Şimdi Ara

EN REZİL ANIMIZ.... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • salı günü okuldan kaçıcaz arka kapıdan iniyoruz merdivenlerden en önde ben. son merdivenleri inicem karşımda bizim müdür . Bana nereye böyle der gibi elini salladı . bende de reflex olmuş ne lan der gibi göz kırptım adama . Öldüm öldüm dirildim 2 dk da . kesin beni camdan falan fırlatırdı belki de görmedi .

ama yer yarıldı dibine girdim orda çok pis tırstım
  • hiç unutamadığım birşey ben daha anasınıfı yada 1. sınıf tam bilmiyom bize bi misafir geldi benm saçlar uzun kıvırcık felan beni seviyolar felan kadınlar kızınız çok güzelmiş dedi ben bi ağlamaya başladım şuanki aklım olsa açar gösterirdim
  • Benimki baya bi eski o zamanlar daha ilkokul 3 yada bilemedin 4. sınıftayım. pazartesi törenle iceri girecez sabah. normal olarak bi ögrenci andımızı okutuyor digerleri tekrar ediyor tören böyle yani.neyse ben ufak tefektim o zamanlar en ön sıradayım okul müdürü beni gördü direk tuttu elimden bütün okulun önüne çıkardı severdi beni baya. kaldırdı havaya bakın şu aslan parçasına gibilerinden okula teşhir ediyo (şimdi düşünüyorumda bunu ne amaçla yaptıgını hala çözemedim) neyse hadi başla dedi. ve işte benim bittiğim an o an oldu normalde ezbere bilmeme ramen o anın şokuyla ben başladım : KORKMA!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mt.w3

hiç unutamadığım birşey ben daha anasınıfı yada 1. sınıf tam bilmiyom bize bi misafir geldi benm saçlar uzun kıvırcık felan beni seviyolar felan kadınlar kızınız çok güzelmiş dedi ben bi ağlamaya başladım şuanki aklım olsa açar gösterirdim

• Tanık olduğum an:
    İnternet kafedeyim.kafe ucuzdu bayağı,hemde bilgisayarlar iyiydi.Yanlız kafe deki sandalyeler olsun,masalar olsun tam bir felaketti.Ben 55-60 kiloyum,ona rağmen oturduğum sandalyeler kırılcak gibi oluyodu,garç gurç sesler geliyordu.neyse ben bir yandan splinter cell oynuyorum,pandora tomorrow u,son bölümdeydim.o arada kafeye bir genç girdi.bayağı şişmandı çocuk.arkadaşıyla birlikte oturacaklardı.neyse arkadaşı oturdu,şişman çocukta kendine bir sandalye buldu.tam oturdu,paaaatttt diye bir ses,sonra paldur küldür sesler geldi.bütün kafe birden çocuğa döndü.nasıl ama biliyormusunuz,çocuk resmen yere yuvarlanmış,sırtı yerde,yere boylu boyuna uzanmış.bütün kafe sesli sesli gülmeye başladı,herkes birbirine bakıyor falan.çocuk şiman epey.kalkamadı da yerden.kafe sahibi geldi "tamam kardeş,neyse önemli değil,zaten eskiydi" falan dedi,ama kafe sahibi de nasıl gülüyor.sandalyeyi eline aldı.sandalye tam dümdüz iki parça olmuş.kağıt gibi katlanmış sanki.istesen o kadar düzgün parçalamazsın.Ben kendimi tuttum,çocuğun yanında gülmek istemedim,hemen 2 masa yanımdaydı.ama yok baktım olacak gibi değil.oyununda da son bölüme gelmişim,saveledim bitiremeden çıktım kafeden.sonra eve kadar çatlayana kadar güldüm.çok komikti ya.Çocuk rezil oldu ama bizde tüm kafe olarak güldük...

rezil olduğum an:
    Hakkımla not almak istediğim için okul hayatımda neredeyse hiç kopya çekmedim.Ama milli güvenlik gibi,hocanın kopyaya izin verdiği ve de soruların tamamen ezber olduğu derslerde kopya çekmek şart tabi.Heycanlı bir yapım var.O yüzden de kopya çekmeyi hiç beceremem.Zaten diğer sınavlarda da beceremiyordum.Neyse milli güvenlik sınavı geldi.hiç kimse çalışmadı ama herkesin kitabi yanında nasıl olsa.hoca da inat çok uzun sorular soruyordu.Arkadaş millet bir yandan sıra altında kitabın sayfalarını değiştiriyor.bir yandan kopyalıyor.ben alışkın değilim.neyse bende yavaş yavaş yapıyorum.yarısını falan bitirdim soruların.neyse kitabı diğer sayfaya çevirdim,gerekli yeri yazdım,o arada hoca bana doğru döndü.o heycanla kitabı biraz ittirdim sıra altına doğru.senmisin ittiren!!!!sıra altında çanta,onun üstünde de kopya çektiğim kitap vardı.aradan 5-10 saniye geçti.meğer fazla ittirmişim kitabı.kitap durduk yere düştü.herkes sessiz sessiz yazıyor.benim kitap pat diye düştü ayağımın yanıına,sınıf inledi bir anda,herkes bana bakıp gülmeye başladı...nasıl kızardım ama varya.şimdi yere eğilip alacam,hoca bana bakıyor.millet gene biliyor,çaktırmadan çekiyor kopyayı.ben böyle kitabı düşürünce,hoca da hemen ayağa kalktı tabi,teker teker dolaşmaya başladı.millet benim yüzümden son soruları yapamamıştı.ne rezil olmuştum ya,epey utanmıştım...

son olarak:
    Dedem sigara içilmesini hiç sevmiyor.sülalede herkes bunu bilir.o yüzden gizli içerler.annem ve halam da dedemden gizlice sigara içiyorlar.ben ve hala oğlu küçüğüz.neyse dedem,annem,halam,hala oğlu ve ben oturuyorz.daha ilk okulula gidiyorduk tabi.tv de reklam çıktı.sakın sigara içmeyin,içerseniz iskelet olursunuz.safız ya tabi.bende döndüm hala oğluna"lan oğlum baksana annemler sigara içiyor ama hiç böyle olmuyolar,niye acaba?" dedim.annemle halam hemen mutfağa kaçtılar.dedem bir şey demedi ama kesin sinirlenmiştir içinden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 9 Haziran 2007; 2:47:05 >

• Benimki cidden dumurluk bir olaydı. Ankara'da halk otobüslerini bilenler bilir, ikişerli iki koltuk birbirlerine bakacak şekilde gruplanmışlardır. Neyse kızın teki karşımda oturuyor, ben de dışarıyı falan izliyorum. Kız ineceği durağa yaklaştı. Ayağa kalktı ve kapıya doğru yeltendi. Otobüs o anda acı bir fren yaptı. Frenle birlikte kız gerisin geri savruldu, ben de tamamen refleks düşmesin diye kızı kavradım. Ama kız yarı yarıya açık olan dizimin tekine oturmuştu ben de daha da yere düşmesin diye kavramıştım.O pozisyon cidden çok komikti. Kız utancından yerin dibine girdi ben ise güleyim mi utanayım mı şaşırdım. Binlerce kez özür diledi inerken ben ise önemli değil diyordum. O an sürekli gözümden geçiyordu. Sonra otobüsten inince kahkahayı bastım, tutamadım

Bir de küçükken nedense bütün düşüşleirm yüzüstü olurdu. Zaten o zaman da aksilik sürekli düşerdim. Düşerken de ellerimi iyice öne doğru uzatır yere misilleme dalardım. O yüzden lakabım superman olmuştu Şimdi hatırladıkça hala gülüyorum o anlara.

Son anım ise küçükken annemle bir kuyumcuya girmişiz (yurtdışı). Ancak girdiğimiz kuyumcu da türk ve ben de o sıralarda 3-4 yaşındaymışım. Saçlarım falan da uzunmuş annemin elinden tutmuşum adama bakıyormuşum. Adam da demiş bu ne böyle erkek mi kız mı belli değil Annem hala anlatır, o sırada açmışım malı baaaak demişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 9 Haziran 2007; 5:05:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Autumn.

quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

valla benim başıma ufak tefek fabrika müdür ve çalışanı gibi olaylar geldi ama size arkadaşımın başına gelen olayı anlatayım

cep telefonu ile aradı gel birlikte teravihe gidek diye tamam dedim neyse çıktık evden birlikte camiye geldik namaz başladı arkadaşta offff,ufffff halleri birkaç dakika sonra tam secde edecekken arkadaş arka tarafındaki kısmından sözlü muhakeme vesilesiyle zorttttttttttttttt diye kaçırdı cami inledi resmen herkes birbirine bakıyo eleman kıpkırmızı tabi sırıtanlar falan da var çıkışta konuşmaları duyuyorum biri diyo ulan önümdeki herif bi kaçırmış hala başım dönüyo anasını satıyım diyo bir yaşlı amcada yanına geldi besbelli biraz sinirlenmiş sıçaydın bari dedi bizimki iyice yerin dibine girdi bende üzüldüm haline olmaz olsun böyle hayat der gibi yüz ifadesi vardı :S

En çok buna güldüm

Aynen bende karnıma ağrılar girdi

Bende iki anımı anlatayım

1.si ilkokuldayken 3. sınıfta hergün gitmeden annem süt içirirdi acayipte gaz yapıyordu bende Neyse matematik yazılısına girdik ben terler döküyorum gaz çıkarmamak için 20 dakika sonra karşı sınıfında duyacağı şekilde kaçıvermişti Bütün gözler bana dikildi yaklaşık 40 kişi sırıtarak bana baktı benden terler boşaldı o an..

2.side büyükannemin evinde çok küçüktüm baya da kalabalıktı ben gidip tuvalete işeyemiyordum karafatma çıkıyordu her zaman.. Bende korkudan banyoya gidip küvetin içine işemiştim tam işerkende akraba görmezmi Bağırmaya başladı evin içinde "Muraaat banyoya işiyooooo" salona girdiğimde de yaklaşık 15 kişinin aynı anda yarı suratsız yarı gülünç bir şekilde baktıklarını farkettim

• ya cogu cok komik hangi birisine yorum yapalim =) ben anlatayim

Simdi okulla kartalkayaya gittik 7 veya 8. sınıftı biz arkadaslarla full geyik yapiyoruz falan herkes bavullari toplamis asaida beklio biz daha hicbisi toplamadik oda darmadagin hoca odayi basti oda dumanalti zaten :D neyse bisey dmedi allahtan bavullarnizi toplayin diye bagirdi biraz ayar bi herif neyse topladik falan nese iste gittik otobuse bindik yoklama yapiyolar herkese de tek tek soruyolar kayagini boardını verdin mi diye biz en arkadayiz duymuyoruz tabi neyse sonunda benim adimi soylediler burdayim dedim boardını verdin mi dedi hoca yoo vercekmiydik dedim bagirdi cagirdi herkesin ortasnda 40 kisilik otobus herkes gulmeye basladi kufur ede ede indim otobusten odaya gittim boardi aldim kulubeye verdim ve kosuyorum bu sirada etrafta bir suru insan var ve bizden baska okullarda vardi onlarda donuyordu ben tam yolun ortasindan kosuyorum pantolonda bol gelmis biraz hafiften dusuyodu cektim sora bizim otobusun soforu korna caldi bana ben panik oldum daha hizli kosmaya basladim adimlarimi hizli atmamla beraber pantolon ayak bileklerime kadar indi ben ne oldugunu anlamadim bi duraksadim soluma baktim otobusten kiz bana guluyor tanimiyorumda utandim deli gibi tam fotografim otobuse bi bindim herkes yarilmis cok kotu oldum ya hayatimda ki en buyuk rezilligim buydu heralde =)

bi olayda bugun arkadasimin basian geldi anlatmadan edemem cok guldum(k)

simdi atakoy marinadayiz oturuoruz arkadaslarla.amcamla kuzenim geldi benim arkadaslar kalktilar gittiler utandilar galeriaya gidin gelicem ben 10 dakkaya dedim tamam dediler.Neyse gittim galeriaya ariorum bunlari nerdesiniz geldim dedim adam telefonu acti oglum buz patenine girioz dedi lan olm dalga gecme urasamicam harbi nerdesiniz flan dedm en az 10 kere tekrarladim boyle neyse sonra gittim baktim harbiden buz patenine girmis adamlar ben bunlari izliodum arkadaslardan birisi digerlerini dusurmeeye calisio ama dusuremio biturlu neyse sonunda hizlanmis baya tam cekicek tisortten noldugunu anlayamadim adam havaya bi uctu rahat 1-2 metre havadaydi adam dustu yerdede takla atti baya buz pateni yapan herkes durdu bi bakti yarildi bide atakoy galeriayi biliyosniz ust kattan izler herkes genelde bende ust kattaydim bi ugultu cikti HA-HA-HA diye arkadas kipkirmizi oldu artik buzdan midir utancindan midir bilemem :p

• Süper bi konu olmuş saat sabahın 6 sı şu an içerdekiler uyanmasın diye kendimi sıkıyorum sayenizde karın kaslarım çok güçlendi.
  • Bizimde bir arkadasa yapılan eşek şakasını anlatayım.

Bizim bir arkadas vardı. Böle biraz saf gibiydi. Lakabıda saf ama olsun. Birgün dersanedeyken bizim sınıfın fırlama elemanları bunun telefonu alıp bizimkilerden birinin tel numarasını bu arkadasın telefonuna PTT die kaydetmişler. Dersin ortasında buna msg çekip " Sayın Erdem *** 1776 no lu devlet hattını meşgul ettiğiniz için hakkınızda cezai işlem yapılacaktır. Cezanız para cezası olarak 570 ytldir." bu msgı atmış beti benzi atmış.
    Dersin ortasında şaçmalama ya başlamış "1776 7617 hocammmmm benim gitmem lazımmmmmmm " die
    zar zor oturtmuşlar. Tenefüsde de dalgaya devam etmişler. " Erdem bu böle olmaz. Resmi kurumla görüşecen dilekçe yaz " Bu adam almış dilekçeyi şöyle yazmış." Sayın amcacığım. o numarayı bidaha aramıyacam. valla özür dilerim. ...." Tabi bizim arkadaslar kopuyo.. Ertesi okula bir geldiler. Hepsi kıpkırmızı..

(1776 : o zamanlar kontür boldu millette çeşitli numaralar arıyorduk. Arayan çıkan adama küfür edip rahatlıyordu.

• 8-9 yaşlarındaydım annem ablamla beni pazara yollamıştı bende her zamanki gibi pazar arabasını önümde yürütüyordum.bir fırının önünden geçerken ağaca yaslanmış olan tabelanın yanına tekerlekle çarptım.tabela yandaki arabanın üstüne devrildi arabanın aynası felan döküldü arabada 2-3 milyarlık zarar çıktı adam içerden geldi noldu felan dedi arabaya baktı bizde hemen tüydük.ondan sonra hiç pazar arabası sürmedim

aradan 1 hafta geçmeden tabelaları ağaca bağladılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZAYON

quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

quote:

Orjinalden alıntı: TcX

lise 2 de bizim sınıfta ahmet diye balkan şamoiyonu judo cu çocuk vardı.

çok artisdi.agalık yapardı acaip de gaza gelirdi...

neyse bi gün sınıfça okulun karşısındaki parkda uzun eşşek oynuyoz...ama 12 kişi oynuyorsa en az 50-60 kişi de izliordu.nese bi turist otobusü geldi park a o sırada rehber bizi gösteriodu turistler de izlemey başaladılar.. bu ahmet oyunda deilken hello falan diyerek atladı eşşeğin üztüne tepeye kadar zıpladı işte..

sora hafifden cırt sonrada caaaaarrrttt diye kemerin orda ağına kadar pantol yırtıldı,işin kötü yanı külotududa yırtık malafatı meydan daydı leş gibiydi külotda sap sarıydı..nese ben o sırada gülme krizindeydim yerde buldum kendimi..gülmekden.

ahmetde sinirinden zawallı bi çocugu döwüyodu gülüo diye..

turistler ne yaptı

Oh my god a guy with yellow don

abi 20 kere okudum 20 sindede gülmekten yerlere yattım

• quote:

Orjinalden alıntı: TcX

lise 2 de bizim sınıfta ahmet diye balkan şamoiyonu judo cu çocuk vardı.

çok artisdi.agalık yapardı acaip de gaza gelirdi...

neyse bi gün sınıfça okulun karşısındaki parkda uzun eşşek oynuyoz...ama 12 kişi oynuyorsa en az 50-60 kişi de izliordu.nese bi turist otobusü geldi park a o sırada rehber bizi gösteriodu turistler de izlemey başaladılar.. bu ahmet oyunda deilken hello falan diyerek atladı eşşeğin üztüne tepeye kadar zıpladı işte..

sora hafifden cırt sonrada caaaaarrrttt diye kemerin orda ağına kadar pantol yırtıldı,işin kötü yanı külotududa yırtık malafatı meydan daydı leş gibiydi külotda sap sarıydı..nese ben o sırada gülme krizindeydim yerde buldum kendimi..gülmekden.

ahmetde sinirinden zawallı bi çocugu döwüyodu gülüo diye..

• Lise son sınıfda en arkada oturuyoruz, herkesin sırası tek tek di.Önümüzde de iki kız oturuyoruz gırgır şamata on numara devam ediyor, yanımda ki arkadaşım oturduğum sırayı yandan bir çekti ki ben şap diye yapıştım yere, orda çok rezil olmuştum kızlar filan gülmekten kırıldım, tabi sonra bende en yakın arkadaşıma bunun dersini verdim tabi...

Geçenlerde de arkadaşın cafesinde Playstation oynuyoruz, heyecan dorukda tabi, meğer benim oturduğum sandalyenin oturduğumuz yeri sandalyeden ayrılmış kırık yani, ben de maçın verdiği heyecanla ileri doğru gidiyorum güya sandalyeyi çekiyorum ileri doğru, ileri bir gittim ki bir anda kendimi yerde bldum elimde plystation kolu arkadaşlar bana gülüyor, orda bende çok gülmüştüm...
    Neyse böyle düşme anılarımız çok var...

• beni dersaneden aramışlardı o haftada dedem vefat etmişti dedemin adı:mehmet,benim adım mehmet erdem
    sonra işte telefon çaldı mehmet kurt'la görüşebilirmiyim Bende tabii aklıma gelmedi benim göbek adımın mehmet olduğu yanlışlılka mehmet kurt vefat etti dedimsonra bi an sessizlik oldu ay pardon ben mehmet erdem dedemle karıştıdım dedim ama rezil oldum
  • Ya arkadaşlar benim de var bir tane ne diyim bu kadar mı salak olunur...

2 aydır yakınlaşmaya başladığım bir kız vardı ve neredeyse hergün telefonda konuşuyorduk fakat bir gün önceden aradaığım numara kayıtlıdır diye yani annem in numarası , herneyse bende cep telefonu elimde ''yeşil arama tuşuna 2 defa bastım önemsemeden , numarayada bakmadım''
    Tam açıldı telefon '' Anne nerde kaldın falan '' dedim . Demez olaydım o andan duydugum ses ''Ne annesi ben Tuğba '' dedi. Telefonu son hızla kapadım ve yarın bu olayı kıza gidip açıklamak zorunda kaldım fakat hiç bu kadar rezil olduğumu hatırlamıyorum

• Karnım gürül gürül, soda almaya markete incem akşam saat 11. Ayakkabımı giydim. Kapıyı kapattım, apartmanın ışık düğmesine basmadan önce içimde ne varsa saldım saldım(apartman boşya), ışığı yaktım, üst kattaki Yasemin teyze de apartmandaymış, merdiven çıkarken ışığı sönmüş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 9 Haziran 2007; 10:17:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Karnım gürül gürül, soda almaya markete incem akşam saat 11. Ayakkabımı giydim. Kapıyı kapattım, apartmanın ışık düğmesine basmadan önce içimde ne varsa saldım saldım(apartman boşya), ışığı yaktım, üst kattaki Yasemin teyze de apartmandaymış, merdiven çıkarken ışığı sönmüş...

• [Deleted by Admins]
  • bir keresinde sinemada kız arkadasıma masum ufak bi öpücük verdikten sonra yandakı teyze de bizi izliyormus dikre " aa ayıp ama bakın burda bir sürü miilet var yaptıgınız hic hoş degil" falan filan gibi seyler sıralamaya basladı aralıksız bı 5 dk sürdü benım icin sorun degildide kız arkadasım cok utanmıstı bende o ögle olunca utandım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.