dedi ben iiyim sonra yolculugun nasıldı dedi ben iyiydi dedim sonra adam beni seviyormusun dedi ben sesim biraz titreyerek eet dedim sonra adam neyse tatlım gorusuruz dedi bi baktım adam telde kız arkadasıly konusuyormus adamda gulmekten oluyor ama caktırmıyor ...

Sonra 5 dk sonra bi tel daha aha yine kek aynı durum ben yerlerdeyim babam geldi ne oldu dedi adamda kırmızı bende tabi sonra yol boyunca yuzune bakamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: Seferoglu
    Abi al iste size manyak bi anı

Kucugum babam bi is arkadasıyla Ankaraya bakanlıga gitmek icin is seyahatine gidiyor benide yanına aldı gezeriz diye neyse bende arka koltuktayım babam dosyayı aldı indi arabadan teslim edip gelecek o sırada ben tabi kısa boyluyum onu goremiyorum ondeki babamım arkadası naslsın dedi ben iiyim sonra yolculugun nasıldı dedi ben iyiydi dedim sonra adam beni seviyormusun dedi ben sesim biraz titreyerek eet dedim sonra adam neyse tatlım gorusuruz dedi bi baktım adam telde kız arkadasıly konusuyormus adamda gulmekten oluyor ama caktırmıyor ...

Sonra 5 dk sonra bi tel daha aha yine kek aynı durum ben yerlerdeyim babam geldi ne oldu dedi adamda kırmızı bende tabi sonra yol boyunca yuzune bakamadım

Süpermiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: Seferoglu

Abi al iste size manyak bi anı

devam devam

• 4 - 5 sene önce arkadaslarla bisiklet turu yap1yorduk . Giderken derin bir çukura girdim . Sonra tekerlek yamulmus mu diye giderken tekerlege bakt1m . Ama pedal çevirmeye devam ... Bisiklet h1zland1 sonra aniden ççççaaaatttt diye bir ses . Ard1ndan arka tekerlek havaland1 ve siddetli yer çekiminin etkisiyle yere düstü. Ama bana bisey olmad1 . Bisikletten bile düsmedim . Sadece ani olarak durdum yani durmak zorunda kald1m . Kafam1 bir kald1rd1m ki kald1rmaz olayd1m : Duran son model Mercedes arabaya önden çarpm1s1m . Etrafa bakt1m , saga , sola derken arabaya bakt1m Allah ' tan hasar yok v1n kaçt1m yani kaçt1k . Ben ak1llan1r m1y1m ? Sonra bu çarpman1n etkisiyle tekrar bakmaya çal1s1rken bu sefer bir bayana arkadan çarpt1m tekerlege oturdu . Ama çok utand1m ve üzüldüm . Genç k1z önüne baksana dedi bende zaten bak1yodum dedim . Neden çarpt1n o zaman deyince bende asl1nda çarpmak istememistim dedim . Ve özür dileyerek olay yerinden uzaklast1k .

Bisikletle çok an1m oldu .

Bir defas1nda ana caddeden geçmeye çal1s1yoruz . Üç kisiyiz . Ben , yak1n arkadas1m ve amca oglu benden üç yas küçük . O biraz yaramaz bir çocuktu benden de yaramazd1 k1saca hasere diyebiliriz . Bu aniden yola at1ld1 ve kars1ya geçti . Araba buna tam çarpacakken fren yapt1 ve durdu . Sonra kad1n baslad1 bag1rmaya ... Ben mi yapt1m derken bu kad1n1n arabaya ( Fiat Uno ) arkadan Fiat Doblo bir çarpt1 kad1nlar iki kisiydi bir sars1ld1 . Ben olay1n sokunu çabuk atlatt1m . Arkadas1m sokta olaya bak1yo . Ben bag1rd1m kaç kaç diye bu sanki dondu . Vurdum bir tane ay1ld1. Sonra kaç1s o kaç1s . Olaya bakmak için dödügümüzde ( tabi bisikletsiz ) tablo çok felaketti . Amca oglu ve kad1nlar1n yüzünden zincirleme trafik kazas1 olmus . Ama kad1n1n yüzünden ne yolun ortas1nda azarlamaya çal1s1yorsun gazlasana . Yok illa azarlayacak ben dedim kapat çeneni öyle kaçm1st1k . Neyse ben amcaoglunu merak ettim . Hiçbir yerde yok . Eve kaçm1s ve bisikleti 3. kata ç1kar1p daireye sokmus . O zaman çok korkutmustum ama çocugu .... Herseyi yapt1r1yordum . Yapmazsa yerini söylerim diyordum oda inan1yordu . Ne günlerdi bea ...

• bi gün bize komşumuz gelmişti kızıda geldi falan (kızda çok güzel bişeydi ama başım bağlı benim nese geçelim ) kapıdan girdiler annemi öptü falan komşumuz benide öptü..sora kız annemi öptü benide öperken aynı yöne hareket ettik ve dudaktan mucksss..ikimizde kıpkırmızı olmuştuk

(çaktırmayın hala hissediyorum onun öpücüğünü çok güzeldi ya sölemeyin yengenize aman )

ama baya rezil olmuştum kızın annesi falan ters ters baktı yerin dibine giresim geldi annemde pis pis gülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Ocak 2006 3:46:14 >

• Valla bugün cins bi olay oldu.Çok da rezil olmadım ama baya bozuldum...

Ben tam dışarı çıkıcam ayakkabılarımı giyiyorum.Üst komşu geliyor

-Nassın yiğenim?
    -İyilik siz nasılsınız?
    -...(yürümeye devam eder)

• quote:

Orjinalden alıntı: bLaZe1990

Valla bugün cins bi olay oldu.Çok da rezil olmadım ama baya bozuldum...

Ben tam dışarı çıkıcam ayakkabılarımı giyiyorum.Üst komşu geliyor

-Nassın yiğenim?
    -İyilik siz nasılsınız?
    -...(yürümeye devam eder)

Bu çok kötü ewet ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.