Şimdi Ara

EN REZİL ANIMIZ.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bLaZe1990

Valla bugün cins bi olay oldu.Çok da rezil olmadım ama baya bozuldum...

Ben tam dışarı çıkıcam ayakkabılarımı giyiyorum.Üst komşu geliyor

-Nassın yiğenim?
    -İyilik siz nasılsınız?
    -...(yürümeye devam eder)

bana da yapıyorlar onu dövesim geliyor
  • Bi kere yolda yürüyorum.Çok işlek bi cadde.Karşıya geçicem.Arkadaşla da ayrıldıydık tam.Arkadaş arkadan ALpeer diye bağırdı.Döndüm.Ve dönmemle karşıdan gelen bisikletin ön tekerinin bacaklarımın arasına girmesi bir olduHerkes bana bakıyo.Ben can havliyle bide aleti kontrol etmişim farkında değilim arkadaş söyledi.Çok kötü olmuştum yaa.Koşarak eve gittim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

Orjinalden alıntı: bLaZe1990

Valla bugün cins bi olay oldu.Çok da rezil olmadım ama baya bozuldum...

Ben tam dışarı çıkıcam ayakkabılarımı giyiyorum.Üst komşu geliyor

-Nassın yiğenim?
    -İyilik siz nasılsınız?
    -...(yürümeye devam eder)

bana da yapıyorlar onu dövesim geliyor

Aynen. Duymadığını bahane ederek tekrar soruyorum. mutlaka olumlu olumsuz yanıt almam lazım. yoksa

• daha 4. sınıftayız, belediye başkanı değişti, biz de okuldan nedense artık temsilci diye gittik. ciçek falan aldık orada oturuyoz. ama kalabakıl öğretmenler, müdürler, esnaflar vs gelmiş de hiçbirini tanımıyoz bizim okuldan bizi göndermişler.

belediye başklanı elimize meyva suyu falan verdi orada. bunlar konuşuyor tabi. sonra adamın bir yükseks sesle birine sordu "siz hangi okuldan geliyordunuz" diye. bende bir an bize soruyorlar sandım.ama dalmışım, okul lafını duyar duymaz kafayı kaldırdım, arkadaşlarımdan önce ben konuşacağım ya, önce yüksek sesle "oğuzhan ilköğretim okulu" dedim, sonra sesssizlik oldu, herkes bize bakıyor tabi, yanımdaki kız dürtüklüyo bize sormuyor falan diye. sonra da hiç bozuntuya vermeden cümleye devam ettim "...diyeceğiz bize sorarlarsa" dedim. ama kıpkırmızı oldum. öyle kurtarmaya çalıştım ama yermi millet.

bi tarafıyla güldü herkes. kimsenin yüzüne bakamadım sonra.

yıllar geçmesine rağmen o anı hiç unutmam ve aklıma geldikçe hep yerin dibine girerim...

• quote:

Orjinalden alıntı: Petrucci

quote:

Orjinalden alıntı: ramgen

Bir arkadasimin basina gelen "Tesadufun Boylesi" dedirten bir ani anlatayim.

Ortaokuldayiz, o gun Firat isimli bir arkadas nobetci. Tahtayi siliyor, tam da tarih dersi baslamak uzere. Mustafa isimli bir arkadas da ona vurup kaciyor filan. Firat donup uzerine de gidemiyor cunku ders baslamadan tahtayi temizlemesi lazim, cok da zaman kalmamis. Neyse sinifa Tarih hocamiz giriyor. Onun da adi Mustafa... Firat'in sirti tahtaya donuk oldugu icin hocayi gormuyor, tahtayi silmeye devam ediyor. Tarih hocamiz da Firat'a "Yerine gec, ders baslayacak..." anlaminda gidip omzuna hafifce vuruyor.

Firat artik iyice sinirlenmis bir bagirdi: "Yav Mustafa simdi gelip seni mikecem!!!! " diye.

Eh tarihcimiz de arkadasa sinifi dar etti tabii, biz korkumuzdan gulemedik bile. Ama lise bitene kadar da unutamadigimiz bir ani oldu...

Benzeri:

Sınıfın ön tarafında oturan bir arkadaş harıl harıl ders çalışmaktadır. Arka tarafta da Murat isimli geometri hocamız, Murat isimli başka bir arkadaşa soru anlatmaktadır. Öndeki arkadaş sıkıldığından olacak birden arkasını dönüp sorusu çözülmekte olan arkadaşa: "Murraaat, koyyim de turaaaat" diye bağırır. Hoca bi 6 ay ne kadar özür dilese de arkadaşı affetmez

• Güzel bi topik olmuş. Zevkle okudum ve güldüm
  • arkadaslar yaw yukarıda tutalm bu topigi.gülmek için ideal
  • Arkadaşın biriyle gidiyoruz minibüste. Yer boşaldı arkadaş oturdu. 1-2 dakika sonra da yaşlı bir teyze bindi minibüse. Arkadaş kalktı: "Buyrun siz oturun" dedi.

Teyze de nezaketen: "Yok yavrum, sen rahatsız olma" dedi. Ayağa bile kalkmış olan arkadaşım tekrar yerine oturdu: "Peki..."

• arkadaşlarla bi arkadaşa pantalon almaya gittik.bitane beğendi soyunma kabinine girdi.bende biraz arkadan geliyorum bişey baktım.o girdi deniyo pantalonu.bende tam kabinin dibine durdum yaslandım.tabi arkadaşlar falanda aramızda 1 metre yok nereyse.orda bizim gibi bekleyen bi adam var artık karısı mı nişanlısımı kimse o da başka bi kabinde giyiniyo,bide çalışan biri var orda adamal ilgileniyo.Bende kabinin dibinde bekliyorum dedim ya aklıma geldi bi yanlışlık olur pislik çıkar diye önce ayaklara baktım arkadaşımın denediği pantalonun aynısı tamam dedim burda giyiniyo bekliyom ama tam dibindeyim böyle.bizimkilerle konuşuyom.ordan çalışan eleman geldi "arkadaşım biraz geri çekilir misin orda bi bayan giyiniyo." dedi.bende tamam çekilirim ama zaten o bayan benim kız arkadaşım diye sırıtarak biraz çocugu bozmuş havasıyla 2 adım öteye bizimkilerin yanına gidiyorum.tam o sırada çocuk "ordaki beyfendinin eşi sizin arkadaşınızın yandaki kabinde." dedi.Allaha dua ettim allah'ım yar şu yeri içine girecem diye ama yarılmadı. Adamın yüzüne baktım bana bakıyo, ya çok özür dilerim bi yanlışlık oldu dedim.adam tamam dedi ama pis pis bakıyo.zaten ben koşar adım dışarı çıktım ama şehrin göbeğinde benim gözler doldu yere yığılacam nerdeyse bizimkiler bana takılıyo ben artık titremeye falan başladım utancımdan.sonra başka mağazaya falan girdik bana bu güzel mi diye gösteriyolar kafamı kaldırsam ağlıycam bakamıyorum hiç o yüzden.

Ben sanıyorum ki çocuk kendiliğinden hani orda bizden başka insanlar var kız arkadaşının giyindiği kabinin dibinde o kadar durmam mağazada doğru olmaz ondan söylüyo sanıdım.Meğer adam uyarmış elemanı git söyle çekilsin kabinin yanından diye.Ardakaşlar durumu anlamışlar ama bu saydığım (kabindekiler hariç) 5 kişi 2 metrekarlik yerde durduğumuz için bişeyde söyleyememişler zaten adamda çok bozulmuş.
    Bilmiyorum hayatım boyunca ondan daha fazla utanacağiım bir durum olur mu tam bir sapık durumuna düşmüştüm çünkü.

• şimdi aklma bitane geldi.

ben 11-12 yaşlarındayken felan arkadaslarla uzun eşşek oynuorz akşam.nese bis oynuorz.bi kaçtane kız arkadaş geldi bizde oynayabilirmiyiz dedi.bizde oynayın dedik.nese hep beraber oynuyorz.neyse sıra bende.atlayacam.koştum koştum atladım birinin üstüne dengesizce düştüm.eşşekten düştüm düşecem.alttakine tutunayım dedim denge sağlamak için.anlık oluyo bu olay.biryere tutundum.dedim bu ne..la kafayı bi eydim.Allah dedim.kızmış o.yüzüme bakıyo.tuttugum yer de malum.hemen elimi çektim.kız bana baktı gülümsedi.walla iiki kız bana yanıktı.bişi demedi.sadece güldü.rezil oldum.

bidaha da oynmadılar zate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDodO -- 28 Ocak 2006 14:46:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yunemars

arkadaşlarla bi arkadaşa pantalon almaya gittik.bitane beğendi soyunma kabinine girdi.bende biraz arkadan geliyorum bişey baktım.o girdi deniyo pantalonu.bende tam kabinin dibine durdum yaslandım.tabi arkadaşlar falanda aramızda 1 metre yok nereyse.orda bizim gibi bekleyen bi adam var artık karısı mı nişanlısımı kimse o da başka bi kabinde giyiniyo,bide çalışan biri var orda adamal ilgileniyo.Bende kabinin dibinde bekliyorum dedim ya aklıma geldi bi yanlışlık olur pislik çıkar diye önce ayaklara baktım arkadaşımın denediği pantalonun aynısı tamam dedim burda giyiniyo bekliyom ama tam dibindeyim böyle.bizimkilerle konuşuyom.ordan çalışan eleman geldi "arkadaşım biraz geri çekilir misin orda bi bayan giyiniyo." dedi.bende tamam çekilirim ama zaten o bayan benim kız arkadaşım diye sırıtarak biraz çocugu bozmuş havasıyla 2 adım öteye bizimkilerin yanına gidiyorum.tam o sırada çocuk "ordaki beyfendinin eşi sizin arkadaşınızın yandaki kabinde." dedi.Allaha dua ettim allah'ım yar şu yeri içine girecem diye ama yarılmadı. Adamın yüzüne baktım bana bakıyo, ya çok özür dilerim bi yanlışlık oldu dedim.adam tamam dedi ama pis pis bakıyo.zaten ben koşar adım dışarı çıktım ama şehrin göbeğinde benim gözler doldu yere yığılacam nerdeyse bizimkiler bana takılıyo ben artık titremeye falan başladım utancımdan.sonra başka mağazaya falan girdik bana bu güzel mi diye gösteriyolar kafamı kaldırsam ağlıycam bakamıyorum hiç o yüzden.

Ben sanıyorum ki çocuk kendiliğinden hani orda bizden başka insanlar var kız arkadaşının giyindiği kabinin dibinde o kadar durmam mağazada doğru olmaz ondan söylüyo sanıdım.Meğer adam uyarmış elemanı git söyle çekilsin kabinin yanından diye.Ardakaşlar durumu anlamışlar ama bu saydığım (kabindekiler hariç) 5 kişi 2 metrekarlik yerde durduğumuz için bişeyde söyleyememişler zaten adamda çok bozulmuş.
    Bilmiyorum hayatım boyunca ondan daha fazla utanacağiım bir durum olur mu tam bir sapık durumuna düşmüştüm çünkü.

yaw biras karışık olmş.anlayana kadar canım cıktı walla.ama anladım sonunda

• quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Arkadaşın biriyle gidiyoruz minibüste. Yer boşaldı arkadaş oturdu. 1-2 dakika sonra da yaşlı bir teyze bindi minibüse. Arkadaş kalktı: "Buyrun siz oturun" dedi.

Teyze de nezaketen: "Yok yavrum, sen rahatsız olma" dedi. Ayağa bile kalkmış olan arkadaşım tekrar yerine oturdu: "Peki..."

kadın o lafı dediğine diyeceğine pişman olmuştur
  • http://images2.jokaroo.net/videos/nationalanthemscrewup.wmv

Burada iyi bir rezil olma örneği var,
    milli marş söylerken spor salonu dolusu insana rezil olma!!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 28 Ocak 2006 17:11:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sight

http://images2.jokaroo.net/videos/nationalanthemscrewup.wmv

Burada iyi bir rezil olma örneği var,
    milli marş söylerken spor salonu dolusu insana rezil olma!!..

Hocam valla bu çok kötü yav, artık bu hatunun inzivaya çekilmesi lazım

• yukarı
  • quote:

8. SINIFTAYKEN okul çıkışları kızlar toplanır okulun açık sahasında basket oynayan çocukları izlerdi her ne ise bende iyi bir basketçi olarak daldım sahaya okulun en iyi basketçilerinden biri maç teklif etti bende kabul ettim maçı yapioz. Topu düşürdü tam alıcam eğildim CAAAAARRRRRRRRTTTTTTTTTTTTT die bir ses bir döndüm pantalonun arkası yarılmış ev uzak minibüsle gidicem hemen toparlandım kaçıyom sahadan kızlar bana bakıp gülüyo biride utanmaz geçmiş olsun dio. İşin komedi yasnı minibüste bir oturdum tabi pantalonun arkası yok koltuğu kıçımda hissediyorum.

Koptum akşam akşam.

• valla benim başıma ufak tefek fabrika müdür ve çalışanı gibi olaylar geldi ama size arkadaşımın başına gelen olayı anlatayım

cep telefonu ile aradı gel birlikte teravihe gidek diye tamam dedim neyse çıktık evden birlikte camiye geldik namaz başladı arkadaşta offff,ufffff halleri birkaç dakika sonra tam secde edecekken arkadaş arka tarafındaki kısmından sözlü muhakeme vesilesiyle zorttttttttttttttt diye kaçırdı cami inledi resmen herkes birbirine bakıyo eleman kıpkırmızı tabi sırıtanlar falan da var çıkışta konuşmaları duyuyorum biri diyo ulan önümdeki herif bi kaçırmış hala başım dönüyo anasını satıyım diyo bir yaşlı amcada yanına geldi besbelli biraz sinirlenmiş sıçaydın bari dedi bizimki iyice yerin dibine girdi bende üzüldüm haline olmaz olsun böyle hayat der gibi yüz ifadesi vardı :S

benim başıma gelse ne yapardım bilemiyorum açıkcası :S:S

• öğretmenin derste benle dalga geçmesi ve arkadaşlarim diye tanımladıklarımın bana gülmesi
  • bu yaz otelde sabah kalkıp kumsaldaki şezlong'lara havlu serdim ve yemek yemeye gittik döndüğümüzde bizim yerimizde 2 turist oturuyodu babam dedi burası bizm yerimiz diye ama babam ingilizce bilmio adam "What's the problem" diyo babam problem varsonra bi baktık bizm havlular yandao zmn adamlardan özür diledik ama yerin dibine girdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saurone -- 8 Haziran 2007; 22:15:14 >
  • Teneffüste koridorda gidiyorum,yanlardada kızlar fln var bi sınıfın kapısının ordan geçiyom bebeler hayvan gibi kapıyı bi açtı ben uçuşa geçtim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.